Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

Sinuiksi planeettojen ja itsesi kanssa-päivä

Haluatko löytyy lisää selkeyttä ja mielenrauhaa polkuusi?

Jos haluat, tule 7.1.2023 Hämeenlinnaan Sepon ja Matin seuraan..

Vain ensimmäiset 20 pääsee mukaan!

Löydä astrologinen tarkoituksesi ja tunnetasapainosi arkeesi

7.1.2023 Hämeenlinnassa tulet saamaan henkilökohtaisesti astrologisen kartan ja  emontionaalisen mielenrauhan hyvinvointiisi.

Mitä 7.1. Sinuiksi planeettojen ja itsesi kanssa-seminaaripäivässä tehdään?

Hämeenlinnan seminaaripäivässä 7.1.2023 klo 10-18 tulet saamaan Sepon avustuksella 2 henkilökohtaista astrologista karttaa luoteestasi sekä ajan henkeen liittyen. Näiden avulla oivallat tärkeitä asioita elämästäsi ja kykenet ohjaamaan elämääsi hyvään suuntaan.

Tunteidenvapautus osioissa tulet vapauttamaan sisäistä lastaasi vapaaksi menneisyyden taakoista, turvallisuutta, positiivisuutta ja rentouttaa rajoittavista tunnelukoista ja uskomuksista ja pääset parempaa henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin Matin ohjaamieen yksilöllisesten ryhmä EFT-hoitojen avulla.

Päivä koostuu 4 osiosta, jossa välillä tutkaillaan astrologiaa ja välillä vapaudutaan tunnetaakoista iloon.

Sinuiksi planeettojen ja itsesi kanssa-seminaaripäivän vetäjät:

Päivän astrologisesta osuudesta vastaa Seppo ja stressistä vapautumisesta vastaa Matti

Saat sekä hyvää tietoa, että emotionaalisen muutoksen parempaan elämään

Matti Rautajoki

EFT-tunnetasapainovalmentaja-ja-terapeutti

Jos EFT-tunnetyöskentely on sinulle vielä vierasta katsopa video Matin EFT-koulutuksessa kuvatusta presentaatiosta kuinka tehokasta EFT tapping on..

Päivä pidetään Hämeenlinnan keskustassa Cencocenterin tiloissa osoitteessa Rauhankatu 3:ssa:

Tilaisuuteen pääsee ensimmäiset 20 henkilöä. Osa paikoista on jo mennyt, joten varaa paikkasi heti 7.1. klo 10-18 tilaisuuten. Lippu maksaa 150€ ja maksun voit hoitaa paikan päällä käteisellä.

Päivän aikataulusisältö:

1. OSIO: Klo 10-11.30 Vapautetaan sisäistä lasta arjen kuormittavasta stressistä ja tunnelukoista EFT-hoidolla Matin kanssa. Harjoitteiden seurauksena olet positiivisen vastaanottavaisessa olotilassa nauttimaan päivästä

2. OSIO: klo 11.45-13.15 Saat henkilökohtaisen astrologisen luonnekartan, jonka seurauksena tulet sinuiksi vahvuksien ja heikkouksiesi kanssa. Kartan avulla ymmärrät elämääsi uudella tavalla.

3. OSIO: klo 13.15-14.15 ruokatunti: käydään jossain syömässä tai voi jäädä tilaan omilla eväillä..

4. OSIO: klo 14.15-16 Sepon 2. osiossa tarkastellaan mitä tässä ajassa tapahtuu ja jokainen saa oman henkilökohtaisen ajan henkisen astrologisen kartan. Tuon kartan avulla oivallat millaisien energioiden kanssa olet tekemisissä tässä ajassa.

5. OSIO: klo 16.15-18 Matin toisessa EFT tunteiden vapautus osiossa pääset vapautumaan menneisyyden taakoista, peloista sekä vaativuutta, negatiivisuutta ja turvattomuutta aiheuttavista tunnelukoista. Osion seurauksena olen valmis pysäyttämättömmän hyvään elämään..

Sinuiksi planeettojen ja itsesi kanssa-seminaaripäivän lippu

150 maksetaan paikan päällä

Pääset mukaan päivään varaamalla paikkasi ajoissa allaolevan yhteydenottolomakkeen avulla. (Maksu hoidetaan paikan päällä)

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE

  Planeettojen liikkeet vaikuttavat elämäämme haluamme sitä tai emme. lainalaisuuksien ymmärtämällä johdat hyvin elämääsi

  Mistä päivän astrologisessa tutkailussa on kyse?

  Auringon, Kuun ja planeettojen rytmiä on seurattu vuosituhansien ajan ja nämä rytmit on yhdistetty tapahtumiin niin yksityisten ihmisten kuin kylien ja valtioiden elämässä. Vastaavuudet ovat olleet ja ovat edelleen olemassa yhtä kiistattomasti kuin aina ennenkin. Astrologia siis tutkii planeettarytmien ja elämän suhdetta toisiinsa.

  Planeetat kiertävät eläinrataa, joka meidän länsimaisessa astrologiassamme perustuu valon määrän vaihteluihin eli Auringon ja Maapallon keskinäiseen kiertoon Kevätpäivän tasauksesta Talvipäivän seisaukseen. Auringosta tuleva valon määrä rytmittää elämämme kevääseen, kesään, syksyyn ja talveen. Kuun kierrosta syntyvät kuukaudet. Maapallon pyörimisliikkeestä syntyy vuorokausi.

  Nämä edellä mainitut ovat meille tuttuja ja kaikkien hyväksymiä rytmejä. Yhtä luonnollisia ovat myös aurinkokuntamme muiden planeettojen rytmit ja yhtä luonnollisesti ne vaikuttavat elämäämme. Näistä ”salatuista” rytmeistä voi tulla tietoiseksi vain astrologian avulla. 7.1. päivän henkilökohtaisten karttojen tulkintojen avulla ymmärrät elämääsi uudella tavalla.

  Tervetuloa Astrologiseen seikkailuun Hämeenlinnaan 7.1.2023

  Millaista palautetta asiakkaat ovat kirjoittaneet Sepon astrologisesta avusta?

  Millaisia kokemuksia Matin asiakkaat ovat saaneet EFT-hoidosta?

  Mitäs jos lähtisit mukaan lauantaina 7.1.?

  Päivä tulee olemaan huikea kokemus kaikille osallistujille!

  Sinuiksi planeettojen ja itsesi kanssa-seminaaripäivän lippu

  150 maksetaan paikan päällä

  Eli mikäli haluat mukaan jätä yhteystietosi alle ja nähdään 7.1. Hämeenlinnassa klo 10.30-18.

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE