Keho ja mieli tasapainoon akupunktiolla

Kokonaisvaltaisessa terveydessä on tärkeä selvittää ja hoitaa ongelmien todellisia syitä

Kiinalaisen lääketieteen yli 3000 vuoden ymmärrys ihmisen terveysvaivojen syistä ja seurauksista tuo puuttuvan palasen suomalaisen terveydenhoitoon.

Tutustu ja varaa aikasi !

löydä parempi kokonaisvaltainen terveys ja hyvinvointi Kiinalaisen lääketieteen akupunktiosta


Tule kokeilemaan miten voit saada apua kaikkiin fyysisiin vaivoihisi WHO:n mukaan yli 400 vaivaan Tampereen vastaanotoltani.

Kivuttomasta akupunktiosta hyvinvointia keholle ja mielelle hyvin tuloksin kaikkiin vaivoihin 10 vuoden kokemuksella.

Perinteinen kiinalainen lääketiede on maailman vanhin yhtäjaksoisesti harjoitettu hoitomuoto, ja siitä on WHO:n (kansainvälisen terveysjärjestön) mukaan tieteellisesti todettua apua yli 400 vaivaan ja sairauteen. Akupunktio on yleisin hoitomuoto kiinalaisessa lääketieteessä.


Kiinalaisen lääketieteen perusperiaate on, että ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, kun taas länsimainen lääketiede hoitaa sairautta.

Toivotan sinut tervetulleeksi hoitoihini:

Kiinalaisen lääketieteen diagnoosit ja akupunktiohoidot Hinta 50€/kerta, kesto 60 minuuttia

1,5 h EFT tunnehoidon yhteydessä hinta 80€ sis. akupunktion diagnoosilla. Ensimmäinen hoitokerta -20% kokeilualennuksella hintaan 64€.


Mihinkä kaikkeen akupunktiosta olen asiakkaille saanut apua?

Kivunhoito-ohjelma

Tehokas ja nopea apu kroonisiin ja akuutteihin kipuihin kuten: päänsärky-, migreeni-, niska-, hartia-, selkä-, olkapää-, lonkka-, iskias-, polvi-, nilkkakipuihin (myös kulumista johtuviin).

Hoito-ohjelmat mm: unettomuuteen, hengitysoireisiin (kuten astmaan ja allergioihin, iho-ongelmin (psoriasis, ihottumat) sekä mielen tasapaino-ohjelma (stressi, PMS- vaihdevuosioireisiin ja masennukseen). Apua myös väsymykseen, lapsettomuuteen, naisten-, ja miestenvaivoihin ja erilaisiin vatsa- ja suolisto ruoansulatusvaivoihin.

Ensimmäisellä hoitokerralla tehdään perusteellinen kiinalaisen lääketieteen diagnoosi ja akupunktiohoito.

Lisäksi niska-hartia akupainantahieronta hoito niska/hartia alueen vaivoihin.

Mikäli tunnistat itselläsi tai läheiselläsi edelläolevia kehon vaivoja niin hyödynnä ilmainen Kiinalaisen lääketiteen puhelindiagnoosi (arvo 30€) puhelimitse.

Anne sai akupunktiosta lisää terveyttä

Mihin akupunktio auttaa?

Käyttämäni akupunktiotekniikat ovat tehokkaita kaikkiin kipuhin

Koska suurin osa kivuista sijaitsee meridiaaneilla tuloksina päästään Kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla purkamaan kipujen syitä hyvin tuloksin jo yhdellä hoidolla.

Stressiin, kehon ylivirittyneisyyteen ja unettomuuteen

Stressi ja ylivirittyneisyydet ovat sisäelin häiriöitä, johonka Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin pohjalta pystytään vaikuttamaan tehokkaasti.

 

Vatsa- ja suolistovaivat ja muut sisäelinhäiriöt

Moni kärsii kummallisista vatsa- ja suolisto-oireista ja muista sisäelin oireista. Kiinalainen lääketiede ymmärtää syyt ja seuraukset monesti paremmin kuin perinteinen terveyden huollon ammattilainen.

Akupunktio on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla voidaan vaikuttaa sekä fyysisiin että psyykkisiin vaivoihin. Sitä voidaan käyttää lähes kaikentyyppisiin sairauksiin ja niiden ennaltaehkäisyyn.

Maailman Terveysjärjestö WHO on todennut akupunktion vaikuttavan mm. seuraaviin sairauksiin:
• Hengitystiet: astma, keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus ja keuhkolaajentuma
• Iho: akne, ihottuma, psoriasis
• Korva, nenä ja kurkku: vilustuminen, influenssa, tinnitus, kuurous (tietyissä tapauksissa), Menieren tauti, silmäongelmat, poskiontelontulehdus ja hajuaistin menetys
• Vatsa ja ruuansulatuskanava: liikahappoisuus, pahoinvointi, mahahaava, paksunsuolen tulehdus, ummetus, ripuli ja peräpukamat
• Sydän- ja verisuonitaudit: korkea ja matala verenpaine, rasitusrintakipu, sydämentykytykset ja kylmät raajat
• Tuki- ja liikuntaelimistö: reuma (kaikki tyypit), jännetulehdus, bursiitti, alaselän kipu ja jäykkyys, tenniskyynärpää, jännetupentulehdus, polven ja nilkan vammat, useimmat urheiluvammat
• Muut: liikalihavuus, tupakanpoltto ja huumeriippuvuus, allergiat, esim. siitepölyallergia
• Gynekologiset ja urologiset vaivat: virtsatietulehdus, eturauhastulehdus, yökastelu, kuukautisvaivat mukaan lukien P.M.S., hedelmättömyys
– Neurologiset: päänsärky (migreeni ja jännityspäänsärky), nykimishäiriö, tärinä, kolmoishermon särky, kasvohalvaus, vyöruusu, iskias, aivohalvauksen jälkitila, yleinen hermokipu ja puutuminen
– Psykologiset: ahdistus, masennus, unettomuus ja jännittyneisyys

Lähde: WHO Chronical no. 34, 1980

Klassista akupunktiota käytetään myös ennaltaehkäisevänä hoitomenetelmänä. Kerrotaan, että entisaikojen Kiinassa potilas maksoi lääkärille palkkion vain ollessaan terve, sillä sairastuminen oli merkki ennaltaehkäisevän hoidon epäonnistumisesta.


Mikäli sinulla on huolta omista tai läheisen vaivoista saat täysin ilmaiseksi 30€:n arvoisen Kiinalaisen lääketieteen puhelindiagnoosin vaivojen syistä ja seurauksista ja että voisinko jotenkin auttaa


Tervetuloa vastaanotolleni Tampereen keskustaan tervehtymään !

Tervetuloa vastaanotolleni!

Master Tungin kivunhoito-akupunktioon erikoistunut kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja

Matti Rautajoki 
Puh. 044-7279498
email: rautajokimatti@gmail.com

Vastaanotto: Hatanpään teollisuutalo Hatanpäänvaltatie 34 D 1krs. Tampereen keskustassa 500 m. linja-autoasemalta.


Soita numerooni 044-7279498 tai kysy tai varaa hoitosi yhteydenottopyynnöllä allaolevaan yhteydenottolomakkeeseen:

    YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE