tule tutustumaan eft hoitoon

Tunteet tasapainoon Matin EFT-verkko/liveterapialla

Pystyn auttamaan sinun hyvinvointisi uudelle tasolle pysyvästi

Kerron sivulla sinulle Löydä elämänilosi hoito-ohjelmasta, jolla saat tehokkaan avun jo ensimmäisellä kerralla mm.:

- arjen stressinpoistoon
- pelkojen poistoon
- itsetunnon palautukseen
- tunnelukkojen poistoon
- ihmissuhde-ongelmien hoitoon
- riippuvuuksien hoitoon
- yms..

hEI! oLEN eft-TRAUMA- JA TUNNELUKKOTERAPEUTTI- JA KOULUTTAJA mATTI rAUTAJOKI. oLEN HOITANUT kIINALAISEN LÄÄKETIETEen akupunktiolla JA efT-METODILLANI SUOMALAISten henkisiä ja fyysisiä kipuja HANGOSTA LAPPIIN VUODESTA 2012. Nyt hALUAN AUTTAA sinua voimaan paremmin.

- oNKO SINULLA STRESSIÄ JA MENNEISYYDEN TAAKKOJA?

- Oletko jo löytänyt "ongelmiesi" taustalta tunnelukkoja, mutta et ole löytänyt vielä keinoa päästä niistä?

ei hätää. lue sivu loppuun niin läpimurto on jo lähellä..

asutpa missäpäin tahansa, oletpa missä tilanteessa tahansa etävideopuhelu (watsup tai zoom) EFT-hoito toimii, vaikket uskoisikaan.

sinä ja muut suomalaiset haluavat elää henkisesti hyvää ahdistuksesta vapaata elämää. Etkö vain sinäkin?.. Silti moni ei voi niin hyvin kuin haluaisi..

SUOMESSA YLEISESTI AJATELLAAN, ETTÄ STRESSIÄ, TRAUMOJA JA TUNNELUKKOJA EI VOIDA POISTAA..

hALUAN AUTTAA SINUA JA OIKAISTA TUON VÄÄRÄN PÄÄTELMÄN, KERTOMALLA SINULLE, ETTÄ TUHANNET SUOMALAISET OVAT JO PÄÄSSEET TAAKOISTAAN ERILAISELLA KEINOLLA PYSYVÄSTI.

HE OVAT VAPAUTUNEET MIELEEN JA KEHOON SEKÄ ALITAJUNTAAN VAIKUTTAVALLA KÄYTTÄMÄLLÄNI METODILLA TODELLA HANKALISTA TILOISTA MUUTAMALLA HOIDOLLA. ESITTELEN SINULLE eft:N JA lÖYDÄ ELÄMÄNILOSI-HOITO-OHJELMAN, JOLLA SAA AVUN NOPEASTI JA ILMAN VUOSIEN TERAPIOITA.

HOITO TOIMII MONESTI JO MINUUTEISSA, SIKSI SITÄ KANNATTAA ENSIN KOKEILLA JOS ET MEINAA USKOA...

OLE HYVÄ!

Katso 5 min. menetelmän kokeiluvideo omaan stressiisi ja näet myös miten sillä on ollut vaikutusta Pekan traumoihin..

"EFT:n avulla sain henkiset voimavarani takaisin ja myynti kasvoi 3 kuukaudessa, joka tuplasi liikevaihtomme"
krista ollanketo
Myyntijohtaja HVC Asunnot

mm. he suosittelevat hoitoa kaikille

"EFT on parasta mitä minulle on tapahtunut"
Eveliina Kuopio
"EFT:n ja Matin avulla olen pystynyt rakentamaan, en vain uutta mieltä ja kehoa, vaan koko uutta minää! Matin empatia ja läsnäolo etävideohoidossa oli niin luontevaa ihan kuin olisimme olleet livenä. Hoitojakso muutti elämääni paremmaksi."
Anu Ruotsalainen

Soita tai varaa ilmainen tilannekeskustelu


Tässä 3 syytä miksi EFT Tapping hoito toimii sekä tutkimuksissa, että käytännössä 5 kertaa tehokkaammin kuin perinteinen psykoterapia


Se miten traumoja, stressiä, pelkoja ja tunnelukkoja voi hoitaa pois käytännössä taputtelemalla yläkehon akupunktiopisteitä ei välttämättä aukea, mutta kun katsot seuraavan 2 min. näytehoitokoostevideolla asiakkaani asteikolla 10:n voimakkuinen ahdistus saatiin nollille muutamassa minuutissa..


Miksi pitää vaikuttaa alitajuntaan?

Meillä kaikilla on toistuvia haasteita arjessamme, niin minulla kuin sinulla.

Sitten meillä on ongelmia. Mitä ne ovat?

Ongelmat syntyvät mielestämme. Tiedät, että vaikka olosuhteet olisivat millaiset tahansa toisilla on aina paljon ongelmia ja joillakin haasteista huolimatta ei vain ole ongelmia asenteensa johdosta.

Ohjelmoimalla ajattelua voidaan saada kaikki muutokset aikaan.

Miksi kuitenkin muutosten kuten asenteen ja elämänmuutoksen (esim. pysyvä painonhallinta tai riippuvuuksista tai pinttyneistä tavoista muuttaminen) on niin vaikeaa?

Ongelmat johtuvat alitajunnastamme (95% tietoisuudestamme), johon on ohjelmoitu kaikki kokemuksemme ja sen tehtävä on pitää meidät turvassa, mutta se tekee meille tepposia. EFT vaikuttaa sekä tietoiseen-, että tiedostamattomaan mieleen.


Liika stressi aiheuttaa kehoon psykosomaattisia vaivoja. Mikäli tunnistat niitä itsessäsi varaa ilmainen kiinalaisen lääketieteen 15 min. puhelindiagnoosi vaivoistasi ja terveystilanteestasi


Seuraavasta kuvagollaasista näet mihin kaikkeen hoito mm. toimii..

 

Mikäli jokin ihminen esim. lapsuus-tai nuoruusaikana hylkää meidät traumaattisesti suojelee mielemme meitä sitoutumasta, koska riski hylkäämiseen on olemassa. Tässä oli esimerkki tunnelukosta, jotain yhteensä 18 erilaista aiheuttaen itsetuntoa ja optimaalista elämää sabotoivat ajatukset ja tunteet.

 

Tähän asti mm. kehoon jääneiden traumojen, kroonisen stressin, pelkojen, tunnelukkojen ja itsetuntoa ja elintapoja sabotoiviin ajatus- ja käyttäytymismalliin ei ole ollut toimivia apuja pysyviin muutoksiin.

 

Nyt pysyvä apu on vihdoin sekä fyysisten- että mielen ongelmiin on saatavilla asuitpa missäpäin Suomea tahansa olitpa missä elämäntilanteessa tahansa..


Millaisia tuloksia EFT-hoito olen sitten käytännössä saanut kaltaisillesi ihmisille?


Sekä Liisi ja Sini, että lukemattomat ihmiset ovat hyötyneet kun ovat varanneet sen 1.hoitoajan. Olen hoitanut viimeisen 9 vuoden aikana joko livenä Tampereen keskustan vastaanotollani EFT- hoidolla ja kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla sekä etänä ympäri Suomea etävideopuhelu EFT-hoidon avulla. Sinikin asuu toisella puolella Suomea ja sain pysyvän muutoksen videopuheluhoidon avulla. Lisäksi hoidin hänen muut perheen jäsenensä, joiden elämään saimme myös hienoja muutoksia.


Niin mitäs ne tunnelukot sitten on?

Tunnelukot olivat sekä Liisin, että Sinin "ongelmien" taustalla. Onko tunnelukot sinulle vielä tuttuja?

Picture

Sellaiset suojamekanismit kuten: sosiaaliset pelot, täydellisyyden tavoittelun ja suorittamisen, itsensä rankaisemisen, alemmuudentunnon, sitoutumiskammon, läheisriippuvuuden ja narsismin oireet muiden itsetunto-ongelmien kanssa ovat seurausta tunnelukoista.

EFT on ainoa työkalu, jolla tunnelukot voidaan hoitaa pois. Jos et ole vielä tutustunut tunnelukkoihin niin klikkaa sivulle ja tee ilmainen tunnelukkotesti:

www.tunnelukkosi.fi/testi.phHoidon tehosta kertoo myös 2015 tekemä testitini työhyvinvointiin (15 min. hoito) sekä kansainväliset sadat tutkimukset

Se, että olet löytänyt nämä sivut, sillä on tarkoitus. Mikäli se on mahdollisuutesi pysyvään stressivapaampaan ja onnellisempaan elämään älä jätä mahdollisuutta käyttämättä.

Hoidon kesto on 1,5h (87€) tai 1h (72€). 1,5h kestoinen hoito on 87€. Jos teemme 3-5 hoidon Löydä elämänilosi-hoitoohjelman sarjan saat 1. hoidosta -20% alennuksella 1,5h 69€ tai 1h 49€.

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE

   

  Mikä on EFT:n hoidon salaisuus, miksi se tehoaa, vaikka se on yksinkertaista ja nopeaa?

  EFT:n akupunktiopisteiden taputtelu vaikuttaa suoraan aivojen ”turvavartijan” eli aivoissa sijaitsevan mantelitumakkeeseen, jonka liika valppaus aiheuttaa stressaavat ajatukset.

  Kun sinulle tehdään EFT-hoitoa mantelitumake saa viestin, että kaikki on ok, eikä hälytystä eli stressireaktiota tarvita.

  • keho rauhoittuu ja positiivisen tunnetilan biokemia palautuu
  • tunteet neutraloituvat, stressi poistuu ja lihakset rentoutuvat
  • ruoansulatus että immuunijärjestelmä toimivat normaalimmin

  EFT tunteidenvapautustekniikkahoidon seurauksena se poistaa kehoon kerääntyneet oikosulut, jolloin tunteet ja asioihin suhtautuminen muuttuvat välittömästi neutraaleiksi ja saat uuden asenteen.

  Tässä joitakin asiakkaideni kommentteja EFT-hoidosta:

  Miksi sinun kannattaa pyytää minua auttamaan nostamaan hyvinvointisi uudelle tasolle?

  Olen Matti Rautajoki, kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, EFT-trauma- ja tunnelukkoterapeutti ja olen kouluttanut Suomeen 150 EFT-hoitajaa. Olen itse erikoistunut sekä kehon että mielen kipujen hoitoon ja olen auttanut satoja ihmisiä elämään ilman stressiä. Vastaanottoni sijaitsee Tampereen keskustassa.

  9 vuotta sitten aloin käyttämään opettamaani tekniikkaa päivittäin – ensin itselleni ja sen jälkeen asiakkailleni mahtavin tuloksin.

  Minun tarkoitukseni on saada sinut voimaan hyvin, pääsemään eroon sairauksista ja vaivoista, häiritsevistä tunteista ja itsetunto-ongelmista ja tunnelukoista joko Tampereen keskustan vastaanotolla tai watsupvideopuhelun avulla.

  Millainen hoito on käytännössä?
   
  ”Löydä elämänilosi hoito-ohjelma” koostuu 3-5:stä 1,5h:n kestoisesta hoitokerrasta joko vastaanotollani Tampereen keskustassa tai watsupvideopuhelun avulla mistä päin Suomea tahansa, mutta jo yksi hoito saa aikaa muutoksen.
   
  Hoidon aikana poistan ja vapautan yläkehon akupisteitä stimuloiden samalla negatiivisiin asioihin virittäytymällä mielestäsi arkea vaivaavat stressitekijät sekä niiden taustalla olevat kehoon jääneet traumaattisen muistot ja uskomukset ja tunnelukot.
   
  Vastaanotollani hoitoon kuuluu myös 50€ arvoinen Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoito diagnoosilla jolla saadaan apua kaikkiin kehon fyysisiin oireisiin, jotka monesti peilaavat henkisiä haasteita.

   

   

  Tässä muutamia muutoksia, joista rohkeat asiakkaani ovat kertoneet hoidon vaikutuksesta:

  • huomattavasti energisempi ja tehokkaampi
  • hyvinvoiva – ero on todella kuin yöllä ja päivällä
  • on helpompi yhdistää työni ja runsas perhearki toimivaksi kokonaisuudeksi, josta voi nauttia
  • mieli pysyy tyhjänä häiritsevistä asioista,
  • nykyään stressin oireet on helppo tunnistaa ja poistaa ne välittömästi opettamani tekniikan avulla
  • kun eteen tulee ongelmia ja haasteita, niihin löytyy helposti luovat ratkaisut tekniikkani avulla 

  Sinäkin ansaitset ja tarvitset todellisen transformaation!
  Sinä ansaitset sisäisen rauhantilan, joka näkyy, tuntuu… ja pysyy!

  Tervetuloa vastaanotolleni !

  Voit tilata hoidon joko skypen avulla toteutettavaksi tai Tampereen keskustaan vastaanotolleni osoitteeseen Hatanpään valtatie 34 D. Pääset rentoutumaan ja poistamaan sekä kehon vaivat Kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla ja mielen häiriötekijät EFT-hoidolla.

  Vastaanottoni sijaitsee ihan Tampereen keskustassa Hatanpään valtatie 34 D:ssä. Tervetuloa rentoutumaan ja tyhjentämään mieli ja keho stressistä!

  Terveyshuolia?
  Soita tai varaa ilmainen puhelindiagnoosi vaivoistasi

  Terveyshuoliin liittyen monella erilaisia kehollisia oireita kuten väsymystä, vatsa-ja suolisto ja muita sisäelinoireita.

  Koska olen diagnosoinut ja hoitanut näitä kaikkia vaivoja Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin pohjalta akupunktiolla hyvin tuloksin haluan auttaa kaikkia suomalaisia tarjoamalla täysin ilmaiseksi 30€:n arvoisen Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin kaikista vaivoista ja niiden syistä.

  "Ben Furman sanoi minulle EFT-hoidosta, että siinäpä on todellinen vaihtoehto psykoterapialle." 

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE


   Älä kävele onnesi ohitse vaan kokeile tutustumishintaan -20% alennuksella hintaan 69€ (jos tehtäis 3-5 hoitosarja) joko Tampeella tai mistä päin vaan messenger videopuhelun avulla tyytyväisyystakuulla!

    

   Olen lukenut riittävästi. Haluan kokeilla henkilökohtaista EFT-hoitoa Tampereella, tai paikkariippumattomasti mistä päin vain messengervideopuhelu-hoidon avulla -20% alennuksella hintaan 69€ (ensimmäinen 1,5 h kestoinen hoito) tyytyväisyystakuulla

   Jätä sähköpostisi ja puhelinnumerosi niin sovitaan hoitoaika ja paikka. Voit jättää myös soittopyynnön ilmaiselle konsultoinnille


   Mitä asiakkaat kertovat EFT-hoidon vaikutuksesta?

   Osaan ottaa paljon rennommin, en olisi kyllä uskonut, että tämä näin nopeasti tehoaa” Petri
    
   ”Tätä miestä, siis Mattia, en voi kuin kehua! Itse kävin hänellä viime syksynä pitkään ja voi kun tietäisittekin, miten paljon hän minua auttoi. Ihmisenä hän on aivan ihana tyyppi; välitön, rauhallinen, kiltti, ystävällinen, keskusteleva, huumorintajuinen ja vaikka mitä vielä. Ammattinsa harjoittajana hän on todella vertaansa vailla; tietää ja tuntee asiansa sekä kehittää jatkuvasti itseään. Voin vain ja ainoastaan suositella eft-terapiaa ja ehdottomasti Mattia ! Suuren kiitoksen olen hänelle edelleen velkaa!”  T: Laura
    
   ”Lapsuuden ja kouluaikaiset muistot eivät enää vaivaa. Myöskään työuran ja lapseni traagisen kuoleman muistot eivät vaivaa enää. Olen nukkunut paremmin. Mielialat ovat olleet paremmat ja unelmointi helpompaa.” Nainen 63 v.
    
   ”Itsetunnossa on tapahtunut parannusta. Helpompi ja parempi olla itsensä kanssa. Minulla on vähemmän vaativuuden ja vajavuuden tunteita. Arjen stressi on tuntunut vähäisemmältä. Lapsuus-, koulu- ja työmuistot ei enää vaivaa mieltä enkä enää pelkää pimeää.” Paula 47v.
    
   ”Yrittäjän työstressi tuntuu puolet vähäisemmältä. Kahden lapsen menetysmuistot eivät enää vaivaa mieltä ja mahakin on rauhallisempi. Läheisriippuvuus ja menettämisen pelko ei enää vaivaa kuten ei vaivaa muutkaan muistot. Hoidon jälkeen olen alkanut kutoa tumppuja. Ehkä jotain luovaa on alkanut tapahtua.” Minna 47v.
   ”Minua ei vaivaa enää paha olo isäni, äitini ja anoppini kuolemasta. Huonot muistot anopin käytöksestä ei vaivaa eikä myös rankat hyväksikäyttömuistot.  Aikaisemmat uskottomuuskokemukseni eivät paina enää mieltä. Minusta ei tunnu enää että haluaisin kuolla, vaikka syöpäni vaivaa minua enkä tiedä tulevasta. Olen enemmän iloinen. Itsetunto ja itseluottamus tuntuu puolet paremmalta. Muistot lapsena, koululaisena ja työikäisenä ei liikuta minua enää. Olen ruvennut toteuttamaan iloa tuottavia haaveitani.” Irja 70 v.
   ”Olen joutunut kantamaan pitkään yksin vastuuta asioista ja olin todella uupunut. Hoito on tuonut energiatasoni takaisin. Olen nukkunut paremmin. Parisuhde stressaa vähemmän. Hoitojakso on auttanut jättämään pois liiallisia luottamustehtäviä. Hoito on tuonut mielenrauhaa, enemmän aikaa harrastukselleni ja itsetuntoni on palannut aikaisemmalle hyvälle tasolle. Minulla ei ole enää ahdistusta eikä matalamielisyyttä ja olen iloisempi.” Helvi 49v.
   ”Lapsuuden ja kouluaikaiset muistot eivät enää vaivaa. Myöskään työuran ja lapseni traagisen kuoleman muistot eivät vaivaa enää. Olen nukkunut paremmin. Mielialat ovat olleet paremmat ja unelmointi helpompaa.” Nainen 63 v.
    
   ”Olo on rauhallisempi ja energisempi. Elämänilo on alkanut löytyä. Minulla on ollut  neljän läheisen ihmisen menetys kuluneen vuoden aikana. Hoidon jälkeen nuo muistot eivät tunnu ollenkaan niin rankoilta.” Ari 50v.
    
   ”Lapsuus- ja eromuistot eivät enää vaivaa ja sosiaalisten tilanteiden ja esiintymisen pelko on poissa. Elämään on tullut enemmän sosiaalista sisältöä ja vähemmän yksinäisyyttä ja siitä masennusta. Olen alkanut toteuttaa haaveitani enkä anna enää toisten vaikuttaa minuun ja minun on vaan helpompi olla oma itseni.” Nainen 68v.
    
   ”Minua ei vaivaa enää läheisteni kuolemat eikä mitkään muistot elämäni varrelta. Minua ei pelota autolla ajaminen eikä pimeä. Vähemmän stressiä parisuhteessa ja olen nukkunut paremmin.” Johanna 50v.
    
   ”Minulla on ollut paljon ylipainoa lapsesta asti. Huonot muistot lapsuudesta ja koulusta ei vaivaa enää. Olen saanut huomattavan parannuksen itsetuntooni ja uskoa itseeni ja painonpudotukseeni. Haaveiden ja tavoitteiden ja edistyksen myötä on ollut helpompi hymyillä.” Pekka 50v.

   ” Mitkään lapsuus, koulu- ja työuran muistot eivät enää vaivaa. Itsetunnollisesti parempi olo. Helpompi olla työyhteisössä, kun ollut vähemmän ulkopuolisuuden tunnetta. Arjen stressi paremmin hallinnassa. Vähemmän ärtymystä myös lapsia kohtaan. Hoito tuonut positiivista latausta parisuhteeseen, joka aikaisemmin tuntui väljähtyneeltä.” Nainen 40 v.

   ”Korkeanpaikankammoni ei enää vaivaa minua. Vuosittain minua vaivaava syysahdistus on vähentynyt sekä päänsäryt ja rytmihäiriöt. Myös alkoholinhimo on vähentynyt.” Nainen 35v.
    
   ”Olen tällä hetkellä kotiäiti ja hoito on antanut enemmän ajanhallintaa ja energiaa lapsille kun stressi on laskenut. Olen iloisempi ja mieli on tyhjempi kaikista turhista muistoista ja asioista. Olen suositellut muillekin.” Hanna 33v.
    

   ”Olen saanut hoidosta apua stressaavaan työhöni. Sain huomattavaa apua parisuhteeseeni kun häiritsevät tunteet minun ja mieheni välillä saatiin hoidettua pois. Mitkään lapsuuden aikaiset muistot eivät enää pyöri mielessä. Tunnen itseni paremmaksi äidiksi enkä stressaa enää pikkuasioista.” Saila 49v.


   Soita tai jätä yhteydenottopyyntö niin soitan sinulle niin keskustellaan miten voin auttaa sinua

    YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE