Tunteet tasapainoon!

Haluan auttaa sinua. SOita tai varaa itsellesi ilmainen tilannekeskustelusi

Pystyn auttamaan sinua asutpa missäpäin Suomea tahansa verkkovälitteisesti videopuheluhoidon avulla.

Autan sinua olipa haasteesi:

- stressi tai ahdistus
- menneisyyden taakat
- heikko itsetunto
- riippuvuudet
- tunnelukot
- ihmissuhde-ongelmat
- pelot yms...


MM. nämä asiakkaat suosittelevat

"EFT:n kautta olen pystynyt rakentamaan, en vain uutta mieltä ja kehoa, vaan koko uutta minää! Matin tapa puhua oli minusta niin luontevaa. Kiitos"
Anu Ruotsalainen
"EFT-itsehoito on auttanut minua saavuttamaan menestystä ja voittajaasennetta kilpailu- ja harjoitustilanteissa. Tehokasta on. Suosittelen"
Mira Potkonen nyrkkeilijä

Tervetuloa huippuhyvinvoinnin maailmaan !

Hei sinä Hyvinvoinnnin etsijä!

Miltä kuulostaisi, jos yksinkertaisen hoitosarjan avulla voisit päästä eroon tehokkaasti kaikista menneisyyden taakoista ja stressaavista ajatuksista itseesi ja muihin liittyen ja vain jatkaa sitten elämää vapaampana ja onnellisempana eteenpäin nauttien matkasta?

 
Tämä kaikki on mahdollista ja nyt ulottuvillasi avullani.

 

Haluatko päästä uudelle tasolle?

Hei, olen EFT-tunnetasapainovalmentaja-terapeutti ja -kouluttaja Matti Rautajoki ja pystyn auttamaan sinua hyvinvoinnissa uudelle tasolle. 

Olen kolmen lapsen isä ja intohimoinen hyvinvointialan yrittäjä ja olen Kiinalaisen lääketieteen koulutukseni pohjalta pystynyt hoitamaan hienoin tuloksin sekä fyysisiä, että psyykkisiä vaivoja pois Tampereen vastaanotollani viimeisen 10 vuoden aikana akupunktiolla, akupainannalla ja EFT-hoidolla.

Miten voin auttaa Sinua ?

Hienoa, että olet löytänyt tutustumaan tehokkaimpaan tunteiden hoitoteknikkaan kanssani ja toteuttamaan unelmasi paremmasta elämänlaadusta ja henkisestä hyvinvoinnista!

Minun tarkoitukseni on saada sinut voimaan hyvin, pääsemään eroon sairauksista ja vaivoista, häiritsevistä tunteista ja itsetunto-ongelmista ja tunnelukoista joko Tampereen keskustan vastaanotolla tai skypen avulla, jos olet Pirkanmaata kauempaa. 

Haluan saada sinut voimaan niin hyvin, että voit sanoa olevasi elämäsi kunnossa ja pystyväsi saavuttamaan kaikki tavoitteesi ja unelmasi! 

Mikäli kärsit erilaisista psykosomaattisista ja fyysisistä vaivoista, suosittelen soittamaan tai jättämään yhteydenottosi niin saat ilmaisen kiinalaisen lääketieteen diagnoosin puhelimitse.


Haluisitko vihdoin saavuttaa stressivapaamman elämän, vapautua menneisyyden taakoista, selkeää ajattelua saboitoivasta stressistä, peloista, tunnelukoista ja kehnosta itsetunnosta ?

Ratkaisu on lähellä kun jätät yhteydenottopyyntösi.

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE  EFT-hoidolla voimme poistaa mm. kaikki stressit, häiritsevät muistot ja traumat, arjen stressit, pelot, tunnelukot, riippuvuudet, ihmissuhdeongelmat ja palauttaa itsetunto takaisin Löydä elämän ilosi -hoito-ohjelmalla.


  Miksi olen tutustunut ja kiinnostunut tekemään EFT-hoitoa?

  Kiinalaisen kokonaisvaltaisen lääketieteen 4v. koulutuksien ja käytännön akupunktiohoitotyön seurauksena opin huomaamaan, että suurin osa vaivoista johtuu stressistä. ”Mietin, että voisiko mistään löytyä nopeata, tehokasta tekniikkaa stressinpurkuun.” Tuossa vaiheessa vastaanotollani työskentevä kollegani vinkkasi minun tutustumaan EFT-hoitoon.

  Tuon tiedon seurauksena koulututtauduin EFT-hoitoon ja opin hoitomaan asiakkaitani tällä tekniikalla kolmella hoidolla mieliä ja kehoa kuntoon mm. seuraaviin asioihin: traumaattisiin muistoihin, pelkoihin, riippuvuuksiin, tunnelukkoihin, itsetunnon palautukseen ja olen nähnyt todellisia ihmeitä käytännössä.

  Olen saanut uskomattomia muutoksia sadoille ihmisille ja haluan saada tekniikan tunnetuksi ja käyttöön suomalaisille ihmisille. Ensimmäisien omakohtaisten hoitovuosien jälkeen olen opettanut EFT-hoitoa kehittämääni ”Löydä elämänilosi-hoito-ohjelman” pohjalta EFT-tunnetyöskentely-ohjaaja koulutuksessa Tampereella yli sadalle ihmiselle

  Lisäksi on kehittänyt EFT-itsehoitotekniikkaan perustuvat videoverkkokurssitjoiden avulla kuka tahansa on itse voinut hoitaa omia tunteitaan erittäin hyvin asiakaspalauttein. 

  Katso video

   

  Miten päivittäinen EFT-itsehoito on vaikuttanut minuun itseeni?

  • En enään nykyään jännitä sosiaalisissa tilanteissa esim. pitämissäni EFT koulutustilanteissa.
  • Stressinhallintani ja läsnäoloni on parantunut pysyvästi EFT:n ansiosta.
  • Olen nähnyt monia lukemattomia nais- ja miesasiakkaitani,  joiden itsetunto ja elämänasenne on muuttunut totaalisesti paremmaksi.

  Olen siis itsekin muuttanut elämääni EFT:n ansiosta. Tämä todella toimii! Se toimii myös Sinulle vaikket ehkä uskoisikaan. Joten ota rohkea askel ja jätä yhteydenottopyyntösi.

  "Missioni on saada hoitotekniikka tunnetuksi Suomessa, jotta jokaisella on mahdollisuus vapautua stressistä, huonosta itsetunnosta, tunnelukoista ja päästä elämään onnellisempaa elämää"


  Tervetuloa vastaanotolleni Tampereen keskustaan. 1,5h kestoineen hoito 87€ ja 1h 69€ livenä Tampereella tai etänä watsupvideopuheluna. Jos teemme 3-5 hoidon Löydä elämänilosi-69hoitosarjan 1. hoito on -20% alella 69€. Laita viestiä kun haluat päästä uudelle tasolle.

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE