Matin EFT-verkko/liveterapia

 • kysy lisää tai varaa aika: 044-7279498

tehokkaalla mielen- ja stressin- hallinnan metodilla tuloksia välittömästi

Kun haluat helpotusta ja muutosta jopa minuuteissa muistoihisi, stressiisi, ahdistukseesi, pelkoihisi, tunnelukkoihisi, elintapoihisi tai matalaan mieleesi.

Samalla saat apua myös fyysisiin vaivoihisi edullisen kokeilun kautta.


Haluisitko voida paremmin vähemmällä stressillä, tunnelukoilla ja psykosomaattisilla vaivoilla ja tulla paremmin toimeen itsesi ja ympärillä olevien ihmisten kanssa? Mikäli muutos lyhyessäkin ajassa kiinnostaa lue sivu loppuun ja varaa 1. kokeiluhoito..


Et ehkä ole törmännyt sen verran tehokkaaseen mielen ja kehon hoitotekniikkaan, joka toimii välittömästi. Nyt se on ulottuvillasi, joten luepa loppuun asti miksi EFT toimii paremmin kuin muut keinot.

Seuraavaksi Sinulle 3 painavaa syytä miksi psyykkisen avun etsijän kannattaa valita tehokkaampi EFT-terapia ja miksi sillä saadaan pysyviä muutoksia?

1. Kaikissa häiritsevissä ajatus- ja tunnetiloissa aivojen pelkokeskuksen mantelitumake on hälyytystilassa, siksi tarvitset muutoksen myös alitajuntaasi

Verkon välityksellä pidettävän EFT-terapiasession aikana virittäydymme juuri Sinua häiritseviin haasteisiisi, muistoihisi ja tunnelukkoihisi samalla ohjauksen avustuksella tehden EFT itsehoitoa, jonka seurauksena aivojesi mantelitumake saa rauhoittavan viestin. Tämän seurauksena keho ja kehon stressireaktiot rauhoittuvat, negatiiviset tunteet neutraloituvat ja luonnollinen ajattelu- ja ongelman ratkaisukyky palautuu. Hoito toimii moniin ongelmiin väittömin vaikutuksin.

2. Ristiriitaiset ja käsittelemättömät tunteemme ovat jääneet kehoomme, siksi tarvitset pysyviin muutoksiin kehollisen tekniikan

Viereisessä kuvassa Aalto-Yliopiston tutkimuksessa voitiin todentaa tunteiden kerääntyvään kehoomme. Ehkä olet kokenutkin joskus ahdistusta rinnassasi tai päänsärkyä kun oikein ottaa päähän. Kehomme ja mielelle toimivat yhdessä. EFT toimii, oli kehoosi jäänyt sitten traumoja, rajoittavia uskomuksia itsestäsi tai vain mietoa epävarmuutta vaikka raha-asioista olipa tilanteesi tai läheisesi tilanne mikä tahansa.

3. Myös tutkimukset tukevat EFT:n tehoa. 29000 koehenkilöllä
EFT 5 kertaa perinteistä keskusteluterapiaa tehokkaampaa

Maailmalla jo yli 6 miljoonaa ihmistä käyttää EFT itsehoitona stressiin ja on käytössä monissa sairaaloissa täydentävänä hoitomuotona. Hoidolla on saatu merkittäviä vaikutuksia mm. kortisolitasoihin, sotaveteraanien post-traumaattisiin stressihäiriöihin sekä syömishäiriöihin. Tekniikka on käytetty tekokkaasti myös liiketoiminnan- ja urheilun mentaalivalmennukseen. Lisää tutkimusnäyttöä löytyy myöhemmin sivulla.

EFT-hoito on muuttanut satojen asiakkaideni elämää pysyvästi stressivapaammaksi

Viimeisen 7 vuoden aikana olen Tampereen vastaanotolloni tai etänä videopuhelun kuten: messengerin videopuhelun avulla EFT-itsehoitoa hyödyntäen auttanut asiakkaita pääsemään eroon mm.: menneisyyden taakoista, kroonisesta stressistä, heikosta itseluottamuksesta, sosiaalisista peloista, negatiivisista ajatusmalleista, fyysisistä kivuista hoitaen henkisiä käsittelemättömiä asioita. Asiakkaat ovat vapautuneet 3-5 hoidolla myös negatiivisesta ajattelusta ja kehonkuvasta sekä kaikista 18:sta tunnelukosta tehokkaasti ja miellyttävästi. 

EFT-terapia soveltuu erinomaisesti mm. lapsille ja nuorille, mielenrauhaa etsiville aikuisille, parisuhde-, unettomuus-, kroonisista vaivoista ja kivuista kärsivien ongelmista. Hoidon seurauksena kehosi rentoutuu ja todennäköisesti nukut paremmin ja pystyt saavuttamaan terveempiä elintapoja. Hoidon päätyttyä mielesi on tyhjä, etkä saa välttämättä kiinni ongemistasi eivätkä ne tunnu samanlaisilta enää hoidon jälkeen.

Haluan kertoa sinulle videoitse miten pystyn auttamaan sinua vapaaksi mm. menneisyydestä, tämän hetken ahdistuksestasi ja eroon rassaavista ongelmistasi. Katso viestini alta.

"EFT:n ja Matin avulla olen pystynyt rakentamaan, en vain uutta mieltä ja kehoa, vaan koko uutta minää! Matin läsnäolo oli niin luontevaa ihan kuin olisimme tehneet hoitoa vain kaksin luottamuksella."
Anu Ruotsalainen


EFT toimii vaikuttavammin kuin muut metodit vaikkei uskoisikaan


Olet ehkä etsinyt keinoja vaikuttaa stressiin ja haasteisiisi ja ehkä heikkoon itsetuntoon, mutta alitajunta on sabotoinut onnellisuuttasi. Nyt löytyy vihdoin keinot ja apu, jolla sinäkin pystyt uudelleenohjelmoimaan itsesi vahvemmaksi ja stressivapaammaksi helposti ja edullisesti. Olen viimeisen 10 vuoden aikana auttanut reilua tuhatta ihmistä voimaan paremmin niin psyykkisesti kuin fyysisesti ja haluan vilpittömästi auttaa Sinuakin joko Tampereen vastaanotollani tai verkkovälitteisesti kohdaten videoitse.

Hei, olen Matti Rautajoki, EFT trauma- ja tunnelukkoterapeutti 

Autan tavallisia suomalaisia naisia ja miehiä pääsemään eroon turhasta ja kuormittavasta stresseistä, heikosta itsetunnosta ja tunnelukoista, jotta he voivat nauttia elämästä, kuten siitä kuuluukin nauttia.

Jos sinun unelmasi on päästä eroon näistä, arkeasi kuormittavista ja ahdistusta tuovista asioista:

 • vaikeudesta hyväksyä ja käsitellä menneitä loukkauksia, pettymyksiä ja päästää irti
 • kiireen tunteesta ja vaikeuksia rentoutua ja nauttia elämästä ilman stressiä
 • epävarmuus ja häpeä omaan itseesi ja kehoon liittyen
 • omaa hyvinvointia sabotoivia asioita kuten tunnesyöminen yms..
 • pitäisi sitä ja pitäisi tätä ajatukset ja vaatimukset
 • turvattomuus ja pelot 
 • itsekriittisyys ja negatiivisuus
 • tulevaisuus ja toimeentulohuolet

hyödyt todella paljon tästä verkkoterapiasta.

Mihin kaikkeen EFT sitten auttaa?


Tekniikka on ainut, jolla pääset eroon tunnelukoista. Testaa lukkosi 🙂

Kuvakkeista näet, että yhden hoidonkin aikana keritään tehokkaasti hoitamaan kehoon jääneitä tunnekasaumia kuten: traumoja, häiritseviä pelkoja ja stressiä pois. Voimme auttaa sinua myös eroon addiktiosta ja päihteiden riippuvuuksista. Ongelmia meidän aikuisten elämään aiheuttavat tunnelukot. Ne ovat kuten esim. pessimistisyys haitallisia opittuja käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Keksintöni pohjalta olen oppinut ja opettanut EFT oppilaitani pääsemään eroon kaikista 18:sta tunnelukosta, joita meillä kaikilla on. Voit testata tunnelukkosi tunnelukkotestillä tästä

Kysymyksiä ja lisätietoja
EFT-terapiasta

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Tekniikka on yhdistelmä vanhaa kiinalaista lääketiedettä ja modernia psykologiaa. Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn. 

Olen itse tehdyn ja kouluttanut EFT-terapia työtä viimeiset 7 vuotta saanut pysyviä apua asiakkaille mm. krooniseen stressiin, traumoihin, pelkoihin, riippuvuuksiin, tunnelukkoihin, fyysisiin vaivoihin ja kipuhin, pari- ja ihmissuhdeongelmiin.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

EFT Tappingissa, kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla, voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Kuitenkin, jotta EFT toimii, meidän tulee olla läsnä itsellemme ja tuntemuksillemme. Läsnä oleminen tarkoittaa kehotietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja itsensä kuuntelua.

EFT-hoito auttaa stressin, ahdistuksen ja masennustilojen hoidossa jo yhdellä hoidolla. Näyttävimpiä tuloksia on saatu mm. sotaveteraanien hoidossa (sotatraumojen neutralointi), fobioiden, kroonisen kivun, paniikkihäiriöiden ja addiktioiden hoidossa niin lapsille kuin aikuisillekin. Listaa voisi jatkaa pitkään. Yleisin tulos: stressin lieveneminen ja uuden luonnollisemman ajattelun palautuminen ja monella postiivinen elämän muutos.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 7 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista.

Millaisia tuloksia EFT-hoidolla on saatu fyysiseen vaivoihin?

Hyvin monien ihmisten sairauskierteen on alkaneet traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saamaan monesti erittäin hyviä tuloksia myös fyysiseen terveyteen palautumiseen. Yhdessä Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoidon kanssa monesti lähes kaikki fyysiset oireet on pysty hoitamaan pois pysyvästi.

Miten EFT-itsehoito toimii ja miten voin oppia sen helposti?

EFT itsetaputtelulla voidaan tarpeen mukaan hoitaa häiritseviä tunteita, motivaatiojarruja, fyysisiä vaivoja. Itse käytän tekniikka päivittäin arjen stressinhallinnassa kuten yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Henkilökohtaisen hoito-ohjelman aikana opetan myös itsehoidon käytön jatkoa varten.

EFT-hoitoa (Emotional Freedom Techniques) on tehty ympäri maailmaa merkittävin tuloksin jo 80-luvulta asti ja tekniikka on levinnyt laajasti. EFT-terapeutteja on maailmalla jo tuhansia ja menetelmää käytetään jopa monissa sairaaloissa muun hoidon tukena. Suomessa menetelmä on vielä melko tuntematon, mutta on yleistymässä hyvää vauhtia.

1. EFT:N VAIKUTUS SOLUTASOLLE ASTI

Mikroskooppisissa testeissä tutkittiin EFT:n vaikutusta koehenkilöiden punaisiin verisoluihin, 

jotka olivat epäterveessä tilassa. Testissä testattiin EFT-hoidon vaikutusta ennen ja jälkeen. 

Testeissä saatiin 5 minuutin EFT-hoidolla merkittävä muutos punaisten verisolujen tilaan, 

eli punaverisolujen tila muuttui normaaliksi, terveeksi verentilaksi.

 
 2. LAAJA VERTAILUTUTKIMUS EFT-HOIDON TEHOSTA YLEISEEN AHDISTUKSEEN VERRATTUNA PERINTEISEEN PSYKOTERAPIAAN

Neljä vuotta kestäneessä, yleistä ahdistusta tutkineessa kaksoissokkotutkimuksessa EFT-hoidoista saatiin tulos, jonka mukaan hoidot olivat tilastollisesti merkittävästi perinteistä psykoterapian ja lääkityksen yhdistelmää tehokkaampia.

Tutkimus, joka tehtiin 29 000 koehenkilölle Argentiinassa ja Uruguayssa, osoitti että:

– 76 % EFT:llä hoidetuista koki tulleensa kokonaan autetuksi, ja 90 % hoidettavista koki saaneensa EFT:stä jossain määrin apua.
– Perinteisten menetelmien (kognitiivinen käyttäytymisterapia yhdistettynä lääkitykseen) vertailuryhmästä 51 % sai jotain apua ja 51 % koki tulleensa kokonaan autetuksi.
– EFT-hoitoja tarvittiin keskimäärin 3 istuntoa, vertailuryhmässä 15.
– EFT:llä hoidettu vaiva uusiutui huomattavasti harvemmin.
– EFT:stä ei todettu aiheutuvan sivuvaikutuksia.
(Todettiin, että perinteisin menetelmin hoituivat paremmin vain psykoosit, maanis-depressiivinen mielialahäiriö, dementia, retardaatio ja krooninen väsymys.

3. EEG KUVANTAMISTUTKIMUS YLEISEN 

AHDISTUKSEN HOIDOSTA EFT:LLÄ

Yläpuolella kuva EEG-aivosähkökuvat EFT-hoitojen välillä.

1. Normaali aivojen tila, ei ahdistusta
2. EEG-kuva ahdistuneen koehenkilön aivoista ennen EFT hoitoa
3. Kuva 4 naputtelukierroksen jälkeen
4. Kuva 8 naputtelukierroksen jälkeen
5. Kuva 12 naputtelukierroksen jälkeen

Harvardin yliopistossa tehty tutkimus, jossa tutkittiin EFT-hoidon vaikutusta aivojen EEG-käyriin, 

osoittaa että yleisen ahdistuksen hoidossa tapahtuu aivoissa samantapaista muutosta mitä 

tutkimuksissa on havaittu kognitiivisen käyttämisterapian ja lääkityksen vaikutuksesta, mutta 

paljon nopeammin. Kuvassa näkyy, miten alueet, jotka aktivoituvat kun koehenkilö tuntee pelkoa ja 

kipua, rauhoittuvat ja ahdistus lievittyy.

4. Tutkimus EFT:n vaikutuksesta ahdistukseen, 

masennukseen, stressiin ja kortisolitasoihin

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 

koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, 

että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista 

keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. 

Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45  kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä 

psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa 

tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen 

vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: 

www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Millaisia tuloksia olen sitten saanut asiakkailleni vuosien varrella?
Tässä palautteita:

Mitä 3-5:n hoidon Löydä elämänilosi hoito-ohjelmassa sitten hoidetaan?

 • arjen stressiä ja ahdistuksen tunteita juuri niiltä osa-aluilta, joita elämässä häiritsee

 • menneisyyden taakkoja, kuten lapsuuden- ja nuoruuden haitallisia traumamuistoja

 • mahdollisia addiktiota ja riippuvuuksia

 • mahdollisia pelko- ja fobiatiloja

 • itsetunnon ja kehohyväksynnän rajoittavia uskomuksia päästen sinuiksi itsesi ja kehosi kanssa

 • tunnelukkojen hoito. Hoidetaan tunnelukkotestin pohjalta kaikkia tunnelukkoja niin, että ajattelu ja käyttäytyminen muuttuu pysyvästi

 • vapaaksi liiasta kiltteydestä ja itseilmaisun jarruista

 • parisuhteen ja perheen kemiaongelmien ja myös lasten tunteiden hoitoa

 • ratkaisukeskeisellä valmennuksella opitaan löytämään uutta toimivampaa tapaa ratkoa ongelmia ja saavuttaa uutta positiivista suunta tavoitteiden mukaiseen elämään

se miten EFT Tapping hoidolla voidaan saada aikaan muutamissa minuuteissa muutos mihin tahansa tunnehaavaan stressistä traumaan aukeaa sinulle helpommin seuraavan 2 min. 10:n voimakkuisen ahdistuksen näytehoitovideon avulla.

Olen saanut EFT:n myötä kokonaan uuden elämän itselleni. Muutos on ollut todella merkittävä. Läheiseni ja ystäväni ovat hämmästelleetkin mitä minulle on tapahtunut. Koen nykyään nauttivani enemmän elämästäni ja eläväni hetkessä. Yöunet ovat siinä sivussa parantuneet levollisiksi ja sikeiksi. Pidän todella arvokkaana tätä ohjelmaa. Tämän paketin avulla olen saanut apua tunnelukkoihin ja niistä vapautumalla konkreettista muutosta elämääni sekä tasaista stressin hallintaa. On hienoa oppia tuntemaan enemmän itseään ja hoitamaan itseä. En haluaisi palata elämässäni enää takaisinpäin niin uskomattoman matkan olen saanut tehdä. Voin lämpimästi suositella! Kiitos kaunis! On suuri ilo löytää EFT ja sen mukanaan tuoma uusi onnellisempi, tasapainoisempi elämä. Sanattoman kiitollisena löydöstä” Suurperheen äiti Carita Parhiala

Olen tällä hetkellä kotiäiti ja hoito on antanut enemmän ajanhallintaa ja energiaa lapsille kun stressi on laskenut. Olen iloisempi ja mieli on tyhjempi kaikista turhista muistoista ja asioista. Olen suositellut muillekin.” Hanna 33v.

Olen joutunut kantamaan pitkään yksin vastuuta asioista ja olin todella uupunut. Hoito on tuonut energiatasoni takaisin. Olen nukkunut paremmin. Parisuhde stressaa vähemmän. Hoito on tuonut mielenrauhaa, enemmän aikaa harrastukselleni ja itsetuntoni on palannut aikaisemmalle hyvälle tasolle. Minulla ei ole enää ahdistusta eikä matalamielisyyttä ja olen iloisempi.”Helvi 49v.

 

Listaan vielä asioita vuosien varrelta ongelmista, joita olen saanut poistettua: lukihäiriön yhdellä hoidolla, adhd:n, jäätelöaddiktion, päihdeongelman, viini riippuvuuden, pariskunnan eroon tupakoinnista (1,5 askia päivässä) 40 vuoden jälkeen, muutamalta lentopelon, lapset pelot mennä kouluun, koulukiusaamiskokemukset, seksuaalisten hyväksikäyttöjen jättämät traumat pois, lastenkodin lapsilta pois turvattomat muistot, posttraumaattiset stressioireet, siivousaddiktion/bakteerikammon, lentopelon, esiintymispelon, usealta kehon häpeämisongelmat, työpaikkakiusaamisen kokemukset ja pelot, isä-ja äitisuhdeongelmat ja useiden parisuhteiden pelastaminen hoitamalla tunnelukot pois. Lisäksi tunnelukkoja poistamalla olen vapauttanut ihmisiä mm. perfektionismistista, sosiaalisista peloista ja ulkopuolisuudesta, alistuvuudesta ja pelosta päästä eroon narsistisesta parisuhteesta ja painonhallintaan liittyen ongelmista eroon (tunnesyöminen ja kehohyväksyntä). Todella monelle olen palauttanut lapsuuden ja nuoruuden ikäviin kokemuksiin mielenrauhan ja anteeksiannon ja saanut monen itsetunnon takaisin.  

 

Hyvän kuvan EFT Tappingistä saat katsomalla seuraavan suomeksi tekstiteyn kansainvälisen esittelyvideon, jossa mm. hämähäkkipelon hoitoesimerkki yms..

Miksi sinun kannattaa kuunnella juuri minua?

kuka olen ja miten autan?

Olen Matti Rautajoki, 3 lapsisen perheen isä, kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, EFT-trauma- ja tunnelukkoterapeutti ja olen kouluttanut Suomeen yli 100 EFT-hoitajaa. Olen itse erikoistunut sekä kehon että mielen kipujen hoitoon ja olen auttanut satoja ihmisiä palauttamaan elämäniloaan takaisin muutamien (3-5) EFT-hoitojen avulla joko livenä Tampereen vastaanotollani tai verkkovälitteisesti messengervideopuhelua ohjattua itsehoitoa hyödyntäen.

7 vuotta sitten aloin käyttää opettamaani tekniikkaa päivittäin – ensin itselleni ja sen jälkeen asiakkailleni. 

missioni auttaa:

Minun mielestäni jokainen ansaitsee itsensä rakastamisen, hyväksymisen ja arvostuksen. 

Missioni on tuoda tunnetuksi suomalaisille tehokkain työkalu mielen ja kehon hyvinvointiin, jotta voisimme vapautua onnellisuuden esteistä helposti ja miellyttävästi empeettisella otteella.

lupaukseni sinulle:

Lupaan, että saan muutosta oloosi ja todennäköisesti muutosta myös elämääsi. Sinun tarvitsee vain tehdä rohkea aloite eli yhteydenotto.

(Alla testini EFT:n tehosta työhyvinvointiin)

vastaanottoni tampereen keskustassa

BetterLife HyvinvointiStudio, Hatanpään valtatie 34 D, Tampere 500 m. linja-autoasemalta reilu 1km Rautatieasemalta

lähetä minulle sähköpostia tilanteestasi

rautajokimatti@gmail.com

Soita ja kerro tilanteesi

Soita numerooni:
044-7279498

Oletko kokenut asioita, joita on jäänyt alitajuntaasi ja kehoosi aiheuttaen mm. stressiä, ahdistusta, turvattomuutta, ihmissuhdeongelmia tai joitain psykosomaattia kehon vaivoja ja tunnelukkoja?


No problem. Nämä kaikki on hoidettavissa muutamilla hoidoilla.

Joten kysymys kuuluu? Haluatko jättää ne sisällesi loppuelämäksesi vai päivitetäänkö alitajuntasi edistämään hyvinvointiasi? Tämä kaikki on toiminut sadoille ihmisille noin reilun 80% tyytyväisyydellä vaikka eivät olisi uskoneetkaan ja toimii myös Sinulla.

Tahdotko päästä vapaaksi ja rennoksi uudelle tasolle hyvinvointisi kanssa?

Paras aloitustapa liikkeelle lähtöön Sinulle? 3 vaihtoehtoa..

A) 1,5h 1. livehoito Tampereen keskustan vastaanotolla kokeilualennuksella 64€
B) 1,5h 1. etähoito esim. messengervideopuhelulla olitpa missäpäin tahansa 64€
C) 60 min. EFT messenger etähoito 1. kerran tutustumistarjous 49€

Laita kysymyksesi tai palvelutilauksesi yhteydenottolomakkeelle
tai soita 044-7279498 niin jutellaan tilanteestasi rauhassa

YHTEYDENOTTOLOMAKE