Tilaa ilmainen terveysdiagnoosi puhelimitse

  • ota yhteyttä: 044-7279498

Terveyshuolia?
Ei hätä soita minulle selvitään vaivojesi syyt

Kiinalaisen lääketieteen pohjalta tehdyllä diagnoosilla ymmärrys ja syyt kehollisiin vaivoihin ja sisäelinten oireisiin.

Tarjoan ammattitaitoani Sinulle nyt ilmaiseksi. (arvo 30€)

Hei Sinä paremman terveyden etsijä!

Olen Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija, kouluttaja ja akupunkturisti Matti Rautajoki Tampereelta ja pystyn auttamaan sinua kokonaisvaltaisesti voimaan paremmin.

Olen viimeisen 10:n vuotta hoitanut Kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla kaikkia vaivoja kuten väsymystä, vatsa- ja suolisto-, hengitys- vitsa- ja sydänoireita Kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla. Liksäksi olen hoitanut kaikkia kehon kipuja kuten: pään-, polvien-, lonkkien- ja alaselän kipuja. Kiinalaisen lääketiede ymmärtää vaivojen syyt.

Moni on huolissaan terveydestään..

On erilaista vastsa- ja suolisto-oireita, päänsärkyjä, sydämen tykytyksiä, kummallista väsymystä, kipuja jotka vaihtavat paikkaa jne.. Se aiheuttaa stressiä, joka tuntuu pahentavan oireita.. Syyt pitäisi ymmärtää, että voisi johtaa omaa terveyttä parempaan suuntaan.

Koska pystyn auttamaan jo lyhyellä puhelulla tarjoan apuani selvittämään kaikkien sisäelinvaivojen ja kipujen syitä, jotta voisit saada ymmärrystä mitä kannattaisi tehdä

 

Mikäli jokin läheisen tai omasi tilanteessa askarruuttaa niin soita tai tilaa ilmainen puhelindiagnoosi vaivoistasi ja terveydestä (arvo 30 euroa) yhteydenottolomakkeella !

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tutustu Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitoon, jolla kaikkia vaivoja voidaan hoitaa tästä.

Mikäli sinua kiinnostaa saavuttaa kokonaisvaltainen muutos psyykkisesti ja fyysisesti niin suosittelen tutustumaan EFT- ja akupunktiohoidon sivulleni.

Tilaa hyvään oloon ilmainen itsehoitokurssi huippuhyvinvointiin jättämällä sähköpostisi alle: