Vapaudu riippuvuuksien kahleista nyt EFT:llä!

Kun painimme addiktioden kanssa on alitajuntamme sabotoimassa hyvinvointiamme ja kehoomme on jäänyt henkistä pahaa oloa, jota päihdyttävillä aineilla lievitämme.
Pysyvään positiiviseen muutokseen tarvitset stressinpoistoa ja tehokkaan uudelleenohjelmoinnin EFT-hoidolla.


Mitä saat kun otat avun vastaan ja uudelleenohjelmoit itsesi vapaaksi haitallisista tavoistasi olivatpa ne tupakointia, alkoholia tai muita päihteitä?

vähemmän negatiivisia tunteita ja arjen stressiä

Riippuvuuden hoito-ohjelmassa poistamme arjen stressiäsi ja henkisiä taakkojasi joko livenä tai videohoitotallenteen avulla.

uutta positiivista energiaa hyvinvointisi edistämiseen

Negatiivisten tunteiden vapautuksen seurauksena koet olosi turvallisemmaksi, rennommaksi ja riittävämmäksi ja pystyt edistämään hyvinvointiasi helpommin.

hoitoinvestoinnilla säästöjä muihin kuluihin

Kun vapaudut addiktoivista tavoista esim. tupakoinnin lopettaessasi säästät 120-240€ kuukaudessa jos olet polttanut 0,5-1 askin päivässä.

kasvavaa henkistä hyvinvointia ja fyysistä terveyttä

Kun poistamme hyvinvointiasi sabotoivat kokemusten taakan hyvinvointisi kasvaa ja myös terveytesi lisääntyy sekä päihteettömyyden ja EFT-hoidon vaikutuksesta.

Pystyn auttamaan sinua raittiimpaan elämään

Olen viimeisen 10 vuoden aikana olen auttanut satoja asiakkaita parempaan elämään EFT tunteiden vapautus tekniikkaa hyödyntäen.

Metodi toimii välittömästi stressiin, pelkoihin, tunnelukkoihin ja kaikkiin sabotoiviin ajatuksiin ja todella hyvin tupakoinnin, alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden himoihin ja riippuvuuksiin. Katso videoni ja lue loppuun miten voin auttaa Sinua.

miten EFt-hoito auttoi irjaa ja hoitotallenne jannea eroon tupakoinnista?

"Sain eilen kokeilla EFT riippuvuuksien hoitoa videoitsehoidon muodossa. Tässä tulokseni: Alussa olin vähän epäileväinen, josko näin saa tupakan- ja päihteiden himon kuriin. Hämmästyksekseni sain todeta että näin todella on. Mennään itse hoitoon: Alussa pyydettiin pisteyttämään stressi. Sain tulokseksi maksimin kymmenen. Tämän jälkeen taputeltiin yksi esittelykierros, jonka jälkeen huomasin että stressini putosi kahdeksaan, ja hengitykseni oli rauhoittunut. Tämän jälkeen taputeltiin muutamia kierroksia, jolloin stressini tippui ykköseen ja tulin raukeaksi. Sitten käsiteltiin tunnelukkoja, jotka olivat tasoilla kahdeksan ja kymmenen välillä, tunnelukosta riippuen. Tämän jälkeen taputeltiin muutamia kymmeniä kierroksia ja tunnelukkojeni voimakkuuden huomasin pudonneen kakkoseen. Annoin anteeksi menneisyydelleni, en pelkää läheskään niin paljon epäonnistumista, tuli selkeyttä elämään, turvallinen olo ja ennen kaikkea fiilis, että minä riitän. Tässä vaiheessa kärsimättömyyteni ja tupakanhimoni olivat voimakkuudeltaan kahdeksan luokkaa. Sitten mentiin tunteisiin miksi olen riippuvainen, itselläni ne olivat pelko, katkeruus ja rakkaudettomuus lapsuudessa ja nuoruudessa. Ja taas taputeltiin. Nyt stressini oli nolla, tunteet kolmonen ja tupakanhimoni ykkönen. Taas kierroksia, jonka jälkeen tupakanhimoni oli nolla ja tupakka ei tunnu tarpeelliselta. Alussa motivaationi lopettaa tupakointi oli nolla, nyt neljä. Kaiken kaikkiaan hoidon jälkeen oloni on stressi vapaa, kevyt, tasapainoisen onnellinen ja koen että tulevaisuudessa selviän tunteistani luomuna – tupakka vapaana.
Janne Järvenpää
"Vuonna 2016 Irja Turusta tuli EFT koulutukseeni Tampereelle. Hän kertoi, että hän on miehensä kanssa polttaneet tupakkaa 40 vuotta 1,5 askia päivässä. Hän halusi lopettaa, mutta suuresti epäili tuon asian onnistumista. Hän kertoi, että jos he lopettaisivat niin se olisi hyvä tapahtua yhdessä hänen miehensä kanssa. Teimme Irjalle koulutuksessa hänelle EFT näytehoidon, jossa käsittelimme erilaisia stressitekijöitä, pelkoja, traumaattisia kokemuksia, jotka olivat tupakoinnin taustalla henkisinä haavoina. Vapautimme hänen myös hänen taakoistaan isäänsä liittyvistä asioista.

Sen jälkeen teimme hänelle tässäkin hoito-ohjelmassa käytettävän 4 vaiheisen tupakoinnin himon ja riippuvuuden hoidon EFT:llä. Tuon päivän jälkeen hän ei halunnut tupakkaa, ei seuraavana päivänä, eikä seuraavana, eikä seuraavalla viikolla, eikä seuraavalla. Annoin hänelle riippuvuudenhoito käsikirjoiotukseni mukaan hänelle ja hän hoito miestänsä samaan tapaan. Vaikka hän halunnut lopettaa tupakointia, ovat he olleet molemmat kuulemma helposti savuttomina 4 vuoden ajan.
Irjan kokemus tupakoinnin lopetuksesta

EFT hoito toimii hyvin kun tietoisesti olet valmis yrittämään vapautuaksesi haitallisista tavoistasi. Et tarvitse kuin sinua ohjaavan alitajuntasi EFT-hoidon mukaan muutokseen ja todennäköisyytesi onnistua kasvavat huomattavasti!


Mikä tämä EFT menetelmä on ja miten se toimii?

Haluamme pyrkiä terveyteen. Mikäli mielesi sabotoi sinua on siinä kyse aivojen mantelitumakkeen hälyytystilasta.

EFT Tapping-hoidolla (Emotional Freedom Techniques) kun virittäydyt negativisiin asioihin mielessäsi samalla stimuloiden tiettyjä yläkehon akupunktiopisteitä stressitasosi tippuu välittömästi kun mantelitumakkeesi rauhoittuu.

EFT-hoito vaikuttaa suoraan aivoihisi rauhoittavasti myös tutkimuksissa osoitetusti.

Kuten Jannekin kertoi hoidon vaikutuksesta, että negatiiviset ajatukset katoavat kokemuspiiristämme, jonka voi havaita, että emme saa kiinni ongelmistamme normaalisti.

EFT-hoidosta ei ole haittaa ja isolla otannalla todettu 5 kertaa perinteistä terapiaa tehokkaammaksi.

Yleiseen ahdistukseen 3 EFT-hoitoa vastasi 15:a perinteisetä keskusteluterapia käyntiä ja lääkitystä. Toisissa vertailututkimuksissa todettiin EFT-hoidolla olevan merkittävästi suurempi vaikutus stressi- eli kortisolihormooneihin.

Mitä EFT riippuvuudenhoito videotallenteessa tai livehoidossa hoidetaan?

"Ymmärrän, että voit suhtautua epäilevästi informaatioon EFT:hen liittyen ja ajattelet tuskin tästäkään on hyötyä. Tämä on normaalia, koska menetelmä toimii uskomattoman tehokkaasti. Siksi saat myös 100% tyytyväisyystakuun. "
Matti rautajoki
EFT-terapeutti, -kouluttaja ja tunnetasapainovalmentaja

Mihin asioihin EFT-hoidosta on tullut asiakkailleni huomattavaa apua?


Millaista palautetta he ovat antaneet?

Mikäli metodi on sinulle uusi tuttavuus niin katsopa vielä esittelyvideo

MItä kaikkea hoito-ohjelma sisältää:

1. valmennusta Riippuvuuden ymmärrykseen miten alitajunta sabotoi elintapojamme

95% ajattelusta, tunteista ja käyttäytymisestä on alitajuntamme (uskomuksemme, tarpeimme, arvojemme ja oppitujen tunnelukkojemme ohjaavaa) 5% tietoisen mielen itse kurilla harvoin onnistutaan mikäli kärsimme mm. stressistä jne..

2. onnistumistasi sabotoivien uskomusten eli tunnelukkojen poisto hoito

Epäonnistuminen, pessimistisyys, vajavuus, suojattomuus, riittämätön itsekontrolli tunnelukot. Vapaudutaan epäonnistumisen pelosta ja ajatuksista, turvottomuudesta, itsearvostuksen puutteesta, lisää optimistisuutta ja hallinnan tunnetta elämään. Hoidon seurauksena huomaat saaneesi uudenlaisen luonnollisen asenteen elämääsi.

3. päihdyttävän aineen himon ja riippuvuuden hoito

Tehokkaaksi osoittautuneen 4 vaiheisella riippuvuuden hoitomallilla saadaan vapaus kaikista riippuvuuden osista. Ensimmäisenä hoidetaan himoa pois, sen jälkeen himon taustalla olevien ahdistuksien ja tunnetaakkojen hoito. Kolmantena poistetaan lopettamisen tekosyitä ja neljäntenä lopettamiseen uusi asennoituminen.

4. bonuksena pysyviin tuloksien tueksi suggestiorentoukset tarpeen mukaan

EFT-hoito muutokseen ja suggestio iltarentoutus äänitteiden positiivista ajattelelua ylläpitävä vaikutus lisä pysyvien muutosten todennäköisyyttä. Kun tilaat nyt Riippuvuuden hoito-ohjelman joko livenä Tampereen vastaanotolla tai videotallenteena saat mp3-muotoisen rentouttavan suggestio-rentoutusäänitteen rennompaan ja terveellisempään elämään.

sinulla on kaksi vaihtoehtoa saada hoitosi omaan riippuvuuteesi oli se sitten alkoholiin, tupakointiin tai muihin päihteisiin

Etänä video tallenne hoitona 95€ laskulla 1,5h

Livehoitona Tampereen keskustan vastaan-otollani 95€ 2h

Haluisit varmaan siis muutosta? Tiedät kuitenkin, että vain otettu lääke auttaa.. Autan Sinua mielelläni. Sinun tarvitsee vain soittaa minulle numerooni 044-7279498 tai laittaa minulle viestiä allaolevalla yhteydenottolomakkeella niin saat lupaamani avun.

    YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE