Kehollinen EFT/akupainanta
tehokuntoutus koulutus

 • kysy tai ilmoittaudu: 044-7279498

Opi kiinalaista lääketiedettä ja tehokkaat tekniikat kokonaisvaltaisen terveyden hoitoon kanssani

Akupainanta ja EFT keho/mieli kuntoutuskoulutuksesta opit sekä teoriassa, että käynnössä tekniikat vaivojen hoitoon helposti ja edullisesti

tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan vain 85€/kk!

Haluatko oppia Kiinalaista lääketiedettä vaivojen syistä ja seurauksista?

Halautko saada tehokasta itsehoitoa ja oppia keinoja hoitaa myös muita?

 

Mikäli haluat oppia hoitamaan omia ja muiden vaivoja ja stressiä ja haluat oppia tehokkaimman niskahartia hoidon olet tervetullut koulutukseen tähän lokakuussa 2018 seuraavan kerran alkavaan koulutukseen. Mikäli olet käynyt jo EFT-tunnetyöskentelyohjaaja koulutukseni tunne-elämään tämä on luonnollinen jatkumo kehon hoitoon.

Mikä idea tässä 6:n kuukauden kestoisessa koulutuksessa on?

Ihminen on kokonaisvaltainen yksilö ja keho ja mieli ovat jatkuvasti yhteydessä toisiinsa. Seuraavassa kuvassa näet, että patoutuneet tunteet ovat jääneet kehoon. EFT kehomielikunotuksella hoidamme toisiltamme sekä asiakkailta vaivoja mielen kautta tehokkaimmalla tunnehoito metodilla eli EFT-hoidolla. Lisäksi opimme Kiinalaisen lääketieteen pohjalta mistä vaivat johtuvat ja kuinka niistä päästään eroon EFT:llä ja akupainannalla. Koulutus soveltuu sekä itsehoitoon, että tulevan kehon hoidon ammattityökaluiksi.

Koulutuksesta tulet saamaan
apua myös omaan jaksamiseen,
vaivoihisi ja terveyteesi

"EFT tunnetyöskentelykoulutus oli minulle jo tuttua, mutta halusin perehtyä siihen lisää oppia ja saada todistuksen aiheesta. Koulutus oli erittäin mielenkiintoista ja ex.urheijijana, opin kiinalaisesta lääketieteestä ymmärtämään myös niitä kipuja, mihin lääkäreiltä en ollut saanut vastausta.

Akupainanta oli hyvä jatkumo ja syvensi vielä ymmärrystä ihmisten stressin ja kipujen ym.. ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen kiinalaisen lääketieteen saloja avaten. Ja, miten uskomattomia juttuja näki ja sai itse kokea hoidettavana tai toisia hoitamalla. Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta ja voit olla stressivapaa & kivuista vapaa ja hoitaa myös muita".
T. Merja Sjömän 😍

Millainen on koulutuksen rakenne?

 1. päivä 10.10.: Kiinalaista lääketiedettä, akupainanta ja itsehoito akupainanta
 2. päivä 12.11.: Niska-hartia akupainanta hieronnan opettelua ja käytännön harjoittelua pareittain
 3. päivä 10.12.: EFT-hoidon opettelua kehon vaivoihin ja keho/mieli yhteys
 4. päivä 10.1.: EFT-hoidon harjoittelua kehon vaivoihin ja akupainannan harjoittelu
 5. päivä 11.2.: asiakas harjoittelua
 6. päivä  11.3.:   näyttöpäivä niska-hartia hoidosta ja EFT kehon hoidosta

Lokakuussa 2018 alkaa seuraava kehollinen tehokuntoutuksen koulutus kerran kuukaudessa maanantaisin. Koulutukset pidetään Tampereen keskustassa Olotila Moyo:ssa koulutustilassa klo 10.30-16 välillä, jolloin mukaan pääsee kauempaakin. 

Koulutuspäivät ovat seuraavat maanantait: 10.10., 12.11., 10.12., 10.1., 11.2. ja 11.3.

Koulutuksessa opit erittäin tehokkaat hoitotekniikat kehon hoitoon. Koultuksessa opit kuntouttamaan kehoa/mieltä itseäsi ja muita sekä EFT-hoidolla, akupainannalla sekä niskahartia vaivoihin niskahartia akupainantahieronnalla.

   Koulutuksen hinta:

 • Koulutus maksaa päivältä 85€/kk eli 6 koulutuspäivältä eli yheensä 510 €, jonka voi maksaa koulutus päivänä kortilla tai käteisellä. Voit kysyä myös pidempää edullisempaa osamaksuvaihtoehtoa.
 • Tutustu myös EFT-tunnetasapainoohjaaja koulutukseen, jossa opit hoitamaan omia ja muiden tunteita tasapainoon (Tustutu tästä: EFT-tunnetyöskentelyohjaaja koulutus) 
 • Mikäli sinua kiinnostaisi oppia molempien koulutuksieni parhaat palat sekä mielen, että kehon hoitoon kerran kuukaudessa, päivämäärät eivät meinaa sopia tai olet kauempaa ja Tampereelle tuleminen tuntuu vaikealta teen myös henkilökohtaista EFT koulutusta räätälöidysti mm. skypen /zoomin kautta hyvällä kokemuksella 85€/kk. Laita kyselyä jos kiinnostaa..

 

   Koulutuksessa opitaan EFT tekniikan kehollista hoitoa kaikkiin kehollisiin vaivoihin ja opitaan:

 • Koulutus hyödyntää MetaHealth ymmärrystä kehon ja mielen yhteydestä ja tulokset ovat olleet todella tehokkaita ja vaikuttavia myös kroonisiin vaivoihin.
 • Lisäksi koulutuksessa opitaan Kiinalaisen lääketieteen ymmärrystä ihmisen terveydestä ja sairauksista, sisäelimistä ja meridiaaneista
 • akupainan tekniikoita erilaisten vaivojen hoitoon
 • Lisäksi koulutuksessa opitaan tehokas niska-hartia hoidon akupainantatekniikat kehittämäni niska-hartia akupainantahierontaan, jolla hoidetaan tämän vaivan syyt ja vaivat pois tehokkaasti.
 • miten tunteet vaikuttavat terveyteen ja opit poistamaan stressiäsi EFT:llä
 • saat itse ja opit hoitamaan niska-hartia vaivojen syitä ja oireita niska-hartia akupainantahieronnalla
 • saat käyttöösi EFT-hoito-ohjelman terveyden ja kipujen hoitoon

Katso miten hoidan olkapäävaivan kuntoon 7 minuutissa hoitamalla EFT:llä käsittelemättömiä tunteita

TErvetuloa koulutukseen olotila moyo:oon

Koulutukseni ja vastaanottoni sijaitsee ihan Tampereen keskustassa Tuomiokirkon vieressä viihtyisän avarassa Olotila Moyo:ssa. Tervetuloa!


Mikäli kiinnostuit niin ilmoita kiinnostuksesi tai ilmoittaudu joko yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 044-7279498

YHTEYDENOTTOLOMAKE