Kehollinen EFT/akupainanta
tehokuntoutus koulutus

 • kysy tai ilmoittaudu: 044-7279498

Opi kiinalaista lääketiedettä ja tehokkaat tekniikat kokonaisvaltaisen terveyden hoitoon kanssani

Akupainanta ja EFT keho/mieli kuntoutuskoulutuksesta opit sekä teoriassa, että käynnössä tekniikat vaivojen hoitoon helposti ja edullisesti

tervetuloa mukaan mukavaan porukkaan vain 85€/kk!

Haluatko oppia Kiinalaista lääketiedettä vaivojen syistä ja seurauksista?

Halautko saada tehokasta itsehoitoa ja oppia keinoja hoitaa myös muita?

 

Mikäli haluat oppia hoitamaan omia ja muiden vaivoja ja stressiä ja haluat oppia tehokkaimman niskahartia hoidon olet tervetullut koulutukseen tähän 2019 lokakuun seuraavan kerran tiistaina alkavaan koulutukseen. Mikäli olet käynyt jo EFT-tunnetyöskentelyohjaaja koulutukseni tunne-elämään tämä on luonnollinen jatkumo kehon hoitoon.

Mikä idea tässä 6:n kuukauden kestoisessa koulutuksessa on?

Ihminen on kokonaisvaltainen yksilö ja keho ja mieli ovat jatkuvasti yhteydessä toisiinsa. Seuraavassa kuvassa näet, että patoutuneet tunteet ovat jääneet kehoon. EFT kehomielikunotuksella hoidamme toisiltamme sekä asiakkailta vaivoja mielen kautta tehokkaimmalla tunnehoito metodilla eli EFT-hoidolla. Lisäksi opimme Kiinalaisen lääketieteen pohjalta, mistä vaivat johtuvat ja kuinka niistä päästään eroon EFT:llä ja akupainannalla. Koulutus soveltuu sekä itsehoitoon, että tulevan kehon hoidon ammattityökaluiksi.

"EFT tunnetyöskentelykoulutus oli minulle jo tuttua, mutta halusin perehtyä siihen lisää oppia ja saada todistuksen aiheesta. Koulutus oli erittäin mielenkiintoista ja ex.urheijijana, opin kiinalaisesta lääketieteestä ymmärtämään myös niitä kipuja, mihin lääkäreiltä en ollut saanut vastausta.

Akupainanta oli hyvä jatkumo ja syvensi vielä ymmärrystä ihmisten stressin ja kipujen ym.. ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen kiinalaisen lääketieteen saloja avaten. Ja, miten uskomattomia juttuja näki ja sai itse kokea hoidettavana tai toisia hoitamalla. Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta ja voit olla stressivapaa & kivuista vapaa ja hoitaa myös muita".
T. Merja Sjömän 😍

Millainen on koulutuksen rakenne?

 1. päivä 1.10.: Kiinalaista lääketiedettä, akupainanta ja itsehoito akupainanta
 2. päivä 5.11.: Niska-hartia akupainanta hieronnan opettelua ja käytännön harjoittelua pareittain
 3. päivä 3.12.19: EFT-hoidon opettelua kehon vaivoihin ja keho/mieli yhteys
 4. päivä 7.1.: EFT-hoidon harjoittelua kehon vaivoihin ja akupainannan harjoittelu
 5. päivä 4.2.: Kiinalaista lääketiedettä ja asiakas harjoittelua
 6. päivä  3.3.20:  Näyttöpäivä niska-hartia hoidosta ja EFT kehon hoidosta

Lokakuussa 2019 alkaa seuraava kehollinen tehokuntoutuksen koulutus kerran kuukaudessa tiistaisin. Koulutukset pidetään Tampereen keskustassa BetterLife Sudiolla Hatanpään valtatie 34 D  koulutustilassa klo 10.30-16 välillä, jolloin mukaan pääsee kauempaakin. 

Koulutuspäivät ovat seuraavat tiistait: 1.10., 5.11., 3.12.2019., 7.1., 4.2., 3.3.2020

Koulutuksessa opit erittäin tehokkaat hoitotekniikat kehon hoitoon ja mielen hoitoon. Koulutuksessa opit kuntouttamaan kehoa/mieltä itseäsi ja muita sekä EFT-hoidolla, akupainannalla sekä niskahartia vaivoihin niskahartia akupainantahieronn

   Koulutuksen hinta:

 • Koulutus maksaa päivältä 85€/kk eli 6 koulutuspäivältä eli yhteensä 510 €, jonka voi maksaa koulutus päivänä kortilla tai käteisellä. Voit kysyä myös pidempää edullisempaa osamaksuvaihtoehtoa. Jos olet yrittäjä saat koulutuslaskun luonnollisesti vähennyksiin.
 • Tutustu myös EFT-tunnetasapainoohjaaja koulutukseen, jossa opit hoitamaan omia ja muiden tunteita tasapainoon (Tustutu tästä: EFT-tunnetyöskentelyohjaaja koulutus) 
 • Mikäli sinua kiinnostaisi oppia molempien koulutuksieni parhaat palat sekä mielen, että kehon hoitoon kerran kuukaudessa, päivämäärät eivät meinaa sopia tai olet kauempaa ja Tampereelle tuleminen tuntuu vaikealta teen myös henkilökohtaista EFT koulutusta räätälöidysti mm. etänä messenger tai zoomin videopuhelun kautta hyvällä kokemuksella 85€/kk. Laita kyselyä jos kiinnostaa..

 

   Mitä koulutuksessa opitaan EFT tekniikan kehollista hoitoa kaikkiin kehollisiin vaivoihin?:

 • Koulutus hyödyntää MetaHealth ymmärrystä kehon ja mielen yhteydestä ja tulokset ovat olleet todella tehokkaita ja vaikuttavia myös kroonisiin vaivoihin.
 • Lisäksi koulutuksessa opitaan Kiinalaisen lääketieteen ymmärrystä ihmisen terveydestä ja sairauksista, sisäelimistä ja meridiaaneista
 • akupainan tekniikoita erilaisten vaivojen hoitoon
 • Lisäksi koulutuksessa opitaan tehokas niska-hartia hoidon akupainantatekniikat kehittämäni niska-hartia akupainantahierontaan, jolla hoidetaan tämän vaivan syyt ja vaivat pois tehokkaasti.
 • miten tunteet vaikuttavat terveyteen ja opit poistamaan stressiäsi EFT:llä
 • saat itse ja opit hoitamaan niska-hartia vaivojen syitä ja oireita niska-hartia akupainantahieronnalla
 • saat käyttöösi EFT-hoito-ohjelman terveyden ja kipujen hoitoon

Katso miten hoidan olkapäävaivan kuntoon 7 minuutissa hoitamalla EFT:llä käsittelemättömiä tunteita

Tässä kahden oppilaani videokokemuksia EFT kehomielikuntouksen vaikutuksista kehon vaivoihin:

TErvetuloa koulutukseen Betterlife studioon

Koulutukseni ja vastaanottoni sijaitsee ihan Tampereen keskustassa Hatanpään valtatie 34 D:n  viihtyisän avarassa vastaanotto/koulutustilassa, joka sijaitsee 500 m Linja-autoasemalta ja reilun kilometrin Rautatieasemalta. Tervetuloa!


Mikäli kiinnostuit niin ilmoita kiinnostuksesi tai ilmoittaudu mukaan joko yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse 044-7279498

YHTEYDENOTTOLOMAKE