EFT-tunnetyöskentely-
ohjaaja diplomikoulutus

 • kysy tai ilmoittaudu: 044-7279498

jo yli 1oo tyytyväistä oppilasta suosittelee EFT-koulutustani

6 kuukautta kerran kuussa maanantaisin vain 85€/kk ja opit hoitamaan sekä itseltäsi ja muilta stressiä, traumoja/muistoja, pelkoja, tunnelukkoja, vaivoja, riippuvuuksia, pelkoja ja itsetuntoa

käytännönläheisintä EFT-koutusta. Saat muutokset myös omaan hyvinvointiisi


Oletko hoitoalalla tai suunnitelemassa uusia tuulia omaksi uudeksi työksesi?

 


Haluaisitko oikeasti auttaa kanssaihmisiä parempaan elämään vai haluatko oppia tehokkaimman tunnehoidon itsellesi käyttöön helposti ja edullisesti joko Tampereella tai etänä yksilöllisesti skypen/zoomin avulla?

Sinulla on mahdollista oppia EFT-hoidon parhaimmiksi todetut hoitokäytännöt kanssani jo vaikka ensiviikosta lähtien. Seuraava EFT-tunnetyöskentelyohjaaja diplomikoulutus alkaen 1.4..2019.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle tehokkaimman tunnehoidon eli EFT:n pariin. Tämä pidetty koulutus soveltuu erityisesti mm. psykoterapeuteille, valmentajille, luontaisalan hoitajille, mutta yhtälailla ihan kaikille, jotka haluavat oppia hoitamaan itseä ja myös muita vallankumouksillisen tehokkain tekniikoin. Seuraava suosittu kaikille avoin koulutus alkaa jo Tampereella huhtikuussa 2019 kerran kuussa maanantaisin klo 10.30-16. 

Koulutuspäivät pidetään klo 10.30-16 Tampereen keskustassa Olotila Moyo:ssa koulutustilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vaihtoehtoisesti voit opiskella paikkariippumattomasti yksilöllisesti myös skypen/zoomin välityksellä yhteisesti sovitun aikataulun mukaan. Rakennan myös räätälöityjä koulutuksia eri alojen ammattilaisille sekä yrityksille.

Koulutuspäivät ovat seuraavat: Maanantaisin ryhmä: 1.4., 6.5., 3.6., 1.7., 5.8., ja 2.9.2019

 

 

Tässä kuvia iloisista 2017 valmistuneista EFT opiskelijoistani

 


Katsopa esittelyvideoni koulutuksesta ja klikkaa videon alta
koulutusesitteeni tai EFT-hoitoesitteen kuvaan ja tulosta PDF

 

Mikäli olet kauempaa ja haluat oppia tekniikan esim. täydentämään työsi tuloksia soveltuu yksilöllinen  EFT-koulutus messengervideoitse sinulle varmasti hyvin, silä se ei ole sen arvokkaampi investointi, mutta erittäin tehokas oppimisen kannalta.

Mikäli haluaisit heti tulla mukaan oppilaakseni suosittelen jatkuvasti alkavaa yksilöllistä skype EFT-koulutusmallia, joka toimii hienosti olitpa mistä päin Suomea tahansa.

   Mitä koulutus sisältää?

 • Koulutuksessa opit teoriassa ja käytännössä 6 intensiivipäivän aikana hoitamaan: muistoja, stressiä, pelkoja, riippuvuuksia, tunnelukkoja, ihmissuhdeongelmia, itsetuntoa sekä kehon vaivoja Löydä elämän ilosi hoito-ohjelman pohjalta. 
 • Koulutuksessa tulet saamaan huomattavaa sisäistä rauhaa ja eheytymistä myös itsellesi, kokemuksille, tunnelukoillesi ja vaivoillesi.
 • Olen järjestänyt Tampereella tätä EFT-koulutusta yli 100 ihmiselle alkaen vuodesta 2012, joista moni toimii pätevänä EFT osaajana ympäri Suomea hyvin tuloksin. 
 • Koulutus on opiskelijoiden palautteen mukaan kiitettävän laadukas ja hintakin on edullinen. Opiskellessasi 6 koulutuspäivien kokonaisuuden saat koulutuksen päätteeksi Diplomin tästä peruskoulutuksestasi ja sinulla on mahdollisuus antaa hoitoa myös muille ammattimaisesti halutessasi jo koulutuksen aikanakin.

  Mitkä ovat parhaat edut koulutuksesta?

 • Muiden ihmisten hoitamisen lisäksi saat hoitosarjan avua myös omiin tunteisiisi.

 • Lisäksi opit lisäksi EFT-itsehoidon tekemisen omiin tunteisiin ja stressinhallintaan.

 • EFT-hoitaminen työnä on unelma työtä, koska oikeasti pystyt merkittävästi auttamaan kanssa ihmisiä parampaan elämänmuutokseen ja onnellisuuteen.

 • Tulet saamaan uusia oivalluksia ja ystäviä elämääsi mukavasta koulutusporukasta

 • Koulutukseen voi hyvin tulla mukaan, vaikka ei olisi aikomusta tehdä hoitotyötä ammattimaisesti.

Koulutuspaikkana viihtyisä olotila moyo tampereen keskustassa

Uusi koulutustilani Olotila Myo:ssa on erittäin viihtyisä ja juuri tähän koulutukseen erittäin hyvin sopia. Kun tulet paikalle tulet yllättymään positiivisesti.


Laitapa viestiä mikäli haluat lisätietoja tai haluat ilmoittautua mukaan koulutukseen tai soita numerooni: 044-7279498

YHTEYDENOTTOLOMAKE

   EFT-tunnetyöskentely-ohjaaja koulutuksen runko:

1. koulutuspäivänä opiskellaan EFT-hoitotekniikan taustat, teoriat sekä eri-osa-alueiden hoitaminen teoriassa ja tutustutaan tekniikan suomiin mahdollisuuksiin sekä opitaan hoitamaan itseä EFT-itsehoidolla.

2. koulutuspäivänä opitaan esimerkkihoitojen ja pariharjoituksen pohjalta hoitamaan muistoja sekä arjen stressitekijöitä toiselta ihmiseltä.
3. koulutuspäivänä opetellaan hoitamaan pelkoja ja opitaan teoriaa ja käytäntöä tunnelukoista ja harjoitellaan pareittain niiden hoitoa sekä opetellaankinesiologista lihastestauta.
4. koulutuspäivänä opitaan riippuvuuksien hoitoa ja eri ongelmakäyttäytymisen hoitamista ja harjoitellaan EFT:tä pareittain jo opittuja tekniikoita.
5. koulutuspäivänä Lisää käytännön harjoittelua.
6. koulutuspäivänä tehdään harjoitusasiakkaalle kokonaisvaltainen EFT-hoitosarja Löydä elämän ilosi-hoitosarjan pohjalta oppien EFT-hoidon tekemistä kokonaisvaltaisesti.

Koulutuksen lopuksi opiskelija saa diplomin osallistumisestaan. Mikäli opiskelija haluaa jatkaa EFT-hoitojen tekemistä koulutuksen jälkeen harjoitellaan asiakkaiden kanssa 10 asiakkaan kanssa käytännöön hoitamista. (Koulutusrunko voi vaihdella oppilainen tarpeen mukaisesti)

 

Lisätietoja koulutuksesta:

Henkilökohtainen EFT-hoito on avain stressivapaaseen onnellisempaan elämään. Tämä EFT-peruskoulutus antaa kaikki tarpeelliset teoriatiedot ja taidot ammattimaiseen asiakkaiden hoitoon EFT-tekniikkaa hyödyntäen joka tähtää 3-5:n EFT-hoidon mukaiseen hoitoon. Ammattimainen EFT-koulutus ja hoitotyön tekemiseen ei vaadita aikaisempaa psykologista tai muuta koulutuspohjaa, mutta aikaisempi aiheeseen liittyvä kokemus on hyväksi. Koulutus sisältää 6 intensiivikoulutuspäivää monimuotoisesti sekä teoriaa että käytäntöä opetellen. Jatkossa on tulossa myös erikoistuvaa lisäkoulutusta. Koulutuksen hinta on koulutuspäivää kohden maksaa 85€/kk eli yhteensä 510€, jonka voi maksaa paikanpäällä kortilla tai käteisellä. (Voit kysyä myös edullisempaa osamaksua)

Yksilöllinen EFT koulutus skypen tai zoomvideopuhelun avulla

Yksilöllisesti EFT koulutus on samaan 85€/kk kuukausihintaan  kuin ryhmäkoulutuskin, joka pidetään kerran kuukaudessa sinun järjestämäsi harjoitushoidettavan kanssa. Koulutuksen rakenne on sama kuin Tampereen ryhmäkoulutuksessa. Tämä malli sopii hyvin jos on etäisyyttä Tampereesta tai haluat oppia juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Mitä maksaa ja miten pääset mukaan?

Koulutuksen hinta on koulutuspäivää kohden maksaa 85€/kk eli yhteensä 510€, jonka voi maksaa paikanpäällä kortilla tai käteisellä. (Voit kysyä myös edullisempaa osamaksua). Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tai ilmoittautua yhteydenottolomakkeella tai soittaa ja kysyä lisää minulta numerostani: 044-7279498.

Oppilaiden palautteita EFT koulutuksesta

Palautteeni EFT koulutuksesta

Pidin koulutuksesta. Rauhallinen opetustyyli. Olen saanut tehokkaan työmenetelmän omaan ja asiakkaiden hoitoon.Mitä olet pitänyt EFT-hoidosta? EFT-hoidoista olen saanut itse apua, ja olen voinut auttaa muita. Tehokas hoitomuoto.

Suositteletko koulutusta muille? Voin suositella. Terveisin Nina Forss, Kotka.

Suosittelen kurssia muille, etenkin itsehoito-osuus auttaisi varmasti monia paljon. Itselleni se on ainakin nyt tullut osaksi jokapäiväistä arkea. Ja onhan tämä EFT mahtava lisätyökalu monen muun hoidon rinnallekin. Ja tulihan sieltä matkan varrelta opittua muutakin positiivista ja kiinnostavaa kuin EFT 🙂 Mukava että kurssilla oli rento tunnelma eikä liian teoreettista kuitenkaan. 😉 

Terkuin Sanna

Palaute EFT-koulutuksesta 24.1.2016

Annan koulutuksesta kouluarvosanan 9. Meillä oli tosi mukava, sopivan kokoinen ryhmä, jossa oli ihmisiä monenlaisilla osaamistaustoilla. Sinä, Matti olit leppoisa ja rohkaiseva kouluttaja. Kerroit asioita käytännönläheisesti. Lähdin itse koulutukseen suurella kiinnostuksella, mutta hieman skeptisenä. Tuntui uskomattomalta, että tällainen yksinkertainen tekniikka voisi oikeasti olla niin voimallinen ja tehokas. Oman kokemuksen kautta oli sitten ihan pakko todeta, että tällä tekniikalla todella pääsee itsessä kosketuksiin jonkin syvemmän osan kanssa ja mm. pintaan nousi sellaisia muistoja, joiden olemassa olosta ei oikein ollut enää edes tietoinen.

Itse käytän EFT:tä  ihan joka päivä mitä erilaisempiin asioihin. Hallitsen nykyisin stressaavia ja jännittäviä tilanteita paljon paremmin. Myös mieliala on koko ajan tosi positiivinen. Voin lämpimästi suositella kurssia muille. Lämmin kiitos vielä tästä koulutuksesta, itse sain ainakin hyvän itsehoitomenetelmän sekä hienon lisän omaan työkalupakkiini. Terkuin Sari Koskela


Laitapa viestiä mikäli haluat lisätietoja tai haluat ilmoittautua mukaan koulutukseen tai soita numerooni: 044-7279498

YHTEYDENOTTOLOMAKE