EFT-tunnetyöskentely-
ohjaaja diplomikoulutus

jo yli 200 tyytyväistä oppilasta suosittelee EFT-koulutustani

6 kuukautta kerran kuussa viikolla vain 97€/kk/6kk ja opit hoitamaan sekä itseltäsi ja muilta stressiä, traumoja/muistoja, pelkoja, tunnelukkoja, vaivoja, riippuvuuksia ja itsetuntoa Tampereella. Myös 6 kk:n verkkokoulutus mahdollisuus.

käytännönläheisintä EFT-koutusta. Saat muutokset myös omaan hyvinvointiisi

Haluaisitko oikeasti auttaa kanssaihmisiä parempaan elämään vai haluatko oppia tehokkaimman tunnehoidon itsellesi käyttöön helposti ja edullisesti joko Tampereella tai etänä yksilöllisesti verkkokoulutuksen avulla?


Oletko hoitoalalla tai suunnitelemassa uusia tuulia omaksi uudeksi työksesi?

Sinulla on mahdollista oppia EFT-hoidon parhaimmiksi todetut hoitokäytännöt kanssani jo vaikka ensiviikosta lähtien. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan EFT taidot syyskuussa 2023 alkaen, voit ilmoittautua seuraavaan pienryhmäkoulutukseen, joko tapahtuu Tampereen vastaantollani, johon pääsee 7 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Mikäli haluat oppia EFT-hoidon taidot, mutta olet kaukaa sinulla on mahdollisuus oppia käytännön taidot myös uuden EFT-verkkokoulutuksen avulla 90€/kk/6kk.

Seuraava EFT-tunnetyöskentelyohjaaja diplomi-ryhmäkoulutus kerran kuussa keskiviikkona 13. päivä syyskuussa 2023 lähtien.

Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle matkalle tehokkaimman tunnehoidon eli EFT:n pariin. Tämä pidetty koulutus soveltuu erityisesti mm. psykoterapeuteille, valmentajille, luontaisalan hoitajille, mutta yhtälailla ihan kaikille, jotka haluavat oppia hoitamaan itseä ja myös muita vallankumouksillisen tehokkain tekniikoin. Seuraava suosittu kaikille avoin koulutus alkaa jo Tampereella syyskuussa 2023 kerran kuussa tiistaisin klo 10-16. Tampereen keskustassa.

Koulutuspäivät pidetään klo 10-16 Tampereen keskustassa Tammelantorin kulman koulutustilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vaihtoehtoisesti voit opiskella paikkariippumattomasti yksilöllisesti myös watsup videopuhelun välityksellä yhteisesti sovitun aikataulun mukaan 97€/kk/6kk (Tähän tarvitset harjoitushoidettavaa kuukausittain ja koulutuksen kesto on 2,5-3 tuntia. Rakennan myös räätälöityjä koulutuksia eri alojen ammattilaisille sekä yritysten työhyvinvointiin.

Seuraavan Tampereella kerran kuussa keskiviikkoisin 13.9. klo 10-16 seuraavina päivinä: 13.9, 4.10., 8.11., 13.12., 10.1. ja 7.2.2023

Tässä kuvia iloisista juuri valmistuneista EFT opiskelijoistani ja aikaisemmilta 9 vuoden 17 pidetystä koulutuksestani, joissa moni on viihtynyt.


Katsopa esittelyvideoni koulutuksesta

 

Mikäli olet kauempaa ja haluat oppia tekniikan käytäntöön esim. täydentämään työsi tuloksia soveltuu omatoiminen EFT-verkkokoulutus sinulle varmasti hyvin, silä se ei ole sen arvokkaampi investointi, mutta erittäin tehokas oppimisen kannalta.

   Mitä koulutus sisältää?

 • Koulutuksessa opit teoriassa ja käytännössä 6 intensiivipäivän aikana hoitamaan: muistoja, stressiä, pelkoja, riippuvuuksia, tunnelukkoja, ihmissuhdeongelmia, itsetuntoa sekä kehon vaivoja Löydä elämän ilosi hoito-ohjelman pohjalta. 

 • Koulutuksessa tulet saamaan huomattavaa sisäistä rauhaa ja eheytymistä myös itsellesi, kokemuksille, tunnelukoillesi ja vaivoillesi.

 • Olen järjestänyt Tampereella tätä EFT-koulutusta yli 150 ihmiselle alkaen vuodesta 2012, joista moni toimii pätevänä EFT osaajana ympäri Suomea hyvin tuloksin. 

 • Koulutus on opiskelijoiden palautteen mukaan kiitettävän laadukas ja hintakin on edullinen eli 97€/kk. Opiskellessasi 6 koulutuspäivien kokonaisuuden hinnaltaan 582€ saat koulutuksen päätteeksi Diplomin tästä peruskoulutuksestasi ja sinulla on mahdollisuus antaa hoitoa myös muille ammattimaisesti halutessasi jo koulutuksen aikanakin ja verkkokurssialustallani pidettävässä EFT verkkokoulutuksen avulla.


  Mitkä ovat parhaat edut koulutuksesta?

 • Muiden ihmisten hoitamisen lisäksi saat hoitosarjan avua myös omiin tunteisiisi.

 • Lisäksi opit lisäksi EFT-itsehoidon tekemisen omiin tunteisiin ja stressinhallintaan.

 • EFT-hoitaminen työnä on unelma työtä, koska oikeasti pystyt merkittävästi auttamaan kanssa ihmisiä parampaan elämänmuutokseen ja onnellisuuteen.

 • Tulet saamaan uusia oivalluksia ja ystäviä elämääsi mukavasta koulutusporukasta

 • Koulutukseen voi hyvin tulla mukaan, vaikka ei olisi aikomusta tehdä hoitotyötä ammattimaisesti.

Koulutuspaikkana Betterlife studio tampereen keskustassa

Uusi koulutustilani Tammelanpuistokatu 26-28 BetterLife Studiossa Tammelantorin reunalla lähellä juna-asemaa, joka on erittäin viihtyisä ja juuri tähän koulutukseen erittäin hyvin sopiva.

Vai olisiko opiskelu verkossa sinulle parempi jos on matkaa Tampereelle?

Mitäpä jos itsensä ja muiden hoitamisen EFT:llä toimisikin parhaiten verkkokurssialustalla tapahtuen EFT-verkkokoulutuksen avulla etänä omatoimisesti?

Jos tämä uusi vaihtoehtokiinnostaa pääset mukaan heti 90€/kk 6 kuukauden aikana. Käytännön harjoitushoidot tapahtuu omatoimisesti. Kerron sinulle vaihtoehdosta vähän lisää... Verkkokoulutuksen videot ja materiaalit käydään modernilla Kajabin verkkokurssialustalla..

6:n kuukauden kestoisella verkkokurssilla sinulle aukeaa 2 viikon jaksoissa uutta materiaalia, jotka jäävät käyttöösi rajoittamattoman ajan ja opit ymmärtämään mm:

 • Kuinka kehomieliyhteys toimii
 • Miksi EFT toimii erilaisiin tunne ja fyysisiin oireisiin
 • Näet livekoulutuksessa kuvattuja käytännön hoito-esimerkkejä
 • Opit hoitamaan arjen stressiä, ahdistusta ja ihmissuhdehaasteita
 • Opit hoitamaan häiritseviä muistoja ja traumoja ja auttamaan saavuttamaan anteeksiantoa ja hyväksyntää tapahtumiin
 • Opit hoitamaan pelkoja ja riippuvuuksia
 • Opit tunnelukoista ja kuinka niitä voidaan hoitaa pois EFT:llä
 • Opit hoitamaan ihmissuhteita tasapainoon

Alta näet sisältöä verkkokouluksen rakenteesta ensimmäiseltä 2:delta kuukaudelta

Joka kuukaudelle pääset harjoittelemaan eri hoidon aiheita läheisille ihmisille ohjeideni mukaisesti. Siinä tapauksessa, että kun olet käynyt videot läpi ja harjoitellut kunkin kuukauden aihetta käytännöstä josta saat raportin ja 6:n kuukauden päästä näyttöpäivänä tehnyt kokonaisuuden hoidon eli arjen stressinpoisto, muistojen ja tunnelukkojen hoidon saat diplomin koulutuksesta ja voit käyttää taitoja hoitojen tekemiseen.

90€:n kuukausittaisen osamaksun laitan sinulle sähköpostiisi. Pääset mukaan verkkokoulutukseen kun haluat, vaikka heti.

Laitat vain yhteystietosi allaolevaan ilmoittautumisen tai kysymyksesi yhteydenottolomakkeelle eli nimi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi niin laitan sinulle käyttöoikeuden ja materiaalit.


Laitapa viestiä mikäli haluat lisätietoja tai haluat ilmoittautua mukaan koulutukseen tai soita numerooni: 044-7279498

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE

     EFT-tunnetyöskentely-ohjaaja livekoulutuksen runko:

  1. koulutuspäivänä opiskellaan EFT-hoitotekniikan taustat, teoriat sekä eri-osa-alueiden hoitaminen teoriassa ja tutustutaan tekniikan suomiin mahdollisuuksiin sekä opitaan hoitamaan itseä EFT-itsehoidolla.

  2. koulutuspäivänä opitaan esimerkkihoitojen ja pariharjoituksen pohjalta hoitamaan muistoja sekä arjen stressitekijöitä toiselta ihmiseltä.
  3. koulutuspäivänä opetellaan hoitamaan pelkoja ja opitaan teoriaa ja käytäntöä tunnelukoista ja harjoitellaan pareittain niiden hoitoa sekä opetellaankinesiologista lihastestauta.
  4. koulutuspäivänä opitaan riippuvuuksien hoitoa ja eri ongelmakäyttäytymisen hoitamista ja harjoitellaan EFT:tä pareittain jo opittuja tekniikoita.
  5. koulutuspäivänä Lisää käytännön harjoittelua.
  6. koulutuspäivänä tehdään harjoitusasiakkaalle kokonaisvaltainen EFT-hoitosarja Löydä elämän ilosi-hoitosarjan pohjalta oppien EFT-hoidon tekemistä kokonaisvaltaisesti.

  Koulutuksen lopuksi opiskelija saa diplomin osallistumisestaan. Mikäli opiskelija haluaa jatkaa EFT-hoitojen tekemistä koulutuksen jälkeen harjoitellaan asiakkaiden kanssa mahdollisuuksien mukaan. (Koulutusrunko voi vaihdella oppilainen tarpeen mukaisesti)

   Lisätietoja koulutuksesta:

  Henkilökohtainen EFT-hoito on avain stressivapaaseen onnellisempaan elämään. Tämä EFT-peruskoulutus antaa kaikki tarpeelliset teoriatiedot ja taidot ammattimaiseen asiakkaiden hoitoon EFT-tekniikkaa hyödyntäen joka tähtää 3-5:n EFT-hoidon mukaiseen hoitoon. Ammattimainen EFT-koulutus ja hoitotyön tekemiseen ei vaadita aikaisempaa psykologista tai muuta koulutuspohjaa, mutta aikaisempi aiheeseen liittyvä kokemus on hyväksi. Koulutus sisältää 6 intensiivikoulutuspäivää monimuotoisesti sekä teoriaa että käytäntöä opetellen. Jatkossa on tulossa myös erikoistuvaa lisäkoulutusta. Koulutuksen hinta on koulutuspäivää kohden maksaa 97€/kk sis alv. eli yhteensä 582€, jonka voi maksaa paikanpäällä kortilla tai käteisellä.

  Yksilöllinen EFT koulutus watsupvideopuhelun avulla

  Yksilöllisesti EFT koulutus on samaan 97€/kk kuukausihintaan kuin ryhmäkoulutuskin, joka pidetään kerran kuukaudessa sinun järjestämäsi harjoitushoidettavan kanssa. Koulutuksen rakenne on sama kuin Tampereen ryhmäkoulutuksessa. Tämä malli sopii hyvin jos on etäisyyttä Tampereesta tai haluat oppia juuri sinun tarpeidesi mukaan.

  Mitä maksaa ja miten pääset mukaan?

  Koulutuksen hinta on koulutuspäivää kohden maksaa 97€/kk eli yhteensä 582€, jonka voi maksaa paikanpäällä kortilla tai käteisellä. (Voit kysyä myös edullisempaa osamaksua). Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tai ilmoittautua yhteydenottolomakkeella tai soittaa ja kysyä lisää minulta numerostani: 044-7279498.

  Oppilaiden palautteita EFT koulutuksesta ja hoidosta

  Palautteeni EFT koulutuksesta

  Pidin koulutuksesta. Rauhallinen opetustyyli. Olen saanut tehokkaan työmenetelmän omaan ja asiakkaiden hoitoon.Mitä olet pitänyt EFT-hoidosta? EFT-hoidoista olen saanut itse apua, ja olen voinut auttaa muita. Tehokas hoitomuoto.

  Suositteletko koulutusta muille? Voin suositella. Terveisin Nina Forss, Kotka.

  Suosittelen kurssia muille, etenkin itsehoito-osuus auttaisi varmasti monia paljon. Itselleni se on ainakin nyt tullut osaksi jokapäiväistä arkea. Ja onhan tämä EFT mahtava lisätyökalu monen muun hoidon rinnallekin. Ja tulihan sieltä matkan varrelta opittua muutakin positiivista ja kiinnostavaa kuin EFT 🙂 Mukava että kurssilla oli rento tunnelma eikä liian teoreettista kuitenkaan. 😉 

  Terkuin Sanna

  Palaute EFT-koulutuksesta 24.1.2016

  Annan koulutuksesta kouluarvosanan 9. Meillä oli tosi mukava, sopivan kokoinen ryhmä, jossa oli ihmisiä monenlaisilla osaamistaustoilla. Sinä, Matti olit leppoisa ja rohkaiseva kouluttaja. Kerroit asioita käytännönläheisesti. Lähdin itse koulutukseen suurella kiinnostuksella, mutta hieman skeptisenä. Tuntui uskomattomalta, että tällainen yksinkertainen tekniikka voisi oikeasti olla niin voimallinen ja tehokas. Oman kokemuksen kautta oli sitten ihan pakko todeta, että tällä tekniikalla todella pääsee itsessä kosketuksiin jonkin syvemmän osan kanssa ja mm. pintaan nousi sellaisia muistoja, joiden olemassa olosta ei oikein ollut enää edes tietoinen.

  Itse käytän EFT:tä  ihan joka päivä mitä erilaisempiin asioihin. Hallitsen nykyisin stressaavia ja jännittäviä tilanteita paljon paremmin. Myös mieliala on koko ajan tosi positiivinen. Voin lämpimästi suositella kurssia muille. Lämmin kiitos vielä tästä koulutuksesta, itse sain ainakin hyvän itsehoitomenetelmän sekä hienon lisän omaan työkalupakkiini. Terkuin Sari Koskela

  EFT koulutusmahdollisuuksia oli siis 3, joko syyskuussa 2023 livenä Tampereella 97€/kk/6kk, EFT-verkkokoulutuksena 90€/6kk tai yksilöllisesti etänä 97€/6kk. Mihin näistä haluat ilmoittautua tai kysyä lisää?


  Laitapa viestiä mikäli haluat lisätietoja tai haluat ilmoittautua mukaan yksillölliseen tai ryhmäkoulutukseen tai soita numerooni: 044-7279498

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE