Jos haluat muutosta, ota yhteyttä

Se että tunnistat tarpeesi saada muutosta se voi hävettää.. Pahinta mitä voit tehdä on kulkea onnesi ohitse

Olipa tarpeesi parempi terveys vähemmillä vaivoilla, pysyvä mielenrauha ilman tunnelukkoja, traumoja, pelkoja ja stressiä lupaan auttaa Sinua uudelle tasolle!

ammattitaitoni, työni ja missioni on auttaa tehokkaammin kuin muilla metodeilla

Tervetuloa vastaanotolleni tampereen keskustaan tai varaa etähoito messengervideopuhelun kautta

Teen vastaanotollani sekä akupunktiota, EFT-hoitoa ja niskahartia akupainantahierontaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidysti.

EFT-trauma- ja tunnelukkoterapeutti, -valmentaja,-kouluttaja sekä kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja
Matti Rautajoki  
Puh. 044-7279498
email: rautajokimatti@gmail.com

Soita tai jätä yhteydenottosi yhdeteydenottolomakkeelle mitä haluat

  YHTEYDENOTTOLOMAKE

  Tilaa ilmainen Kiinalaisen lääketieteen diagnoosi terveysvaivoistasi

  Haluisitko mielenrauhaa ja tärkeätä tietoa vaivojesi syistä?

  Kuten jo kirjoitin sivuillani, tarjoan kaikille niille suomalaisille, joilla on huoli omasta tai läheisen terveydestä ja joka haluaa syitä ja loogista selitystä mistä kaikki kehon kummalliset vaivat (esim. väsymys, vatsa-suolisto tai muut sisäelinvaivat, oireet tai kivut johtuvat ja mitä niille voi tehdä)

  Eli kosta 10 vuoden Kiinalaisen lääketieteen ammattilaisena kokemuksella vaivojen hoidosta pystyn auttamaan tarjoan täysin ilmaiseksi lyhyen Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin sinun kehosi oireista, mistä ne johtuu ja mitä niille voisi tehdä. (Arvo 30€)

   
  Jätä yhteydenottopyyntösi alpuolella olevaan yhteydenottolomakkeeseen:

   

  En tiedä mikä sinun tilanteesi on mielesi ja kehosi (siis kehomielesi) kanssa, että oletko jumissa ja haluatko oikeasti vapautua ja löytää rauhan sielullesi. Minä ainakin haluan ja voin ylpeänä kertoa, että olen onnistunut saamaan elämänsä muutoksen jo sadoille ihmisille vuosien aikana.

  Vaikka muutos voi olla joskus pelottavaa, muutos EFT-hoidon ja kanssani on yllättävän helppoa, mielyttävää ja ennenkaikkea pysyvää.

  Mikäli haluat kokeille pitääkö tämä paikkansa suosittelen kokeilemaan hoitoa varaamalla aikasi Tampereen vastaanotolle tai etänä messengervideopuhelun avulla ottamaan yhteyttä ja saat ensimmäisen 1,5h:n kokeiluhoitosi -20% alennuksella 64€:lla (Ovh. 80€)

  Pyydä yhteydenottoa yhteydenottolomakkeella tai soita numerooni 044-7279498

   YHTEYDENOTTOLOMAKE