Jos haluat muutosta, ota yhteyttä

  • kysy tai soita: 044-7279498

Se että tunnistat tarpeesi saada muutosta se voi hävettää..mutta on hyvä tunnistaa. Pahinta mitä voit tehdä on kulkea onnesi ohitse !

Olipa tarpeesi parempi terveys vähemmillä vaivoilla, pysyvä mielenrauha ilman tunnelukkoja, traumoja, pelkoja ja stressiä EFT tai löytää potentiaalisi ja menestyä uudelle tavalla henkilökohtainen apuni ja kurssini on Sinua varten.

ammattitaitoni, työni ja missioni on auttaa tehokkaammin kuin muilla metodeilla

Haluisitko vihdoin saada pysyvää elämän muutosta joko tunne-elämään vai liiketoiminnnan menestykseen?

On mahdollista mennä eteenpäin elämässä loppuun asti pitäen ne kasvatuksemme muistot, uskomukset, pelot ja käsijarrut, jotka ilmenevät tunnelukkoina elämässämme aiheuttaen meille erilaisia ongelmia. 

Tällaiset ongelmat saavat tehtyä elämästämme (tietoisesti tai tiedostamattamme) mm. häirtisevän stressaavaa, rankkaa, estotonta estäen nauttimasta päivittäin läsnäollen toteuttaen unelmiamme ja tuntemasta onnellisuutta.

 

Tervetuloa vastaanotolleni tampereen keskustaan tai varaa hoito skypen kautta

Teen vastaanotollani sekä akupunktiota, EFT-hoitoa ja niskahartia akupainantahierontaa asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidysti.

EFT-trauma- ja tunnelukkoterapeutti, -valmentaja,-kouluttaja sekä kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja
Matti Rautajoki  
Puh. 044-7279498
email:
matti@hyvinvoinninvallankumous.com

Tilaa ilmainen Kiinalaisen lääketieteen diagnoosi terveysvaivoistasi

Haluisitko mielenrauhaa ja tärkeätä tietoa vaivojesi syistä?

Kuten jo kirjoitin sivuillani, tarjoan kaikille niille suomalaisille, joilla on huoli omasta tai läheisen terveydestä ja joka haluaa syitä ja loogista selitystä mistä kaikki kehon kummalliset vaivat (esim. väsymys, vatsa-suolisto tai muut sisäelinvaivat, oireet tai kivut johtuvat ja mitä niille voi tehdä)

Eli kosta 10 vuoden Kiinalaisen lääketieteen ammattilaisena kokemuksella vaivojen hoidosta pystyn auttamaan tarjoan täysin ilmaiseksi lyhyen Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin sinun kehosi oireista, mistä ne johtuu ja mitä niille voisi tehdä. (Arvo 30€)

 
Jätä yhteydenottopyyntösi alpuolella olevaan yhteydenottolomakkeeseen:


Tilaa ilmainen henkisen hyvinvoinnin konsultointi puhelimitse


Haluan antaa Sinulle mahdollisuuden keskustella elämäntilanteestasi ja jaksamisestasi. Varaa itsellesi ilmainen henkisen hyvinvoinnin konsultointi ja mahdollisuus kokeilla EFT-hoitoa puhelimitse. Jätä yhteydentottopyyntösi tai soita numerooni nyt.


Miten voit ja miten haluaisit voida? Lupaan auttaa tavoitteessasi!

 

En tiedä mikä sinun tilanteesi on mielesi ja kehosi (siis kehomielesi) kanssa, että oletko jumissa ja haluatko oikeasti vapautua ja löytää rauhan sielullesi. Minä ainakin haluan ja voin ylpeänä kertoa, että olen onnistunut saamaan elämänsä muutoksen jo sadoille ihmisille vuosien aikana.

Vaikka muutos voi olla joskus pelottavaa, muutos EFT-hoidon ja kanssani on yllättävän helppoa, mielyttävää ja ennenkaikkea pysyvää.

Mikäli haluat kokeille pitääkö tämä paikkansa suosittelen kokeilemaan hoitoa varaamalla aikasi Tampereen vastaanotolle tai skypen avulla ottamaan yhteyttä ja saat ensimmäisen 1,5h:n kokeiluhoitosi -20% alennuksella 64€:lla (Ovh. 80€)

Pyydä yhteydenottoa yhteydenottolomakkeella tai soita numerooni 044-7279498

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tilaa hyvään oloon ilmainen itsehoitokurssi huippuhyvinvointiiin alta jättämällä sähköpostiosoitteesi: