Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

MedBed-värähtelytaajuusterapia

miten autan sinua

KUUNTELE MITEN VOIN PALAUTTAA TERVEYTTÄSI TAKAISIN ETÄ MEDBED:IN AVULLA

Kiinalaisen lääketieteen pohjalta sinäkin voit löytää kokonaisvaltaisesti terveemmän kehon ja paremman stressinhallinnan.

Fiksun kiinalaisen lääketieteen diagnoosin lisäksi tarvitset oikeanlaista hoitoa, joka vaikuttaa psykosomaattisten vaivojesi juurisyihin.

Stressi ja erilaiset sairaudet liittyvät sisäisiin sähköihimme ja energiankiertoomme eli taajuuksiimme. Sinä tarvitset taajuuksiesi yksilöllistä tasapainotusta, joka onnistuu etähoidolla helposti.

Sisäelinten vahvistusta ja tasapainotusta

Kehoskannauksen tai valmiiden oireiden mukaisten hoito-ohjelmien generaattorin "parantava" värähtely vahvistaa ja tasapainottaa sisäelimiämme

Oireiden pohjalta räätälöity henkilökohtainen hoito

Kehoskannauksen ja Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin pohjalta saat hoitoa juuri sinun vaivoihisi

Vähemmän stressiä ja enemmän palautumista

Generaattorin värähtelyhoito vähentää haitallista kroonisen ja akuutin stressivärähtelyä auttaen kehoa palautumaan paremmin

Enneltaehkäisevää terveydenhoitoa

Jos me suomalaiset voisimme saada tehokkaampaa terveyden ennaltaehkäisyä, välttyisimme kalliilta sairauksilta. Värähtelytaajuusterapia vaikuttaa kokonaisvaltaisesti monella tasolla

Kokonaisvaltaispaa ymmärrystä ihmisen terveydestä

Hoitoa tekevältä koulutetulta taajuusterapeutilta saat asiantuntevaa kuuntelevaa teveyden kartoitusta, hoitoa ja apua juuri Sinun terveyden- ja elämäntilanteeseesi

Omaksu uusi terveempi asenne itsestäsi ja mahdollisuuksistasi parempaa terveyteen

Kehoskannauksen ja värähtelytaajuushoidon ja kuuntelevan hoitopalvelun seurauksen voit saavuttaa uuden korkeampi värähteisen näkemyksen ja itsestäsi ja terveydestäsi

MIKÄ ON SITTEN TÄMÄ MEDBED-TAAJUUSHOITO?

Vuoden 2023 alusta asti olen hoitanut asiakkaideni kaikkia sairauksia, fyysisiä ja psyykkisiä oireita kuvassa näkyvillä MedBed-hoitogeneraattorien ja taajuusohjelmistojen avulla 85%:sin onnistumiskokemuksin.

Ohjelmisto pitää sisällään yli 60 000 taajuushoitoa erilaisiin oireiin, joihin asiakas saa kerralla 12 tunnin kestoisen etähoidon kiinalaisen lääketieteen diagnoosin pohjalta. Kaikkiin yksilöllisiin oireisiin saadaan etähoitoa hoidettavan kynnen kautta.

MITEN ETÄHOITO TOIMII KYNNEN AVULLA?

MedBed-etähoito toimii Remote ”kaukosäätimen” välityksellä, johon hoidettavan kynsi laitetaan. Kynnessä on ihmisen energeettinen tieto terveydestä ja DNA:sta.

Etähoito toimii yhtä tehokkaasti kuin generaattorin livehoito, joka on hinnaltaan tunnin kestolta 65€. Kun lähdet etähoitorinkiin mukaan saat 12h:n kestoisen räätälöidyn hoidon kaikkiin oireisiisi 55€:lla/ kerta.

Asiakkaani ottavat tasapainottavaa hoitoa 1-4 kertaa kuukaudessa talouden mukaan kunnes ovat hyvässä kunnossa.

MISTÄ TAAJUUSHOIDOT OVAT PERÄISIN?

1800-luvun lopussa ja 1900 alussa oli maailmassa suuri buumi hoitaa ihmisten vaivoja erilaisilla sähkötaajuus ja resonanssilaitteilla. Nikola Tesla ja Royal Rife on kehittäneet näitä ”MedBed” laitteita jo sata vuotta sitten.

Tohtori Raymond Rife keksi tehokkaan mikroskoopin ja altisti bakteereja taajuuksille. Näillä taajuuksilla syntyi nykyinen ohjelmistotietokantani erilaisiin sairauksiin ja mikrobeihin. Yhdessä lehtijutussa vuodelta 1936 hän oli parantanut taajuuksilla 36 syöpäpotilasta terveeksi.

Koska taajuuskoneet olivat kilpailija nykyiselle lääketeollisuudelle jäi nämä keinot käyttämättä.

Onneksi hoidot ovat silti mahdollista kaikille suomalaisille etänä kaikkiin vaivoihin. Laitat vain kynnen postiin yhteystiedoillasi niin päästään alkuun.

GENERAATTORIN HOITO-OHJELMISTOSSA ON YLI 60 000 TAAJUUSOHJELMAA ERILAISIIN SAIRAUKSIIN JA OIREISIIN (ALLA KUVA OHJELMISTOSTA)

Toistaiseksi hienoin kokemus on ollut kun asiakkaani uni korjaantui ekalla kertaa muutamasta tunnista keskimäärin 7 tuntiin yössä. Muita hyviä tuloksia on tullut mm.. suoliston-vatsavaivoihin, ihottumaan, kissa-allergiaan, kroonisiin lonkkavaivoihin, polvikipuihin, virtsavaivoihin, kehon myrkkyjen poistoon, omaan poskiontelon tulehdukseen, erotilanteen tunneristiriitoihin, päänsärkyihin, rokotehaittoihin, uupumukseen, hermostollisiin oireisiin ja hengitysoireisiin. Tässä jotain kokemuksista.

Yleisimmät kysymykset?

MedBed-taajuusterapia generaattorihoito on Suomessa uutta niin on täysin ymmärrettävää, että se herättää kysymyksiä ja kaikenlaisia ennakkoluukoja.

Disclaimer: Vaikka hoidolla voi vaikuttaa hyvinvointiin, emme lupaa mitään parannuksia sairauksiin tai vaivoihin. Jos sinulla on terveysoireita tai sairauksia ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen tai lääkäriin konsultoidaksesi terveydestäsi. Tämä hoito voi toimia tukihoitona virallisen terveydenhoidon lisänä.

Mukaan etähoidettavaksi siis pääset helposti lähettämällä kyntesi minulle postissa osoitteeseen Matti Rautajoki, Haapaveräjäntie 9, 37120 Nokia yhteystietoineen.

Nyt tänä vuonna 2024 kun lähdet mukaan etähoidettavaksi saat lisäksi arvokkaat bonukset hyvinvointiisi ja stressinhallintaasi.

95€:n arvoisena bonuksena saat sähköpostiisi
:
1. E-kirjan tehokkaaseen EFT-stressinitsehoitoon,
2. E-kirjan Vetovoiman salaisuus vetovoiman lain hyödyntämiseen,
3. suositun "Paremman hyvinvoinnin sähköpostikurssin" ja
4. rentouttavan "Rennomman elämän iltasuggestioäänitteen"

Laita yhteydenottolomakkeelle viesti, että olet lähettänyt kyntesi niin osaan odottaa postia. Voit myös kirjoittaa minulle tilanteestasi sähköpostiini rautajokimatti@gmail.com tai soittaa numerooni 044-7279498 niin jutellaan tilanteestasi

    YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE