Vapaudu stressistä, tunnelukoista ja"kiltin
syndroomasta" EFT:llä

Haitallisista käyttäytymis-ja ajattelumalleista voidaan nyt päästä eroon!
Löydä luonnollinen rohkeutesi olla oma itsesi ilman tunnelukkoja !

Me kaikki olemme kokeneet kovia menneisyydessämme ja oppineet selviytymään tunnelukoilla avuttomissa tilanteissa joko hyökkäämällä, antautumalla tai välttelemällä.

Olemme voineet esim. oppia pelkäämään esilläoloa, välttelemään konfliktitilanteita, miellyttämään muita tai uhrautumaan muiden vuoksi samalla sabotoiden omaa hyvinvointiamme ja jaksamistamme.

Nämä kaikki kokemukset ja lukkiutuneet ajatusmallimme luovat huonoa itsetuntoa ja liikaa kiltteyttä ja stressiä arkeemme ja jotta kelpaisimme itsellemme vaadimme ja puhumme vielä itsellemme ikävään sävyyn.

"Vapaudu kiltteyden lukoista verkkokurssin" jälkeen olet löytänyt oman voimasi toteuttaa rohkeasti Sinun näköistäsi elämää harmoniassa läheistesi kanssa stressivapaampana ja tyytyväisempänä.


Oletko koskaan miettinyt, millaista arki oikeasti voi olla, kun liika kiltteys ja stressi ei hallitse sitä? Olisiko nyt aika päästää irti kuormittavasta kiltteyden taakasta ja aloittaa matka kohti tasapainoisen lujaa ja lempeää toimivaa arkea ja löytää oma voimasi takaisin?Mistä "kiltin ja reippaan tytön/pojan syndroomassa" on kyse?
Löydätkö itseäsi?

Kiltti ihminen sivuuttaa itsensä ja puurtaa toistenkin puolesta. Hän nielee kiukkunsa ja haluaa olla muille mieliksi. Kiltin, nöyrän ja itsensä unohtavan ihmisen malli on menneestä maailmasta. Monet vetävät kuitenkin tahtomattaan kiltin alistuvaa roolia. Kiltti ihminen pelkää omia aggressioitaan niin, ettei edes tunnista niitä. Kiltti ei uskalla sanoa ei. Hän on tunnollinen, ymmärtäväinen ja avulias. Hän jää ylitöihin, tarjoutuu lapsenvahdiksi ja tiskaamaan, kun muut pitävät hauskaa kuin tutkimotarinassa.

Hän ei sano poikkipuolista sanaa, ainakaan suoraan, vaikka vihan, kuten kaikkien muidenkin tunteiden ilmaiseminen on minuuden ja itsenäisyyden kehittymisen ehto. Kiltti ihminen pelkää riitaa, hän ei pysty pitämään puoliaan eikä ilmaisemaan omia tarpeitaan ja mielipiteitään. Hän haluaa miellyttää muita ja asettaa muiden tarpeet ja toiveet omiensa edelle kuin yrittäisi ostaa muiden hyväksyntää. Kiltteys, jonka taustalla ovat tunnistamattomat aggressiot, ei ole aitoa epäitsekkyyttä.

Kiltti ihminen ostaa uhrautumalla tunteen siitä, että hän on hyvä. Kiltistä ihmisestä tulee helposti marttyyri, joka ilmaisee vihansa epäsuorasti. Marttyyri saa toiset tuntemaan syyllisyyttä ja kiukkua. Uhrautuja odottaa hiljaa mielessään kiitosta ja vastapalveluita, pettyy, kun ei niitä saakaan ja on vihainen sisimmässään, koska on luopunut omista toiveistaan. 

Osalle lapsista kehittyi ristiriitaisesta kiintymysuhdemallista tarve selviytyä yksin ja olla vahva, reipas ja pärjäävä, eikä hänestä tarvinnut lainkaan huolta kantaa. Hän oppi pitämään puolensa ja suoriutumaan tehokkaasti kantaen lisäksi muidenkin vastuut. Hän oppi hoitamaan asiat ja tunteet itsekseen, eikä turhaan vaivannut aikuisia ja muita ihmisiä asioillaan. Aikuiseksi kasvaessaan hänestä tuli reipas tekijä, joka osaa ja tekee, väsyneenäkin painaa vahvasti eteenpäin. Hän hoitaa asiat tunnollisesti ja muistaa kaiken ja pitää narut tiukasti käsissään ja pärjää kyllä vaatimalla itseltään paljon vaikka ilman tukiverkostoa..     Kuulostiko jotenkin tutulta?

Nyt läpimurto on lähempänä kuin uskoisikaan.

Katsopa millaisia muutoksia Sinin elämään tuli..


Jatka lukemista, jos sinua kyllästyttää arkeasi ja ihmisuhteitasi nakertava liika kiltteys, uhrauminen, itseluottamuksen puute, suorittaminen ja stressi ja haluat alkaa nauttimaan tästä elämästä.

Mitä sinäkin voisit nyt löytää ja saavuttaa?


Tulemalla mukaan Vapaudu kiltteyden lukoista verkkokurssiin, saat vapauden mm:

- riittämättömyydestä ja liioista vaatimuksista
- negatiivisesta itsepuheesta ja syyllisyydestä
- pääset luopumaan "uhri" asenteesta
- alistumisesta ja itsesi vapaan ilmaisun lukoista
- epävarmuuksista ja peloista loistaa
- elämään täyttä elämää tästä eteenpäin


Moni kärsii "kiltin tytön/pojan syndroomasta", heikosta itsetunnosta ja näiden taustalla olevista tunnelukoista, vaikkeivat sitä näytäkään. Moni on etsinyt keinoja riittämättömyydestä ja kiltteydestä vapautumiseen tyhjin tuloksin. Itsevarmuus on voinut jäädä kaukaiseksi haaveeksi kun alitajunnan tunnelukot saboitoivat onnellisuuttamme.

Nyt näiden tunnelukkojen poistoon saa vihdoin apua ja sinäkin pystyt uudeenohjelmoimaan itsesi vapaaksi stressaamisesta ja kiltin sydroomasta unelmiesi elämään kanssani.


Uskon verkkokurssini sisältöön ja metodini tehokkuuteen 100%:sesti, että lupaan sinulle täyden tyytyväisyystakuun.


Hoito toimii. Sinäkin onnistut EFT-itsehoidolla.
Tässä 4 asiaa, jotka takaavat sen:

MEnetelmä toimii tehokkaasti

Menetelmä toimii vaikka, et uskoisikaan. Sinun ei tarvitse soveltaa eikä hapuilla mitään. Teet vain hoitoa perässä ohjeideni mukaan.

Nopeata helpotusta oloosi

Saat heti helpotusta oloosi ja lisäksi saat tarvittavaa muutosta juuri sinun tarpeisiisi videokurssisisällön avulla.

sisältö on joustavasti käytössäsi

Kuukausittainen sisältö on käytössäsi oman aikataulusi mukaan ja voit käyttää niitä usein kuin haluat ja huomaat pystyväsi ottamaan rennommin elämässä.

Muutos ja tuki helposti kotoasi käsin

Verkkokurssi mahdollistaa yksillöset ryhmähoidon tarpeisiisi sekä henk. koht. tukeni sekä ryhmän tuen suljetussa Facebook-ryhmässä


Mitä ovat liian kiltteyden taustalla olevat tunnelukot ja miten voimme poistaa nämä haitalliset ohjelmoinnit?

 

Tiedät järjellä, että tietyissä vaikeissa tilanteissa käyttäydyt toisin kuin halusit, etkä millään meinaa onnistua muuttaamaan tapojasi, tunteitasi ja ajatuksiasi. Tämä voi esiintyä esimerkiksi konfliktitilanteissa, jossa haluaisit tehdä selväksi miten sinua tulee kohdella vahvan ja dominoivan henkilön seurassa kun tuntuu, että menetät vain voimasi johonkin. On kyse lapsuudessa opitusta tunnelukosta eli selviytymiskeinosta, tässä tapauksessa antautumisesta tai välttelystä.

Meillä kaikilla on tunnelukkoja aiheuttaen esim. suorittamista, alistumista, uhrautumista, pessimistisyyttä, sosiaalisia pelkoja riippuen kokemuksistamme. Tunnelukot ovat lapsuudessa ja nuoruudessa syntyneitä haitallisia alitajuisia selviytymismalleja, jotka nyt aikuisuudessa saavat lukkiutumaan tiettyihin sabotoiviin kaavoihin ja kättäydymme lapsenkaltaisesti tai kärsimme huonosta itsetunnosta.

Normaalisti tunnelukoista vapautuminen on vaikeata ja melkein mahdoton päästä eroon perinteisin keinoin, koska tämä ”alitajuinen stressi” on jäänyt sekä kehoosi, että alitajuntaasi. EFT vaikuttaa suoraan aivojen mantelitumakkeen taistele- tai pakene-keskukseen. Hoito palauttaa tunnelukkoon liittyvään ongelmaan alkuperäisen luonnollisen stressittömän selviytymistavan ilman liika kiltteyttä vahvempana ja eheytyneempänä. Hoito vaikuttaa tunnelukkojen tunteisiin ja ajatus malleihin välittömästi. Sinun ei siis tarvitse tehdä asioita vaikeasti vaan nyt helposti ja miellyttävästi yhdessä kanssani saavuttaen pysyviä tuloksia.

"Sinullakin on mahdollista päästä suorittamisesta, liiasta kiltteydestä, rankaisevuudesta, pitäisi-pitäisi ajatuksista ja saavuttaa sisäinen rauha sisäinen lapsesi sekä itsesi kanssa helposti verkkokurssin yhteisten yksilöllisten EFT ryhmähoitojen avulla yhdessä minun kanssa."
Sinä ansaitset olla onnellinen ja nauttia elämästä ilman stressiä.


Lupaan auttaa sinua hyvinvoinnissasi uudelle tasolle!
Olen viimeisen 10 vuoden aikana auttanut tuhansia sinun kaltaisiasi muuttamaan elämää paremmaksi. Pystyn auttamaan myös Sinua eroon stressistä, tunnelukoista asutpa missä tahansa ja olipa tilanteesi mikä tahansa verkon välityksellä.


Tässä muutama palaute miten EFT-itsehoitokurssini
ovat muuttaneet asiakkaideni elämää?

katsopa tiinan palaute ja lyhyt videoviestini kurssista


Nyt sinun ei tarvitse kuin valita 3:sta vaihtoehdosta sinulle paras ratkaisu:

1. Haluatko pika-apua stressiin ja rentoutumiseen,
2. Vapaaksi tunnelukoista ja liiasta kiltteydestä vai
3. Haluatko saada unelmiesi elämää ja huippuhyvointia joka osa-alueelle?

1. RENTO JA STRESSITÖN-VERKKOKURSSI
-Kun tarvitset mielenrauhaa ja palautumista

Kun haluat nopeamman ratkaisun voida paremmin. Tämä vaivaton stressistä vapautumisen 2 kk:n kurssi on sinua varten.


2. VAPAUDU KILTTEYDEN LUKOISTA-VERKKOKURSSI
-Olet tunnistanut itesi liian kiltiksi ja haluat löytää oman voimasi

Haluat pysyvää muutosta tulla helpommin toimeen itsesi ja muiden kanssa. Haluat vapautua liian killtteyden syndroomista ja vahvistaa itsetuntoasi. Siinä tapauksessa tämä vaihtoehto on sinulle hyvä. Tarpeen mukaan voit jatkaa myöhemmin 3. vaihtoehtoon.


3. UNELMIESI ELÄMÄÄN VERKKOKURSSI
-Kun oman voiman löytämisen lisäksi haluat menestystä elämääsi usealla osa-alueella (sis. myös 30min. henk. koht. EFT-hoitoa)

Kun haluat vapaaksi stressistä, kaikista tunnelukoista/kiltteydestä ja saada edistystä ihmissuhteissasi, suhteessasi rahaan, itsesi toteuttamiseen ja elintapoihisi tämä kurssi on sinua varten. Tämä vaihtoehto sisältää myös henkilökohtaisen live/etä EFT-hoidon juuri sinun haasteisiisi.


Kuten huomaat muutoksia on luvassa monella osa-alueella.

Nyt on sinun aikasi.

Mitä sinä sisimmäsi kaipaat ja tarvitset?

Valitse vain tarpeisiisi ja aikatauluusi sopiva verkkokurssi vaihtoehdoistani:

Vaikka et vielä ihan tiedä kuinka laajan muutoksen haluat sinulla on mahdollisuus jatkaa valitsemasi vaihtoehdon jälkeen seuraaviin vaihtoehtoihin. Voit valita valitsemasi kurssin jälkeen.

1. 39€/kk

Rento ja stressitön-verkkokurssi vaihtoehto
2 kk laskulla

 • Itsehoitokurssi osallistujien suljetussa Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse
 • Sisältäen 1h/kk liveryhmä-hoitoa + tallenteet
 • Omaksu ja oivalla stressin syyt ja vaikutus terveyteesi
 • Opi EFT stressin ja vaivojen itsehoito-ohjeet parantamaan arkeasi
 • Vapaudu arjen stressistä ja vaivosta EFT-hoidolla
 • Vapaudu vaatimuksista ja rankaisevudesta stressivapaampaan elämään
 • Vinkit rennompaan elämään
 • Facebook-yhteisön vertaistuki

2. 59€/kk

vapaudu kiltteyden lukoista- verkkokurssi vaihtoehto
6 kk laskulla

 • Itsehoitokurssi osallistujien suletussa Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse
 • Sisältäen yht.1,5h liveryhmähoitoa + tallenteet
 • Kiltin syndorooma ja kuinka päästä siitä eroon?
 • Ymmärrä ongemasi ymmärtämällä tunnelukkojasi
 • Vapaudutaan turvattomuuksien-, kiltteyden ja itseilmaisu estojen-, heikon itsetunnon-, negatiivisuuden- ja stressaamisen tunnelukoista
 • Pääsemme sinuiksi menneisyyden, itsemme, kehomme ja muiden kanssa
 • Facebook-yhteisön vertaistuki

3. 59€/kk

unelmiesi elämään- verkkokurssi vaihtoehto
12 kk laskulla

 • Itsehoitokurssi jatkuu edellisen kiltteyden kurssin pohjalta Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse
 • Sisältää koko kiltteyden kurssin eli myös kaikkien tunnelukkojen hoidot
 • Sisältää yht.1,5h/kk liveryhmähoidot +tallenteet
 • Lisäksi Sinuiksi rahan ja ansaitsemisen kanssa EFT-ryhmähoidot
 • Optimaalisiin ihmissuhteisiin EFT-ryhmähoidot
 • Lisää energiaa optimaalisilla elintavoilla EFT-ryhmähoidot
 • Löydä todellinen potentiaalisi EFT-ryhmähoidot
 • Facebook-yhteisön vertaistuki
 • 30€:n arvoinen 30 min. henkilökohtainen EFT juuri sinun elämäsi, vaivojesi haasteisiin


Tyytyväisyystakuu: Sinulla ei ole riskiä. Et maksa jatkokuukausista, jos et koe saavasi mitään vaikutusta itseesi hoitojen ja kurssin avulla.

Kun tilaat nyt minkä tahansa 3:sta vaihtoehdosta, saat kolme bonusta yhteisarvoltaan 65€:n arvosta itsehoidon superparantajia !On Sinun tärkeä hetkesi ja mahdollisuutesi läpimurtoon. Et häviä mitään. Älä unohda, että sinulla täysi tyytyväisyystakuu.

Mikä on siis valintasi 1,2 vai 3? (merkitse se yhteydenottolomakkeeseen ja myös suosittelijan "nimikoodin" jos sinulla on sellainen)


Verkkokurssien ilmoittautuminen päättyy 28.2. torstaina klo 23. Toimi ajoissa ja varmista paikkasi. Kirjoita verkkokurssi vaihtoehtosi vain yhteydenottolomakkeen viestikohtaan ja pääset mukaan kurssille 4.3. alkaen.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Kysymyksiä ja vastauksia
EFT-hoidosta

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn. 

Olen itse tehdyn ja kouluttanut EFT-terapia työtä viimeiset 6 vuotta ja yhteensä hoitanut ihmisiä viimeisen 10 vuoden ajan ja olen saanut pysyviä apua asiakkaille mm. krooniseen stressiin, traumoihin, pelkoihin, riippuvuuksiin, tunnelukkoihin, fyysisiin vaivoihin ja kipuhin, pari- ja ihmissuhdeongelmiin.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

EFT Tappingissa, kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla, voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Kuitenkin, jotta EFT toimii, meidän tulee olla läsnä itsellemme ja tuntemuksillemme. Läsnä oleminen tarkoittaa kehotietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja itsensä kuuntelua.

EFT-hoito auttaa stressin, ahdistuksen ja masennustilojen hoidossa jo yhdellä hoidolla. Näyttävimpiä tuloksia on saatu mm. sotaveteraanien hoidossa (sotatraumojen neutralointi), fobioiden, kroonisen kivun, paniikkihäiriöiden ja addiktioiden hoidossa niin lapsille kuin aikuisillekin.

Listaan vielä asioita vuosien varrelta ongelmista, joita olen saanut poistettua: lukihäiriön yhdellä hoidolla, adhd:n, jäätelöaddiktion, päihdeongelman, viini riippuvuuden, pariskunnan eroon tupakoinnista (1,5 askia päivässä) 40 vuoden jälkeen, muutamalta lentopelon, lapset pelot mennä kouluun, koulukiusaamiskokemukset, seksuaalisten hyväksikäyttöjen jättämät traumat pois, lastenkodin lapsilta pois turvattomat muistot, posttraumaattiset stressioireet, siivousaddiktion/bakteerikammon, lentopelon, esiintymispelon, usealta kehon häpeämisongelmat, työpaikkakiusaamisen kokemukset ja pelot, isä-ja äitisuhdeongelmat ja useiden parisuhteiden pelastaminen hoitamalla tunnelukot pois. Lisäksi tunnelukkoja poistamalla olen vapauttanut ihmisiä perfektionismistista, sosiaalisista peloista ja ulkopuolisuudesta, alistuvuudesta ja pelosta päästä eroon narsistisesta parisuhteesta ja painonhallintaan liittyen ongelmista eroon (tunnesyöminen ja kehohyväksyntä). Todella monelle olen palauttanut lapsuuden ja nuoruuden ikäviin kokemuksiin mielenrauhan ja anteeksiannon ja saanut monen itsetunnon takaisin. 

Listaa voisi jatkaa pitkään. Yleisin tulos: stressin lieveneminen ja uuden luonnollisemman ajattelun palautuminen ja monella postiivinen elämän muutos.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 6 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista.

Millaisia tuloksia EFT-hoidolla on saatu fyysiseen vaivoihin?

Hyvin monien ihmisten sairauskierteen on alkaneet traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saamaan monesti erittäin hyviä tuloksia myös fyysiseen terveyteen palautumiseen. Yhdessä Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoidon kanssa monesti lähes kaikki fyysiset oireet on pysty hoitamaan pois pysyvästi.

Miten EFT-itsehoito toimii ja miten voin oppia sen helposti?

EFT itsetaputtelulla voidaan tarpeen mukaan hoitaa häiritseviä tunteita, motivaatiojarruja, fyysisiä vaivoja. Itse käytän tekniikka päivittäin arjen stressinhallinnassa kuten yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Kun osallistut verkkokurssille opetan itsehoidon käytön omaan arkeesi tehokkaaksi työkaluksi mielenrauhan ylläpitoon ja vaivojen hoitoon.

EFT-hoitoa (Emotional Freedom Techniques) on tehty ympäri maailmaa merkittävin tuloksin jo 80-luvulta asti ja tekniikka on levinnyt laajasti. EFT-terapeutteja on maailmalla jo tuhansia ja menetelmää käytetään jopa monissa sairaaloissa muun hoidon tukena. Suomessa menetelmä on vielä melko tuntematon, mutta on yleistymässä hyvää vauhtia.

1. EFT:N VAIKUTUS SOLUTASOLLE ASTI

Mikroskooppisissa testeissä tutkittiin EFT:n vaikutusta koehenkilöiden punaisiin verisoluihin, jotka olivat epäterveessätilassa. Testissä testattiin EFT-hoidon vaikutusta ennen ja jälkeen. 

Testeissä saatiin 5 minuutin EFT-hoidolla merkittävä muutos punaisten verisolujen tilaan, eli punaverisolujen tila muuttui normaaliksi, terveeksi verentilaksi.

 
 2. LAAJA VERTAILUTUTKIMUS EFT-HOIDON TEHOSTA YLEISEEN AHDISTUKSEEN VERRATTUNA PERINTEISEEN PSYKOTERAPIAAN

Neljä vuotta kestäneessä, yleistä ahdistusta tutkineessa kaksoissokkotutkimuksessa EFT-hoidoista saatiin tulos, jonka mukaan hoidot olivat tilastollisesti merkittävästi perinteistä psykoterapian ja lääkityksen yhdistelmää tehokkaampia.

Tutkimus, joka tehtiin 29 000 koehenkilölle Argentiinassa ja Uruguayssa, osoitti että:

– 76 % EFT:llä hoidetuista koki tulleensa kokonaan autetuksi, ja 90 % hoidettavista koki saaneensa EFT:stä jossain määrin apua.
– Perinteisten menetelmien (kognitiivinen käyttäytymisterapia yhdistettynä lääkitykseen) vertailuryhmästä 51 % sai jotain apua ja 51 % koki tulleensa kokonaan autetuksi.
– EFT-hoitoja tarvittiin keskimäärin 3 istuntoa, vertailuryhmässä 15.
– EFT:llä hoidettu vaiva uusiutui huomattavasti harvemmin.
– EFT:stä ei todettu aiheutuvan sivuvaikutuksia.
(Todettiin, että perinteisin menetelmin hoituivat paremmin vain psykoosit, maanis-depressiivinen mielialahäiriö, dementia ja retardaatio 

3. EEG KUVANTAMISTUTKIMUS YLEISEN 

AHDISTUKSEN HOIDOSTA EFT:LLÄ

Yläpuolella kuva EEG-aivosähkökuvat EFT-hoitojen välillä.

1. Normaali aivojen tila, ei ahdistusta
2. EEG-kuva ahdistuneen koehenkilön aivoista ennen EFT hoitoa
3. Kuva 4 naputtelukierroksen jälkeen
4. Kuva 8 naputtelukierroksen jälkeen
5. Kuva 12 naputtelukierroksen jälkeen

Harvardin yliopistossa tehty tutkimus, jossa tutkittiin EFT-hoidon vaikutusta aivojen EEG-käyriin, osoittaa että yleisen ahdistuksen hoidossa tapahtuu aivoissa samantapaista muutosta mitä tutkimuksissa on havaittu kognitiivisen käyttämisterapian ja lääkityksen vaikutuksesta, mutta paljon nopeammin. Kuvassa näkyy, miten alueet, jotka aktivoituvat kun koehenkilö tuntee pelkoa ja kipua, rauhoittuvat ja ahdistus lievittyy.

4. Tutkimus EFT:n vaikutuksesta ahdistukseen, masennukseen, stressiin ja kortisolitasoihin

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45  kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: 

www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

MIllaisia muutoksia on siis tiedossa?

Jos sinun unelmasi on päästä eroon näistä arkeasi kuormittavista ja ahdistusta tuovista asioista:

 • vaikeudesta hyväksyä ja käsitellä menneitä loukkauksia, pettymyksiä ja päästää irti
 • kiireen tunteesta ja vaikeudesta rentoutua ja nauttia elämästä ilman stressiä
 • epävarmuus ja häpeä omaa itseesi ja kehoosi liittyen
 • omaa hyvinvointia sabotoivia asioita kuten jotkin addiktiot
 • pitäisi sitä ja pitäisi tätä ajatukset ja vaatimukset
 • itsekriittisyys ja negatiivisuus
 • tulevaisuus ja toimeentulohuolet

hyödyt todella paljon kaikille avoimesta ryhmähoitoverkkokurssista.

verkkokurssin EFT-ryhmähoitojen avulla autan sinua eheytymään mm.:

 • uudelleenohjelmoimalla haitalliset ajatusmallit lyhyessä ajassa käyttämällä lähes 20 vuotta vanhaa teknikkaa, jonka ansiosta:
 • et enää stressaa minäkuväsi kanssa ja reagoi negatiivisesti ahdistaviin tilanteisiin ja tapahtumiin
 • et enää hermostu, kun lapset kiljuvat, tappelevat tai juoksevat ympäri taloa
 • nukut paremmin, uni on syvempää ja heräät aamulla virkeänä ja energisenä
 • vapaudut tekemättömien töiden psyykkisestä taakasta ja murehtimisesta
 • vapaudut pinttyneistä tunnelukoista ja liiasta kiltteydestä sekä haitallisesta uhraumisesta unelmiesi elämään


Tässä vielä vaihtoehtosi verkkokurssiratkaisuksi: Minkä valitset?


1. RENTO JA STRESSITÖN-VERKKOKURSSI
-Kun tarvitset mielenrauhaa ja palautumista

Kun haluat nopeamman ratkaisun voida paremmin. Tämä vaivaton stressistä vapautumisen 2 kk:n kurssi on sinua varten.

 


2. VAPAUDU KILTTEYDEN LUKOISTA-VERKKOKURSSI
-Olet tunnistanut itesi liian kiltiksi ja haluat löytää oman voimasi

Haluat pysyvää muutosta tulla helpommin toimeen itsesi ja muiden kanssa. Haluat vapautua liian killtteyden syndroomista ja vahvistaa itsetuntoasi. Siinä tapauksessa tämä vaihtoehto on sinulle hyvä. Tarpeen mukaan voit jatkaa myöhemmin 3. vaihtoehtoon.

3. UNELMIESI ELÄMÄÄN-VERKKOKURSSI
-Kun oman voiman löytämisen lisäksi haluat menestystä elämääsi usealla osa-alueella (sis. myös 30 min. henk. koht. EFT hoidon)

Kun haluat vapaaksi stressistä, kaikista tunnelukoista/kiltteydestä ja saada edistystä ihmissuhteissasi, suhteessasi rahaan, itsesi toteuttamiseen ja elintapoihisi tämä kurssi on sinua varten. Tämä vaihtoehto sisältää myös henkilökohtaisen 30 minuutin kestoisen live/etä EFT-hoidon juuri sinun haasteisiisi.

Valitse vain tarpeisiisi ja aikatauluusi sopiva verkkokurssi vaihtoehdoistani:

Vaikka et vielä ihan tiedä kuinka laajan muutoksen haluat sinulla on mahdollisuus jatkaa valitsemasi vaihtoehdon jälkeen seuraaviin vaihtoehtoihin. Voit valita valitsemasi kurssin jälkeen.

1. 39€/kk/
2kk

Rento ja stressitön-verkkokurssi vaihtoehto
2 kk laskulla

 • Itsehoitokurssi osallistujien suljetussa Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse
 • Sisältäen 1h/kk liveryhmä-hoitoa + tallenteet
 • Omaksu ja oivalla stressin syyt ja vaikutus terrveyteesi
 • Opi EFT stressin ja vaivojen itsehoito-ohjeet parantamaan arkeasi
 • Vapaudu arjen stressistä ja vaivosta EFT-hoidolla
 • Vapaudu vaatimuksista ja rankaisevudesta stressivapaampaan elämään
 • Vinkit rennompaan elämään
 • Facebook-yhteisön vertaistuki
 • 100% tyytyväisyystakuu

2. 59€/kk/
6kk

vapaudu kiltteyden lukoista- verkkokurssi vaihtoehto
6 kk laskulla

 • Itsehoitokurssi osallistujien suletussa Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse
 • Sisältäen yht. 1,5h liveryhmähoitoa + tallenteet verkkokurssialustalla
 • Kiltin syndorooma ja kuinka päästä siitä eroon?
 • Ymmärrä ongemasi ymmärtämällä tunnelukkojasi
 • Vapaudutaan turvattomuuksien-, kiltteyden ja itseilmaisu estojen-, heikon itsetunnon-, negatiivisuuden- ja stressaamisen tunnelukoista
 • Pääsemme sinuiksi menneisyyden, itsemme, kehomme ja muiden kanssa
 • Facebook-yhteisön vertaistuki
 • 100% tyytyväisyystakuu

3.
59€/kk/ 12kk

unelmiesi elämään- verkkokurssi vaihtoehto
12 kk laskulla

 • Itsehoitokurssi jatkuu edellisen kiltteyden kurssin pohjalta Facebook-ryhmässä ja sähköpostitse
 • Sisältää koko kiltteyden kurssin eli myös kaikkien tunnelukkojen hoidot
 • Sisältää yht. 1,5h/kk liveryhmähoidot +tallenteet verkkokurssialustalla
 • Lisäksi Sinuiksi rahan ja ansaitsemisen kanssa EFT-ryhmähoidot
 • Optimaalisiin ihmissuhteisiin EFT-ryhmähoidot
 • Lisää energiaa optimaalisilla elintavoilla EFT-ryhmähoidot
 • Löydä todellinen potentiaalisi EFT-ryhmähoidot
 • Facebook-yhteisön vertaistuki
 • 30€:n arvoinen henkilökohtainen EFT-hoito juuri sinun ongelmiisi, vaivoisi kohdistettuna
 • 100% tyytyväisyystakuu

Kun tilaat nyt minkä tahansa 3:sta vaihtoehdosta, saat kolme bonusta yhteisarvoltaan 65€:n arvosta itsehoidon superparantajia!


Eli nyt on valinnan paikka. Et häviä mitään. Eli lähdetkö kanssani
voimaan paremmin riskittömästi tyytyväisyystakuulla ja kokeileen miten vapaudutaan yhdessä hyvinvoinnin jarruista?

Mikä on valintasi 1,2, vai 3? (merkitse se yhteydenottolomakkeeseen ja myös suosittelijan "nimikoodi" jos sinulla on sellainen)


Verkkokurssien ilmoittautuminen päättyy 28.2. torstaina klo 23. Toimi ajoissa ja varmista paikkasi. Kirjoita verkkokurssi vaihtoehtosi vain yhteydenottolomakkeen viestikohtaan ja pääset mukaan kurssille 4.3. alkaen.

YHTEYDENOTTOLOMAKE