Tilaa nyt ilmainen kokeilukuukausi ! (norm 9€)

Henkinen ja fyysinen huippuhyvinvointi on nyt ulottuvillasi!* Poista stressiä * Hoida kehon/mielen tasapainoa * Vapaudu tunnelukoista

Haluaisitko pitää stressin poissa elämästäsi ?

Haluisitko voida vielä paremmin joka kuukausi ja löytää oikotien stressivapaaseen Huippuhyvinvoitiin?

Mitä jos kertoisin Sinulle, että voisit helposti ja miellyttävästi poistaa stressiäsi, hoitaa kehoasi voimaan paremmin ja vapautua negatiivisista ajatuksistasi ja tunnelukoistasi edullisesti ja aluksi täysin ilmaiseksi?

Huippuhyvinvoinnin "Netflix" on syntynyt. Kaikilla suomalaisilla ja myös Sinulla on ilmainen kokeiluhoito ja -kuukausi täysin ilman riskiä..


Rentovapaa Elämä-palvelun yksilöllisten EFT ryhmähoitojen avulla pääset stressistäsi ja vahvistat itsetuntoasi ja vapaudut kaikista tunnelukoistasi.
Jokaisen live/tallennevideolähetyksen avulla tulet sinuiksi menneisyytesi, kehosi, persoonasi ja itsesi kanssa ja pystyt nauttimaan elämästä ilman suorittamista.


Heippa Sinä hyvinvoinnin ja tasapainon etsijä! Olen Matti Rautajoki Rentovapaa Elämä-hyvinvointiyhteisön kehittäjä.  Haluan auttaa Sinua muuttamaan elämääsi paremmaksi tehokkaimmalla tunteiden- ja stressinpoistokeinoin. Olen EFT-terapeuttina vuosien aikana hoitanut satoja ihmisiä jo muutamalla hoidolla vapauttaen asiakkaitani jopa kokonaan eroon mm.: peloista, stressistä, tunnelukoista, traumoista, riippuvuuksista, fyysisistä vaivoista ja itsetunto- ja ihmissuhdeongelmista pysyvin tuloksin ja voit luottaa että pystyn auttamaan myös juuri Sinua.

Nyt haluan tarjota apuni ja oikotieni Sinulle pysyvään tunnetasapainoon uudella Hyvinvoinnin ”Netflix” verkkopalvelun avulla säännöllisesti ja edullisesti. Vaikka tämä voi kuulostaa liian hyvältä niin pääset kokeilemaan käyttämääni metodiani ja ensimmäistä liveryhmähoitoani verkossa täysin ILMAISEKSI. Katso alta videoni miten..

Minulla on sinulle videoviesti!

Katsopa mistä Rentovapaa Elämä-palvelusta ja EFT-ryhmähoidossa on kysymys ja miten se on auttanut ihmisiä..


Mistä Rentovapaa Elämä-palvelun ilmaisessa kokeilussa on kyse?

 
Rentovapaa Elämä-palvelun ilmaisen kokeilukuukauden tarkoituksena on antaa kaikille suomalaisille päästä tunnelukoista, vaivoista, stressistä säännöllisesti ja päästä kokeilemaan tämän tehokkaimman itsehoitotekniikan tehoa. Sinulla on täysi 100% tyytyväisyystakuu.
 
Ensimmäinen kokeiluhoitosi on maksuton ja pääset suljettuun Facebookryhmään, jossa saat lisätietoa aiheesta. Jatkossa palvelu maksaa laskulla joko 28€/kk tai (78€/kk jos valitset myös henkilökohtaiset hoidot). Saat laskun tai suoran korttiveloituksen niin kauan kuin haluat pysyä mukana. Mikäli jostain syystä et halua jatkaa, riittää jäsenyyden lopettamiseen ilmoitus sähköpostiini: matti@hyvinvoinninvallankumous.com. 

Uskon, että tulet yllättymään positiivisesti palvelusta ja kokeilustasi.

 


Klikkaa itsesi mukaan ryhmään ja palvelun ilmaiseen tunnin lähetyksen kokeiluun ----->

 

Jatka lukemista, jos olet kyllästynyt siihen, että arkeasi hallitsee nakertava stressi, itseluottamuksen puute, menneisyyden tunnetaakka ja kehohyväksynnän puute ja haluat alkaa nauttimaan tästä elämästä ja voida paremmin.

Tulemalla mukaan toistaiseksi ilmaiselle RENTOVAPAA ELÄMÄ-PALVELUN KOKEILUUN, tulet saamaan vapauden mm.:

 • menneisyyden ikäville muistoille
 • peloista loistaa ja rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet
 • riittämättömyyden tunteista tuntea kehosi ja itsesi viehättävänä
 • haitallisista tavoista kuten: suorittamisesta, murehtimista ja itsekritiikistä
 • peloista, tunnelukoista ja fyysisistä vaivoista 
 • parisuhteen ja muiden ihmisuhteiden kemiaongelmista sekä rahaan- ja toimeentuloon liittyvistä stresseistä
 • elää täyttä elämää tästä eteenpäin ja paljon muuta..


Me pidämme stressimme ja vaivamme poissa!
Tule Sinäkin tyytyväisten vapautujien joukkoon!

 

87% suomalaisista kärsii stressistä päivittäin. Haluatko sinä kuuluua noiden 13% tyytyväisimpien joukkoon hyödyntäen tehokkaimpia keinoja? Minä ainakin haluan.

Tutkimuksissa on todettu, että ihmisiä vaivaa eniten jatkuva pienten asioiden kasaantuminenarkipäivän sattumukset ja ihmissuhteet. Elämä tuntuu joskus lähes kilpajuoksulta katastrofista toiseen. Ankarimmin terveyttä ja hyvinvointia nakertaa jatkuva, taustalla tuntuva tiedostamaton jännitys ja huolehtiminen. Se kasaantuu huomaamatta ja alkaa vaikuttaa vähän kaikkeen. Se vie jokapäiväisestä elämästä energian ja ilon ja jäykistää kehon ja mielen. 

Lisäksi moni kulkija kärsii kehon vaivoista kuten esim. vatsa- ja suolistovaivoista, väsymyksestä ja uniongelmista ja erilaisista kivuista.

Nyt säännöllinen stressistä ja kehon vaivoista luopuminen ja hoitaminen on mahdollista kaikille Hyvinvoinnin ”Netflixin” avulla! Käytämme palvelussa tehokkainta tunteiden- ja stressinitsehoitotekniikkaa, jolla saamme rentouttavan vaikutuksen koko hermojärjestelmäämme ja pystymme poistamaan häiritseviä asioita mielestämme, joka vaikuttaa myös terveyteemme. Kokeilu on täysin riskitöntä eikä maksa Sinulle mitään toistaiseksi (norm. 9€), mutta vain jos tulet kokeilemaan nyt seuraavaan yksilölliseen live/nauhoite EFT ryhmähoitoon.

Miten yhteisömme saavuttaa ja ylläpitää huippuhyvinvointia?

Katso EFT-tekniikan suomennettu esittelyvideo

Tasapainoa kehoon ja mieleen

Rentovapaa Elämä-palvelun stressin- ja kehon hoitojen seurauksena saavutat pysyvää harmoniaa elämääsi ja arkeesi. Jätä hyvästit kortisolihormoneillesi.


Lisää positiivista energiaa

Vapautumalla negaatioista aiheuttavista tunnelukoista ja stressistä jaksat pysyä positiivisempana myös muiden kanssa. Kun löydät sisäistä rauhaa, alkaa myös elämän flow-tila löytämään.

edistystä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Stressi näkyy myös kehossamme. Kun poistat stressiä ja sisäisiä ristiriitoja, huomaat rentoutuvasi ja tervehtyväsi uudella tavalla.

löydä sisäinen voimasi ja kauneutesi

Vapautumalla kaikista 18:sta tunnelukosta, menneisyyden taakoista, kehoosi ja itseesi liittyvistä uskomuksista uskallat loistaa aivan uudella tavalla.


Elämäsi arvokas muutosmahdollisuus on käsilläsi nyt live/tallennehoidolla ilmaisella kokeilulla ja jatkon kerran kuussa hoidolla..

Hyvä ystävä, mihin aikasi ja energiasi kuluu tällä hetkellä?

 • Minkä arvoinen omanarvontuntosi ja itsetuntosi on sinulle?
 • Sadat asiakkaani ovat muuttuneet onnellisemmaksi, mikä olisi tuon arvo Sinun elämääsi?
 • Miten paljon enemmän joudut pinnistelemään että pysyisit jotenkin positiivisena ja hoitamaan välttämättömimmät arkiaskareet, töistä ja harrastuksista puhumattakaan?
 • Kuinka paljon olet yrittänyt löytää tasapainoa itsesi kanssa siinä kuitenkaan onnistumatta? 
 • Kuinka monta päivää ja yötä olet murehtinut asioita, pyöritellyt negatiivisia ajatuksia kerta toisensa jälkeen ja kuluttanut aikaa kauhuskenaarioiden miettimiseen?

  Mieti hetki, mitä muuta olisit voinut tehdä tuolla ajalla? Lukea lapsille satukirjaa? Käydä lenkillä tai salilla? Käpertyä puolison kainaloon ja katsoa leffaa kun lapset ovat menneet nukkumaan? Keskustella aikuisten tavoin ja sopia ristiriidat ennen nukkumaanmenoa.

  Poistamalla säännöllisesti stressisi ja palauttamalla itsetuntosi, sinulta vapautuu aikaa ja energiaa juuri sinne, missä sillä on kaikista eniten merkitystä. Elämiseen nauttien täysillä, niinkuin kuuluukin..


Kun mietitään arvoa ja hintaa.. Palveluni hinta se ei kyllä päätä huimaa.. Todella edullista kun voin auttaa montaa ihmistä samanaikaisesti, Sinä saat elämääsi muuttavaa hoitoa parempaa hyvinvointiisi halvalla eli alle 30€ tai 78€ kuussa jatkossa, riskittömän kokeilun jälkeen..

Minkähän arvoinen tämä läpimurtopalvelu tulisi Sinulle olemaan?
Katso ja kokeile, et hävitä mitään, muuta kuin turhan stressisi..

Kun lähdet mukaan kokeiluun nyt, saat 15€:n arvoisen EFT-e-käsikirjan ilmaiseksi ja kun pysyt matkassani min. 4 kk:n ajan saat lahjaksi pidetyn 140€:n arvoisen Sinuiksi itsesi kanssa-verkkokurssin

Mitä asiakkaani sanovat EFT:stä ?

EFT-itsehoito on toiminut hyvin tehokkaana mentaalivalmennuksen työkaluna voittajaasenteeseeni urallani myös olympialaisissa.

Nyrkkeilyn olympiamitalisti Mira Potkonen

EFT:n ja Matin avulla olen pystynyt rakentamaan, en vain uutta mieltä ja kehoa, vaan koko uutta minää! Matin läsnäolo oli niin luontevaa ihan kuin olisimme tehneet hoitoa vain kaksin luottamuksella.

Anu Ruotsalainen

Klikkaa itsesi mukaan Facebook-
ryhmään ja palvelun ilmaiseen
rentouttavan hoidon kokeiluun ----->

Henkistä ja fyysistä terveyttä, stressivapautta Sinulle tehokkaasti ja edullisesti kanssani ?

Hei! Olen Kiinalaisen lääketieteen akutekniikoihin perehtynyt EFT-terapeutti Matti Rautajoki Tampereelta. Viimeisen 9 vuoden aikana intohimoni on ollut löytää syyt ja ratkaisut sekä mielen ja kehon vaivojen ja oireiden hoitoon. Noin 80% onnistumisilla käyttämilläni akutekniikoilla (akupainanta, neulahoito ja EFT) olen valmis auttamaan kaikkia suomalaisia livenä ryhmähoidon muodossa nykytekniikkaa hyödyntäen.

EFT Tapping, tehokkain menetelmä mielen ja vaivojen hoitoon

Olen viimeisen 6 vuoden aikana hoitanut EFT (Emotional Freedom Techniques) psykologisella akupunktiotekniikalla välittömin vaikutuksin pois stressiä, traumoja, pelkoja, ihmisuhdeongelmia, itsetunto-ongelmia, kipuja, riippuvuuksia sekä tunnelukkoja. Tekniikan teho on todettu maailmalla sadoissa tutkimuksissa mm. stressin kortisolitasoihin ja ahdistukseen, jossa se on laajemmin käytössä myös sairaaloissa.  Olen kouluttanut näitä taitojani yli 100 ihmiselle vuosien aikana EFT-tunnetyöskentely-ohjaajakoulutuksissani.

EFT-hoito on muuttanut satojen asiakkaideni elämää pysyvästi stressivapaammaksi

Viimeisen 6 vuoden aikana olen vastaanotolloni tai etänä skypen avulla EFT-itsehoitoa hyödyntäen auttanut asiakkaita pääsemään eroon mm.: menneisyyden taakoista, kroonisesta stressistä, heikosta itseluottamuksesta, sosiaalisista peloista, negatiivisista ajatusmalleista, fyysisistä kivuista hoitaen henkisiä käsittelemättömiä asioita. Asiakkaat ovat vapautuneet 3-5 hoidolla myös negatiivisesta ajattelusta ja kehonkuvasta sekä kaikista 18:sta tunnelukosta tehokkaasti ja miellyttävästi.

Tässä muutamia teemoja, joihin EFT-hoidolla on vaikutettu sekä tutkimuksissa, että käytännössä vastaanotollani.

Näitä aiheita hoidetaan kuukausittain hyödyntäen EFT-itsehoitoa:

Yleisimmät kysymykset EFT-hoidsta

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn. 

Olen itse tehdyn ja kouluttanut EFT-terapia työtä viimeiset 6 vuotta saanut pysyviä apua asiakkaille mm. krooniseen stressiin, traumoihin, pelkoihin, riippuvuuksiin, tunnelukkoihin, fyysisiin vaivoihin ja kipuhin, pari- ja ihmissuhdeongelmiin.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

EFT Tappingissa, kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla, voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Kuitenkin, jotta EFT toimii, meidän tulee olla läsnä itsellemme ja tuntemuksillemme. Läsnä oleminen tarkoittaa kehotietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja itsensä kuuntelua.

EFT-hoito auttaa stressin, ahdistuksen ja masennustilojen hoidossa jo yhdellä hoidolla. Näyttävimpiä tuloksia on saatu mm. sotaveteraanien hoidossa (sotatraumojen neutralointi), fobioiden, kroonisen kivun, paniikkihäiriöiden ja addiktioiden hoidossa niin lapsille kuin aikuisillekin. Listaa voisi jatkaa pitkään. Yleisin tulos: stressin lieveneminen ja uuden luonnollisemman ajattelun palautuminen ja monella postiivinen elämän muutos.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 6 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista.

Millaisia tuloksia EFT-hoidolla on saatu fyysiseen vaivoihin?

Hyvin monien ihmisten sairauskierteen on alkaneet traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saamaan monesti erittäin hyviä tuloksia myös fyysiseen terveyteen palautumiseen. Yhdessä Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoidon kanssa monesti lähes kaikki fyysiset oireet on pysty hoitamaan pois pysyvästi.

Miten EFT-itsehoito toimii ja miten voin oppia sen helposti?

EFT itsetaputtelulla voidaan tarpeen mukaan hoitaa häiritseviä tunteita, motivaatiojarruja, fyysisiä vaivoja. Itse käytän tekniikka päivittäin arjen stressinhallinnassa kuten yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

EFT-hoitoa (Emotional Freedom Techniques) on tehty ympäri maailmaa merkittävin tuloksin jo 80-luvulta asti ja tekniikka on levinnyt laajasti. EFT-terapeutteja on maailmalla jo tuhansia ja menetelmää käytetään jopa monissa sairaaloissa muun hoidon tukena. Suomessa menetelmä on vielä melko tuntematon, mutta on yleistymässä hyvää vauhtia.

1. EFT:N VAIKUTUS SOLUTASOLLE ASTI

Mikroskooppisissa testeissä tutkittiin EFT:n vaikutusta koehenkilöiden punaisiin verisoluihin, 

jotka olivat epäterveessä tilassa. Testissä testattiin EFT-hoidon vaikutusta ennen ja jälkeen. 

Testeissä saatiin 5 minuutin EFT-hoidolla merkittävä muutos punaisten verisolujen tilaan, 

eli punaverisolujen tila muuttui normaaliksi, terveeksi verentilaksi.

 
 2. LAAJA VERTAILUTUTKIMUS EFT-HOIDON TEHOSTA YLEISEEN AHDISTUKSEEN VERRATTUNA PERINTEISEEN PSYKOTERAPIAAN

Neljä vuotta kestäneessä, yleistä ahdistusta tutkineessa kaksoissokkotutkimuksessa EFT-hoidoista saatiin tulos, jonka mukaan hoidot olivat tilastollisesti merkittävästi perinteistä psykoterapian ja lääkityksen yhdistelmää tehokkaampia.

Tutkimus, joka tehtiin 29 000 koehenkilölle Argentiinassa ja Uruguayssa, osoitti että:

– 76 % EFT:llä hoidetuista koki tulleensa kokonaan autetuksi, ja 90 % hoidettavista koki saaneensa EFT:stä jossain määrin apua.
– Perinteisten menetelmien (kognitiivinen käyttäytymisterapia yhdistettynä lääkitykseen) vertailuryhmästä 51 % sai jotain apua ja 51 % koki tulleensa kokonaan autetuksi.
– EFT-hoitoja tarvittiin keskimäärin 3 istuntoa, vertailuryhmässä 15.
– EFT:llä hoidettu vaiva uusiutui huomattavasti harvemmin.
– EFT:stä ei todettu aiheutuvan sivuvaikutuksia.
(Todettiin, että perinteisin menetelmin hoituivat paremmin vain psykoosit, maanis-depressiivinen mielialahäiriö, dementia, retardaatio ja krooninen väsymys.

3. EEG KUVANTAMISTUTKIMUS YLEISEN 

AHDISTUKSEN HOIDOSTA EFT:LLÄ

Yläpuolella kuva EEG-aivosähkökuvat EFT-hoitojen välillä.

1. Normaali aivojen tila, ei ahdistusta
2. EEG-kuva ahdistuneen koehenkilön aivoista ennen EFT hoitoa
3. Kuva 4 naputtelukierroksen jälkeen
4. Kuva 8 naputtelukierroksen jälkeen
5. Kuva 12 naputtelukierroksen jälkeen

Harvardin yliopistossa tehty tutkimus, jossa tutkittiin EFT-hoidon vaikutusta aivojen EEG-käyriin, 

osoittaa että yleisen ahdistuksen hoidossa tapahtuu aivoissa samantapaista muutosta mitä 

tutkimuksissa on havaittu kognitiivisen käyttämisterapian ja lääkityksen vaikutuksesta, mutta 

paljon nopeammin. Kuvassa näkyy, miten alueet, jotka aktivoituvat kun koehenkilö tuntee pelkoa ja 

kipua, rauhoittuvat ja ahdistus lievittyy.

4. Tutkimus EFT:n vaikutuksesta ahdistukseen, 

masennukseen, stressiin ja kortisolitasoihin

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 

koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, 

että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista 

keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. 

Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45  kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä 

psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa 

tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen 

vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: 

www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research


Mistä tässä "Netflix" palvelussa on kyse ja kenelle se on tarkoitettu?

Rentovapaa Elämän ”Netflix” palvelu on terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä kuukausihintainen verkkopalvelu- ja yhteisö. Rentovapaa Elämän-live EFT ryhmähoidot tehdään helposti Zoom-ryhmävideopuhelulla webinääri-tyyppisesti haluamasi laitteen tietokoneen/tabletin/älypuhelin kautta, etkä tarvitse kuin toimivat verkkoyhteyden. Hoitojen avulla tapaamme yhdessä joka kuukausi livenä tai tallenteen muodossa saaden yksillöllistä hoitoa. Saat linkin videovälitteiseen ryhmähoitoon ennen livelähetystä.

Olet mukana niin kauan kuin tykkäät ja jos et jostain syystä, laitat vain viestiä sähköpostiini matti@hyvinvoinninvallankumous.com ja voit jäädä pois 100 % tyytyväisyystakuulla.

Palvelu on suunniteltu ja tarkoitettu kaikille suomalaisille ihmisille, jotka etsivät elämäänsä lisää terveyttä ja mielenrauhaa. Palvelu ei korvaa mitään perinteistä terveydenhuollon palvelua vaan on suunniteltu täydentäväksi itsehoitoksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Miten yksilöllinen EFT ryhmähoito tapahtuu käytännössä?

Saat säännöllistä stressinpoistoa ja rentoutusta lisää terveyttä, sujuvuutta ja flow-tilaa elämääsi. Hoito tapahtuu niin, että virittäydyt juuri sinun stressitekijöihisi ja haasteisiisi eri osa-alueilla samalla taputellen akupisteitäsi ohjeideni ja esimerkkini avulla. Vaikka olemme yhdessä linjoilla on hoitokokemuksesi yksilöllinen.

Missä palvelut tapahtuvat?

Osallistuminen onnistuu nettiyhteyden avulla juuri siellä missä olet. Sinun ei tarvitse fyysisesti lähteä mihinkään paikan päälle. EFT-itsehoito livelähetykset tapahtuvat joka kuukauden kolmas maanantai klo 17.30-18.30 Zoom livevideopuheluohjelman avulla (skypen kaltainen). Ennen lähetystä saat linkin lähetykseen, josta pääset lähetykseen mukaan. Mikäli olet estynyt livelähetykseen pääsemisestä saat linkin sähköpostiisi, josta pääset mukaan.

Kun tulet mukaan kokeilemaan palvelua pääset myös mukaan Rentovapaa Elämä-yhteisön suljettu Facebook-ryhmään samaan vinkkejä, vertaistukea ja keskustelemaan hyvinvointiin EFT-hoitoon liittyvistä asioista hyvässä seurassa.

Millainen tunnin Zoom-livelähetyksen runko on?

1. Arjen stressin/ongelmien poisto mielestä ja kehosta                                  

2. Kehon jännityksien ja omien vaivojen hoito

3. Päivän teemaan liittyvään aiheeseen kuten: pessimistisyys/negatiivisuus tunnelukon poisto/ uudelleenohjelmointi optimistisemmaksi

4. Itsetunnon vahvistaminen ja rajoittavien uskomusten muuttaminen

5. Päivien positiivisen sujumisen edistämistä EFT aktiivimeditaatio rentoutusharjoituksilla

Mitä tämä kaikki palvelu maksaa?

 • Kun lähdet mukaan nyt palvelun ensimmäisen kuukauden KOKEILUPAKETTI 0€/kk on sinulle täysin maksuton. Mikäli et halua jatkaa kuukaudesta toiseen positiivista muutosmatkaasi laitat vain viestiä sähköpostiin ennen seuraavaa kuukautta.
 • Verkkopalvelun PERUSPAKETTI 28€/kk sisältäen kerran kuussa 1 h:n liveryhmähoito sekä Facebookryhmään osallistumisen. Saat jatkossa laskun tai edullisemman 24€:n suoraveloituksen kortiltasi niin kauan kuin haluat olla mukana.
 • Mikäli haluat ryhmähoidon ja Facebookryhmän lisäksi myös 1h:n henkilökohtaista EFT-hoitoa joko Tampereen vastaanotollani tai etänä Zoomin avulla maksaa PREMIUMPAKETTI 78€/kk, laskulla tai 74€ suoraveloitetaan kortiltasi kuukausittain niin kauan kuin haluat olla mukana.

Kun lähdet mukaan kokeiluun nyt, saat 15€:n arvoisen EFT-e-käsikirjan ilmaiseksi ja kun pysyt matkassani min. 4 kk:n ajan saat lahjaksi pidetyn 140€:n arvoisen Sinuiksi itsesi kanssa-verkkokurssin

Tule mukaan Facebookryhmään ja
palvelun ilmaiseen rentouttuvaan kokeilumahdollisuuteesi ----->

REntovapaa elämä -jäsenyydet

Valitset vain sinun tavoitteitasi palvelevan paketin. Mennäänkö peruspalvelulla vai tarvisitko kunnolla myös yksilöllistä hoitoa Premiumilla?

 Palvelu pitää sisällään 100% täyden tyytyväisyystakuun. Maksut menevät kortilta niin kauan kuin haluat olla mukana. Pelkkä ilmoitus sähköpostiini matti@hyvinvoinninvallankumous.com riittää jäämään pois oli syy mikä tahansa. Asiakastyytyväisyys on kunnia-asiani.

KOKEILU
0€ (norm. 9€)

ensimmäinen kokeiluhoito/
kuukausi

 • Yksilöllisen EFT-ryhmähoidon kokeilu Zoomissa
 • Ilmainen kurssi stressivapauteen sähköpostitse
 • Pääsy yhteisön suljettuun Facebook-ryhmään videoineen
 • Kokeilulahjana 15€:n arvoinen EFT-käsikirja

PERUS
kokeiluun jälkeen 28€/kk

laskulla kerran kuukaudessa niin kauan kuin haluat

 • Yksilöllinen EFT-ryhmähoito Zoomissa
 • Yhteisön suljettu Facebook-ryhmän tuki
 • Hyvinvoinnin vinkkivideot Facebook-ryhmässä
 • 3:n kuukauden jälkeen 140€:n arvoinen Sinuiksi itsesi kanssa-verkkkokurssi lahjaksi

PREMIUM
kokeilun jälkeen 78€/kk

laskulla/
KORTILLA kerran KUUKAUDESSA NIIN KAUAN KUIN HALUAT

 • Yksilöllinen EFT-ryhmähoito Zoomissa
 • Lisäksi 1 h:n kestoinen henkilökohtainen EFT-hoito livenä tai etänä
 • Facebookryhmän tuki ja Hyvinvoinin vinkkivideot
 • 3:n kuukauden jälkeen 140€:n arvoinen Sinuiksi itsesi kanssa-verkkokurssi lahjaksi

MItä saat kun tulet mukaan?

Jos sinun unelmasi on päästä eroon näistä arkeasi kuormittavista ja ahdistusta tuovista asioista:

 • vaikeudesta hyväksyä ja käsitellä menneitä loukkauksia, pettymyksiä ja päästää irti
 • kiireen tunteesta ja vaikeuksia rentoutua ja nauttia elämästä ilman stressiä
 • epävarmuus ja häpeä omaan itseesi ja kehoon liittyen
 • omaa hyvinvointia sabotoivia asioita kuten tunnesyöminen yms..
 • pitäisi sitä ja pitäisi tätä ajatukset ja vaatimukset
 • itsekriittisyys ja negatiivisuus
 • tulevaisuus ja toimeentulohuolet

hyödyt todella paljon tästä kaikille avoimesta ryhmähoitopalvelusta.

EFT-ryhmähoitojen avulla autan sinua eheytymään mm.:

 • uudelleenohjelmoimalla haitalliset ajatusmallit lyhyessä ajassa käyttämällä lähes 20 vuotta vanhaa tekniikkaa, jonka ansiosta:
 • et enää stressaa minäkuvasi kanssa ja reagoi negatiivisesti ahdistaviin tilanteisiin ja tapahtumiin
 • et enää hermostu, kun lapset kiljuvat, tappelevat tai juoksevat ympäri taloa
 • nukut paremmin, uni on syvempää ja heräät aamulla virkeänä ja energisenä
 • vapaudut tekemättömien töiden psyykkisestä taakasta ja murehtimisesta
 • pystyt keskittyneemmin toteuttamaan terveempiä elintapoja ja oikeasti voimaan paremmin

OLET EHKÄ ETSINYT KEINOJA VAIKUTTAA STRESSIIN, ITSETUNTOON, MUTTA ALITAJUNTASI ON SABOTOINUT ONNELLISUUTTASI. 

NYT LÖYTYY VIHDOIN KEINOT JA APU, JOLLA SINÄKIN PYSYT UUDELLEENOHJELMOIMAAN ITSESI VAHVEMMAKSI JA STRESSIVAPAAKSI HELPOSTI JA EDULLISESTI.

 • Stressivapaampi ja rennompi elämä odottaa sinua. Tartu nyt elämäsi tilaisuuteen ja klikkaa itsesi kokeiluun 
 • Sinäkin voit aloittaa vapauttavan matkan kohti tavoittelemaasi hyvää itsetuntoa, mielenrauhaa ja lisäenergiaa niin, että voit elää onnellisempana vain 28€:n kuukausittaisella pienellä satsauksella jatkossa 
 • Nyt kun lähdet mukaan pääset aloittamaan matkasi riskittömällä täysin ilmaisella kokeilulla

Haluatko kysyä jotain? Ota yhteyttä osoitteeseen: matti@hyvinvoinninvallankumous.com tai soita
044-7279498. Vastaan erittäin mielelläni.


Tule mukaan Facebookryhmään ja palvelun ilmaiseen kokeiluhoitoosi poistamaan stressiäsi ----->


Mitä asiakkaani kertovat EFT-hoitojeni vaikuttaneen?

”Ekat stressinpoistonaputtelut tehty ja olo AIVAN USKOMATTOMAN ERILAINEN! Tämä todella toimii!!! Kiitos Sinulle ihan uskomatonta tämä olon muutos!” Viivi

”Olen enemmän läsnäolevampi arjessa ja nukahdan nopeammin. Jotenkin asiat ei vello päässä vaan on helpompi jättää murehtiminen ja märehtiminen.” Anja Suoninen 
”Osaan ottaa paljon rennommin, en olisi kyllä uskonut, että tämä näin nopeasti tehoaa” Saija

Matin EFT itsevideohoidosta on ollut mulle paljon apua. Jotenkin oon oikeasti muuttunut. Hyväksyn itseni sellaisena kuin olen. Suosittelen lämpimästi Matin hoitoa ja koulutusta. Se voi muuttaa sun elämää, mun elämää se on muuttanut ja muuttaa! 🙂 Olen oppinut luottamaan itseeni ja elämään.” Rakkaudella Tiina <3

 ”EFT-hoitoprosessin ansiosta on auttanut päästään irti menetyksestä ja surusta se on auttanut kokonaisvaltaisesti. Nyt en ole enää tunteiden vietävissä vaan pystyt menemään eteenpäin ja hoitamaan asioita ja edistämään omaa hyvinvointia.” Johanna

”EFT:n avulla olen kuitenkin saanut itsetuntoani kohotettua, antanut anteeksi, päässyt osasta tunnelukkojani. Eli voin todella suositella! Sain siis ihan uudenlaista rohkeutta työpaikan vaihtoon, jota olin vain miettinyt n. 10vuotta. Sain rohkeutta avata suuni jakertoa, mitä halusin ja sain tärkeän asian hoidettua. Olen kokenut aina, että minua ei kuunnella ei oteta todesta ja olen kokenut aina olevani jotenkin ”sivussa” toisten varjossa. EFT-itsehoidon avulla olen todella saanut itsetuntoa, rohkeutta ja itseni arvostamista.”  Minna

Käytettyäni EFT-hoitoa on tapahtunut paljon positiivisia muutoksia kehooni ja mieleeni:
– parempi keskittymiskyky
– enemmän läsnäoloa
– vatsa toimii paremmin ja muutenkin parempi terveys
– olo rauhallisempi
– helpompi keskustella kiihtymättä
– askareiden/töiden aloittaminen helpompaa
– askareiden/töiden loppuunsaattaminen helpompaa
– intuitio vahvistunut ja nautin taas sisustamisesta
– enemmän huumoria ja hymyilen enemmän
– annan enemmän huomiota pojalleni
– pystyn paremmin auttamaan poikaani hänen pelkojensa kanssa
– ajattelen enemmän onnistumista kuin epäonnistumista
– parempi itseluottamus ja itsetuntemus

Lisäksi noin yleisesti huomaan, että ”jostain” tupsahtaa koko ajan oivalluksia, mistä jokin ongelma johtuu ja miten sen ratkaisen. Moni asia, joka on aiemmin askarruttanut tai harmittanut, on selvinnyt. Ihan mahtavaa! Paula Kovanen


Tule mukaan Facebook-ryhmään ja
palvelun ilmaiseen kokeilu
EFT-hoitoosi ----->


Laita vain minulle viestiä yhteydenottolomakkeella tai soita 044-7279498 mikäli sinulla on mitään kysyttävää palveluun tai EFT-hoitoon liittyen, vastaan mielelläni ja autan sinua elämässäsi eteenpäin.

Kun haluat pysyvästi voida vielä paremmin tule mukaan!


Rentovapaa Elämä-Hyvinvointi palvelu ja yhteisö