Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

MedBed-värähtelytaajuus hoito

Nyt voit skannata ja tasapainottaa kehoasi terveemmäksi uudella MedBed-teknologialla

Mikäli haluat löytää tasapainoa kehosi ja mielesi hyvinvoinnin kanssa lue uuden ajan MedBed-teknologiasta, jolla erilaisiin vaivoihin voidaan vaikuttaa ja varaa ensimmäinen kokeilumahdollisuus Tampereen vastaanotolleni.

Mitä on MedBed-generaattori hoito tekee?

Sisäelinten vahvistusta ja tasapainotusta

Kehoskannauksen tai valmiiden oireiden mukaisten hoito-ohjelmien generaattorin "parantava" värähtely vahvistaa ja tasapainottaa sisäelimiämme

Oireiden pohjalta räätälöity henkilökohtainen hoito

Kehoskannauksen ja Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin pohjalta saat hoitoa juuri sinun vaivoihisi

Vähemmän stressiä ja enemmän palautumista

Generaattorin värähtelyhoito vähentää haitallista kroonisen ja akuutin stressivärähtelyä auttaen kehoa palautumaan paremmin

Enneltaehkäisevää terveydenhoitoa

Jos me suomalaiset voisimme saada tehokkaampaa terveyden ennaltaehkäisyä, välttyisimme kalliilta sairauksilta. Värähtelytaajuusterapia vaikuttaa kokonaisvaltaisesti monella tasolla

Kokonaisvaltaispaa ymmärrystä ihmisen terveydestä

Medbed-vastaanotolta saat asiantuntevaa kuuntelevaa teveyden kartoitusta, hoitoa ja apua juuri Sinun terveyden- ja elämäntilanteeseesi

Omaksu uusi terveempi asenne itsestäsi ja mahdollisuuksistasi parempaa terveyteen

Kehoskannauksen ja värähtelytaajuushoidon ja kuuntelevan hoitopalvelun seurauksen voit saavuttaa uuden korkeampi värähteisen näkemyksen ja itsestäsi ja terveydestäsi

Varaa aika hoitoon ja tasapainota kehosi

Katsotaan yhdessä miltä terveysvärähtelysi näyttää ja tasapainotetaan kehon, mielen ja sielun energiatasapaino MedBed-hoidolla.

Yleisimmät kysymykset

MedBed-taajuusterapia generaattorihoito on Suomessa uutta niin on täysin ymmärrettävää, että se herättää kysymyksiä ja kaikenlaisia ennakkoluukoja. Siksi sinulla on mahdollisuus varata ilmainen 15 min. terveyskartoituspuhelu niin voidaan keskustella olisiko tästä teknologiasta apua Sinun tilanteessasi.

Mutta sitä ennen voit katsoa yleisimpiä kysymyksiä MedBed-hoidosta.

MedBed värähtelygeneraattorin hoito on turvallista. Hoito puhdistaa kehoa, mieltä ja sielua kerros kerroksella, joten jonkinlaisia puhdistusoireita voi hoidosta ilmetä.

Hoidossa on tuhansia erilaisia hoito-ohjelmia eri sisäelinvaivojen tasapainotukseen.

Lisäksi kehoskannauksen pohja ohjelmisto tunnista häiriösi ja hoitaa niitä.

Hoito tuntuu rentouttavalta ja moni huomaa kehossa virtauksen tunteita. Tulokset ovat yksilöllisiä.

 Tampereen vastaanotto on lähellä Tampereen keskustaa. Pääset perille helposti autolla, bussilla tai junalla. Vastaanotto on 2:n kilometrin päässä juna-asemalta tai 500 metrin päästä linja-auto-asemalta.

Tervetuloa!

Saat kuuntelevaa empaattista palvelua vastaantolla. Sinua kuunnella ja ymmärretään. Kartoitetaan yhdessä terveytesi ja tilanteesi. Tervetuloa vastaantolle.

Generaattorin hoito-ohjelmistossa on yli 60 000 taajuusohjelmaa erilaisiin oireiden tasapainotukseen, joten ota yhtettä mikä sinun tilanteesi on..

Disclaimer: Vaikka hoidolla voi vaikuttaa hyvinvointiin, emme lupaa mitään parannuksia sairauksiin tai vaivoihin. Jos sinulla on terveysoireita tai sairauksia ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen tai lääkäriin konsultoidaksesi terveydestäsi. Tämä hoito voi toimia tukihoitona virallisen terveydenhoidon lisänä.

Mikäli haluat varata ensimmäisen hoidon, varata ilmaisen terveyskartoituspuhelun tai kysyä hoidosta laita viesti yhteydenottolomakkeella alle.
(Muista jättää puhelinnumerosi niin voin soittaa)

    YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE