Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

MedBed-värähtelytaajuus hoito

Nyt voit skannata ja tasapainottaa kehoasi terveemmäksi uudella MedBed-teknologialla

Mikäli haluat löytää tasapainoa kehosi ja mielesi hyvinvoinnin kanssa lue uuden ajan MedBed-teknologiasta, jolla erilaisiin vaivoihin voidaan vaikuttaa ja varaa ensimmäinen kokeilumahdollisuus Tampereen vastaanotolleni.

Olen nyt siis hoitanut asiakkailtani Tampereen Hatanpäällä 500 m bussiasemalta MedBed-esiaste värähtelytaajuus generaattorillani erilaisia vaivoja hyvin tuloksin. Asiakkaalle laitetaan toinen anturi rintaan ja toinen käsivarteen. Aluksi on muutaman minuutin kehoskannaus, jossa ohjelmisto analysoi häiriötaajuutesi (terveyshäiriösi) 41000-18 000 000 hertzin välillä.

Tuon tallennetun tiedon pohjalta tehdään rentouttava tasapainottava hoito näihin häiriöaajuuksiin tasapainottaen niitä. Teen asiakkaalle aina kiinalaisen lääketieteen diagnoosin oireista kehossa ja mielessä selvittäen myös sisäelinten tiloja niin asiakas ymmärtää juurisyitään. Näiden pohjalta 1:n tunnin hoidossa keritään myös hoitaan tietokannan kymmenistä tuhansista hoito-ohjelmista kroonisia ja akuutteja hankaliakin vaivoja. Jos asiakas haluaa apua myös henkisiin asioihin kuten stressiin, pelkoihin, riippuvuuksiin, traumoihin ja tunnelukkoihin EFT Tapping hoidolla kannattaa varata 1,5h kestoinen 95€:n yhdistelmähoito.

Mitä esiaste-MedBed-live tai etä-generaattorihoito tekee?

Sisäelinten vahvistusta ja tasapainotusta

Kehoskannauksen tai valmiiden oireiden mukaisten hoito-ohjelmien generaattorin "parantava" värähtely vahvistaa ja tasapainottaa sisäelimiämme

Oireiden pohjalta räätälöity henkilökohtainen hoito

Kehoskannauksen ja Kiinalaisen lääketieteen diagnoosin pohjalta saat hoitoa juuri sinun vaivoihisi

Vähemmän stressiä ja enemmän palautumista

Generaattorin värähtelyhoito vähentää haitallista kroonisen ja akuutin stressivärähtelyä auttaen kehoa palautumaan paremmin

Enneltaehkäisevää terveydenhoitoa

Jos me suomalaiset voisimme saada tehokkaampaa terveyden ennaltaehkäisyä, välttyisimme kalliilta sairauksilta. Värähtelytaajuusterapia vaikuttaa kokonaisvaltaisesti monella tasolla

Kokonaisvaltaispaa ymmärrystä ihmisen terveydestä

Medbed-vastaanotolta saat asiantuntevaa kuuntelevaa teveyden kartoitusta, hoitoa ja apua juuri Sinun terveyden- ja elämäntilanteeseesi

Omaksu uusi terveempi asenne itsestäsi ja mahdollisuuksistasi parempaa terveyteen

Kehoskannauksen ja värähtelytaajuushoidon ja kuuntelevan hoitopalvelun seurauksen voit saavuttaa uuden korkeampi värähteisen näkemyksen ja itsestäsi ja terveydestäsi

Varaa aika hoitoon ja tasapainota kehosi

Katsotaan yhdessä miltä terveysvärähtelysi näyttää ja tasapainotetaan kehon, mielen ja sielun energiatasapaino MedBed-hoidolla.

Yleisimmät kysymykset

MedBed-taajuusterapia generaattorihoito on Suomessa uutta niin on täysin ymmärrettävää, että se herättää kysymyksiä ja kaikenlaisia ennakkoluukoja. Siksi sinulla on mahdollisuus varata ilmainen 15 min. terveyskartoituspuhelu niin voidaan keskustella olisiko tästä teknologiasta apua Sinun tilanteessasi.

Mutta sitä ennen voit katsoa yleisimpiä kysymyksiä MedBed-hoidosta.

Onko generaattorihoito turvallista?

MedBed värähtelygeneraattorin hoito on turvallista. Hoidolla ei ole sivuvaikutuksia, mutta se voi aiheuttaa paranemis/puhdistusoireita, joka tunnetaan myös nimellä Herx-reaktio, vieroitusreaktio. Liian suuret määrät mikrobi- tai syöpäsolujätettä ja myrkkyjä estävät elimistön kykyä poistaa niitä riittävästi tavallisten kanavien kautta (maksassa, paksusuolen tai virtsateiden kautta).

Joten sen sijaan myrkyllinen materiaali vapautuu keuhkojen, poskionteloiden ja ihon kautta. Oireita voivat olla flunssan kaltainen tila, voimakas hikoilu ja yöhikoilu, kuume vilunväristyksellä tai ilman, päänsärky, huonovointisuus, ripuli, pahoinvointi ja oksentelu, nivel- ja luukipu sekä kutina, punoitus ja ihon punoitus.

Yllä oleva voi koskea jopa detox-protokollaa, jossa myrkkyjä ei tuoteta kuolemalla, vaan ne vapautuvat takaisin verenkiertoon sieltä, missä ne olivat piilossa (nivelet, lihaskudos jne.).

Jos näin tapahtuu, todennäköinen kohteesi saa vastauksen. Voi olla osoitus siitä, että näillä taajuuksilla on paljon työtä tehtävänä, ja se on saattanut tehdä liian paljon liian nopeasti, joten jatkossa hoitoa täytyy tehdä rauhallisemmin. Jos niin käy ehdotamme, että pidät tauon, kunnes kehosi pystyy huuhtomaan pois, mitä myrkkyjä se käsittelee.

Voisiko hoito auttaa ehkä minua?

Kaikella universumissa on värähtelytaajuus, kutsukaa sitä oikein resonanssitaajuudeksi. Jokaisella mikro-organismilla (sienet, bakteerit, virukset, loiset, amebat, homeet jne.) on ainutlaatuinen ja tietty esiintymistiheys. Kun siirrät enemmän tätä samaa taajuutta mikro-organismiin, se aiheuttaa rakenteellista stressiä ja taudinaiheuttaja on vammautunut tai kuolee. Generaattorihoito synnyttää resonanssiaaltoja, jotka tuhoavat haitallisia patogeenisia organismeja aiheuttamatta haittaa käyttäjille.

Generaattorin ohjelmistolla on maailman suurin taajuustietokanta, joka sisältää DNA-, Main-, Molecular Weight- ja Human Base Pairs -tietokannan, joka kattaa laajan valikoiman erilaisia sairauksia. Nyt tietokanta sisältää yli 60 000 ohjelmaa ja se kasvaa edelleen. Tällä ohjelmistolla on myös monia protokollia vakaville sairauksille, kuten syöpä ja borrelioosi.

Hoidossa voidaan etsiä ja räätälöidä sairauksien tai oireiden nimillä löytääksesi tarvitsemasi taajuudet tai ohjelmat. 

Hoidossa voidaan myös käyttää kehoskannausta löytääksesi sinulle sopivat taajuudet. Biofeedback-skannaukset vaativat taajuuspyyhkäisyn syöttämisen kehoon sekä järjestelmän, joka valvoo tämän tuloksia. Kun tämä pyyhkäisy leviää, se tappaa tai vahingoittaa taudinaiheuttajia. Kehosi rekisteröi nämä tapahtumat stressiksi, ja jokainen taajuus tallennetaan selvästi. Mikä tekee biopalautteesta niin hyödyllisen, on tämä: laboratoriot tekevät virheitä, mutta keho ei koskaan valehtele - koska se ei tiedä miten.

 

Tuntuuko hoito mielyttävältä?

Hoito tuntuu rentouttavalta ja moni huomaa kehossa virtauksen tunteita. Tulokset ovat yksilöllisiä.

Onko helppo löytää Tampereen vastaanotolle?

 Tampereen vastaanotto on lähellä Tampereen keskustaa. Pääset perille helposti autolla, bussilla tai junalla. Vastaanotto on 2:n kilometrin päässä juna-asemalta tai 500 metrin päästä linja-auto-asemalta.

Tervetuloa!

Mitä hoidossa tehdään ja minkä mittainen aika kannattaa varata?

Mikäli olet tulossa hoitoon kauempaan vastaantolle Tampereen keskustaan ja kärsit useammasta terveyshaasteesta kannattaa varata puolitoista tai 2 tuntia aikaa vastaanotolle. Muussa tapauksessa tunnin hoito on hyvä. Erilaisiin vaivojen hoitoon hoitojakson arvio on 3-10 hoitokertaa. Mikäli olet kauempaa ja tarvitsit pidempää hoitoa kysy etähoitomahdollisuutta. Vastaantolla kartoitetaan hyvinvoinnin osa-alueitasi ja käydään vaivat läpi kiinalaisen lääketieteen pohjalta. Yleensä tehdään kehoskannus (biofeedscan) häiriöiden tunnistamiseksi ja sen pohjalta 30 min hoito + oireidenmukaiset hoidot.

60 min. hoitohinta 65€

90 min. hoitohinta 95€

120 min. hoitohinta 125 €

Helmikuusta 2023 alusta tiimissä samassa paikassa laitteella aloittaa myös  kokenut ravitsemuslääkäri, jolle on mahdollista päästä tähän hoitoon, mutta voi saada lisäapua terveyteen lääkäripalveluista.

 Jos asiakas haluaa apua myös henkisiin asioihin kuten stressiin, pelkoihin, riippuvuuksiin, traumoihin ja tunnelukkoihin EFT Tapping taputteluterapialla, josta Matilla 10 vuoden kokemus niin kannattaa varata 1,5h kestoinen 95€:n yhdistelmähoito.

Saanko henkilökohtaista palvelua?

Saat kuuntelevaa empaattista palvelua vastaantolla. Sinua kuunnellaan ja ymmärretään. Kartoitetaan yhdessä terveytesi ja tilanteesi. Voit varata terveystilanteestasi riippuen joko tunnin, puolentoista tunnin tai kahden tunnin ajan. Käytän hoidossani asiakkaan tarpeen mukaan myös kiinalaisen lääketieteen diagnosointia ja akupunktiohoitoa sekä henkisiin tekijöihin EFT-hoitoa ammattitaidolla. Tervetuloa vastaantolle.

Generaattorin hoito-ohjelmistossa on yli 60 000 taajuusohjelmaa erilaisiin oireiden tasapainotukseen, joten ota yhtettä mikä sinun tilanteesi on..

Tässä muutamia esimerkkejä millaisia hoito-ohjelmia on:

 • vatsan-, suoliston ja ruoansulatuksen vaivat
 • erilaiset akuutit ja krooniset kivut
 • unihäiriöt
 • väsymys ja uupumus
 • mielialan-, tunnelämän ja chakrojen tasapaino
 • tuki- ja liikuntaelinten vaivat
 • hormonaaliset häiriöt
 • addiktiot ja riippuvuudet
 • sydänoireet
 • aistielinhäiriöt kuten kuulo ja näkö
 • yleisen vireyden kohentaminen
 • hengitysvaivat
 • virtsavaivat
 • PMS- ja kuukautishäiriöt
 • henkinen hyvinvointi
 • kehon jännitystilat
 • monet erilaiset syndroomat
 • erilaiset sieni-, bakteeri-, virus-, lois-, ameba-, parasiitti ja homehäiriöt kehossa

Toistaiseksi hienoin kokemus on ollut kun asiakkaani uni korjaantui ekalla kertaa muutamasta tunnista keskimäärin 7 tuntiin yössä. Muita hyviä tuloksia on tullut mm.. suoliston-vatsavaivoihin, ihottumaan, kissa-allergiaan, kroonisiin lonkkavaivoihin, polvikipuihin, virtsavaivoihin, kehon myrkkyjen poistoon, omaan poskiontelon tulehdukseen, erotilanteen tunneristiriitoihin, päänsärkyihin, rokotehaittoihin, uupumukseen, hermostollisiin oireisiin ja hengitysoireisiin. Tässä jotain kokemuksista.

Etä MedBed-hoitoa edullisesti. Lue mistä on kyse ja laita kyntesi postiin ja pääset kokeilemaan!

Kauaempaa oleville ja etenkin kroonisista vaivoista kärsiville kannattaa kysyä etähoitoa, joka tapahtuu kynnen DNA-tiedoilla. Tästä edullisesta (49€/sessio) vaihtoehdosta kannattaa kysyä suoraan: rautajokimatti@gmail.com

Alla asiakkaani Raija Teräsvirran polvivaivan etähoitokokemuspalaute

Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia etä-MedBed-hoidosta

Generaattorin etähoito toimii niin että kun saan asiakkaalta pienen palan kynttä, vaikka postissa, jonka liitän generaattorin Remote-laitteeseen kahden tarran väliin pystyn testatusti hoitaan kaikkia ohjelmiston yli 60 000 hoito-ohjelmaa. Nyt olen saanut hyviä tuloksia etänä mm. kissa-allergiaan, ihottumaan, väsymykseen, unenlaatuun, moneen eri kipuun, vatsa- ja suolistovaivoihin, virtsavaivoihin, flunssan oireisiin, hajusteyliherkkyyteen, hengitysoireisiin ja stressin lievitykseen.

Millaista etä generaattorihoito on käytännössä?

Kun olen saanut postissa asiakkaan palan kynttä sovimme 30 min. kestoisen kiinalaisen lääketieteen puhelindiagnoosin kaikista kehon oireista, vaivojen loogisista syistä ja seurauksista ja teemme hoitosuunnitelman optimaalisemman terveyden tavoittamiseksi, johon kuuluu mm. kipujen ja sisäelinoireiden hoitoa, energian ja unenlaadun tasapainottamisesta ja henkistä hyvinvointia.

Kuinka pääsen kokeilemaan etähoitoa ja kuinka suuri kynnen palasen pitää olla, jonka asiakas lähettää?

Hoidettavaksi pääsee helposti lähettämällä pienen kynnen palan (vaikka pienessä pussissa tai paperin palaan tarralla kiinnitettynä mukaan. Saa kirjoittaa myös terveystarinansa jos haluaa. Generaattorin etähoitoon tarvitaan vain hyvin pieni minkä tahansa sormen tai varpaan kynnen pala, jonka voi lähettää Ilon anti Oy /Matti Rautajoki Takamaantie 4 A 5, 33960 Pirkkala. Laita postiin myös puhelinnumerosi, jonka kautta olemme yhteydessä.

Onko etähoitaja hoidon aikana yhteydessä hoidettavaan ja pitääkö hoidettavan valmistautua hoitoon jotenkin?

Matti on yhteydessä puhelindiagnoosin lisäksi 24:n tunnin hoitosession aikana teksti tai watsup-viestitse hoitosuunnitelmasta ja siitä kuinka olo kehittyy hoidon aikana ja sen jälkeen. Tässä toivon, että asiakas seuraa aktiivisesti puhelintaan.

 
Hoidettavan ei erityisesti olla ottamassa rentoutuen hoitoa vastaan vaan voi elää ihan normaalisti kunhan on 24n tunnin aikana aktiivisesti yhteydessä etähoitajan kanssa reaaliajassa seuraillen kehon oireita.

Paljonko maksaa ja kauanko hoito kestää kerralla?

Hoito maksaa 49 euroa / hoitosessio joka kestää kerralla 24 tuntia päivän ja yön ajan. Asiakas saa hoitoa taloutensa mukaisesti haluamallaan tiheydellä esim. kerran viikossa, kerran 2 viikon välein tai kerran kuukaudessa..

Etähoito käynnistyy yleensä aina ensin generaattorin kytketyn Remote laitteen jossa kynsi on kautta tehden Biofeedback scan kehoskannaus ja sen pohjalta tehty 30 min. Kehon tasapainotus hoito häiriötaajuuksien tasapainotukseen. Vain kokeilemalla huomaat kuinka tämä toimii. Hoito voi aiheuttaa puhdistusoireita, joita ei tarvitse pelätä vaan se on luonnollista, että sisäiset tukokset pitää saada ulos ja pois.

Disclaimer: Vaikka hoidolla voi vaikuttaa hyvinvointiin, emme lupaa mitään parannuksia sairauksiin tai vaivoihin. Jos sinulla on terveysoireita tai sairauksia ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen tai lääkäriin konsultoidaksesi terveydestäsi. Tämä hoito voi toimia tukihoitona virallisen terveydenhoidon lisänä.

Mikäli haluat varata ensimmäisen live tai etähoidon, varata ilmaisen terveyskartoituspuhelun tai kysyä hoidosta laita viesti yhteydenottolomakkeella alle.
(Muista jättää puhelinnumerosi niin voin soittaa)

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE