Tilaa ilmainen 2:n viikon tutustumis/kokeilujakso 24.5. mennessä! (Norm. 20€)

6 kk:n kestoisen MATKA TASAPAINOON -mentaalisen painonhallintakurssin jälkeen elintapasi (ruokavalio, liikunta ja palautuminen), itsetuntosi ja kehohyväksyntäsi ovat uudella tasolla. Stressisi laskee, aineenvaihduntasi aktivoituu ja painosi laskee kohti ihannepainoa stressivapaasti ja olosi on rento ja vapaa elää täydesti niin kuin olet toivonut.

Yli 80%:lla ylipainoisista ihmisistä ylipaino on suojamekanismi.

Suhteemme kehoomme, itseemme, ruokaan, liikuntaan ja painonhallintaan liittyy vahvasti tunteisiimme, ajatuksiimme ja sitä kautta päivittäisiin valintoihimme ja ongelmamme on todellakin korvein välissä. Joten pysyvä muutos täytyy tehdä alitajuntaan.  Tehdään muutos yhdessä EFT:n ja visualisointimenetelmien avulla. 

Ihmisellä ja hänen alitajunnallaan on tarve suojella meitä. Suojelemme itseämme stressillä, tunnelukoilla ja myös fyysisesti ylipainolla. Sinun tarvitsee tuntea itsesi ja kehosi turvalliseksi, että voit laihtua luonnollisesti. 

Vuosien varrella olen saanut monet asiakkaani vapautumaan painosta ilman itsekuria menetelmilläni. Viereissä kuvassa EFT:llä mm. 83% vähemmän ruokahimoja.

Aivosi tarvitsevat positiivisen stressittömän muutoksen

Sekä tehokkaalla EFT-hoidolla, että visualisoinnilla on maailmalla saatu hienoja pysyviä muutoksia pysyvään painonhallintaan monilla kymmenillä tuhansilla ihmisillä. Nyt nämä mielen uudelleenohjelmointitekniikat on yhdistetty tehokkaaksi kokonaisuudeksi, joiden avulla et tarvi hampaat irvessä itsekuria muutokseen ja muutat ajattelusi ja painosi ilman stressiä.

Kaikki ulkoinen pysyvä muutos lähtee sisältä. Poistamalla sabotoivat ajatusmallit löydät pitkäjänteisen motivaation!

Negatiivisen kehonkuvan ja heikon itsetunnon, tunnesyömisen, liikuntasabotaation ja rajoittavien uskomuksien kanssa muutoksesta tulee todennäköisti uusi floppi. Sitä et enää varmaan halua? Nyt voit päästä näistä kaikista ongelmista eroon pysyvästi ensimmäisen ilmaisen kokeilukuukauden jälkeen alkavalla 6:n kuukauden mittaisella kurssilla, joko Tampereella tai etänä verkossa.

Katso lyhyt videoni MATKA TASAPAINOON - mentaalisesta painonhallintaohjelmasta

"Ymmärrän, että ajatus elämäntaparemontista voi tuntua turhauttavan stressaavalta. Nyt kuitenkin tehokkaan stressinpoiston seurauksena stressitön muutos ja ihannepainosi on kuitenkin saavutettavissa" Lue peremmälle mitä ohjelma sisältää ja kuinka siitä hyötyisit.
Matti Rautajoki
EFT-tunnetasapaino- ja kokonaisvaltaisen terveyden valmentaja


MATKA TASAPAINOON-OHJELMAlla saat MM.:

saavutettua optimaalisen mielentilan, motivaation ja itsetunnon

aktivoitua ja tasapainotettua kehosi, hormoni-toimintasi ja aineenvaihduntasi

vapauduttua tunnesyömisestä, liikunnan motivaatiojarruista, tunnelukoista ja löydättyä itsesi


MUUTOS-OHJELMA KÄYNNISTYY 1. KUUKAUDEN MITTAISELLA ILMAISELLA TUTUSTUMIS/KOKEILUKUUKAUDELLA.
ILMOITTAUDU SIIS RISKITTÖMÄSTI MUKAAN!

1. ilmaisen kokeilu/tutustumisjakson aikana:

 • näet verkkoluentoni ohjelman ideologiasta ja tutustut ihannepainoasi rajoittaviin tekijöihin kuten stressi, rajoittavat uskomukset ja tunnelukot ja hormoniepätasapaino.
 • pääset tutustumaan ohjelman tehokkaisiin menetelmiin eli visualisointiin ja EFT Tappingiin eli keholliseen stressinpoistotekniikkaan löytäen yllättävää sisäistä rauhaa stressaavista asiosta.
 • pääset kartoittamaan millaisia tunteita ja ajatuksia sinulla on itseesi, kehoosi, ruokaan ja pysyvää painonhallintaa kohtaan.

6 kuukauden mittainen matka tasapainoon- ohjelma sisältää seuraavat muutosvaiheet:

1. vaihe: henkinen valmistautuminen positiiviseen muutokseen

 • vapaudumme arjen stressitekijöistä
 • muutosmotivaation ja itsesabotoimien tunnelukkojen hoito
 • pessimismismistä toiveikkuuteen
 • stressistä pitkäjänteisyyteeen ja kärsivällisyyteen
 • iltarentoutus suggestiot toiveikkaaseen muutokseen

2. vaihe: uusi stressitön suhde ruokaan ja tunnesyömistapojen hoito

 • syömiseen liittyvien stressien ja epävarmuuksien hoito
 • uuden luonnollisen ruokasuhteen omaksuminen
 • tunnesyömisen hoito sis. herkku ja sokeriaddiktion hoito
 • oman henkilökohtaisen ruokavalion tutkiminen
 • intuitiivisen ruokailun löytäminen ja positiivinen suhde ruoasta nauttimiseen

3. vaihe: uusi innostava suhde liikkumiseen

 • stressi ja liikunnan pakkoajattalusta luopuminen
 • oman liikuntatottumusten ja kokemusten tutkiminen
 • positiivisen liikuntasuhteet löytäminen
 • treenaamisesta nauttimisen omaksuminen
 • uusien liikuntatottumusten ja mahdollisuuksien löytäminen

4. vaihe: eliminoidaan painonpudotusjarrut (yli 80% ylipainoisista ihmisistä ylipaino on suojamekanismi)

 • Tutkitaan millä tavoin keho ja mieli olisi voinut oppia suojautumaan rasvalla. 
 • Millaisia traumaattisia ja turvattomia kokemuksia menneisyydestä löytyy kun ylipainoa on alkanut kertymään suojaksi
 • Vapaudutaan näistä loukkaavista ja epämukavista muistoita ja tunteista ylipainon taustalla
 • Menneisyyden taakoista anteeksiantoon ja kiitollisuuteen

5. vaihe: itsekriittisyydestä hyväksyntään ja elämästä nauttimiseen

 • Negatiivisesta itsepuheesta, vaativuudesta ja täydellisyyttä tavoittelevasta ajattelusta armollisuuteen ja itsehyväksyntään
 • Vaativuuden-, rankaisevuuden- ja vajavuuden tunnelukonhoito
 • Itsesabotaatiosta itsestä huolehtimiseen ja nauttimiseen
 • Uusi suhde omaan kehoon hyväksyen
 • Valmiina parempaan itsetuntoon

6. vaihe: rajoittavista uskomuksista uusiin mahdollisuuksiin

 • Mikä on sinulle mahdollista? Mitä rajoittavia uskomuksia olemme oppineet ajattelemaan todeksi?
 • Vapaudutaan sabotoivista ajatusmalleista positiivista muutostasi kohtaan.
 • Avunpyyntämistä rajoittavien uskomusten hoito
 • ”kiltintytön syndroomasta” ja hyväksynnän haun tunnelukosta vapautuminen
 • Opitaan sanomaan ei ja hoidetaan uudet turvalliset rajat elämääsi

7. vaihe: uuteen asenteeseen vapautuen minäkuvahaasteista rohkeaan itsetuntoon

 • Vapaudu ulkoisista ja sisäisistä minäkuva paineista
 • Vapaudu erilaisuuden ja herkkyyden taakasta
 • Tunne turvallisesti itsesi viehättäväksi
 • Uskalla loistaa sellaisena kuin olet
 • Saavuta sisäinen vahva itsetunto ja luottamus

Valmentajasi
Matti Rautajoki

 • kysy lisää ja soita: 044-7279498

KUka olen ja miten voin auttaa sinua onnistumaan?

Olen pitkänlinjan elämäntapavalmentaja Matti Rautajoki Tampereelta. Olen auttanut tuhansia ihmisiä voimaan paremmin viimeisen 10 vuoden ajan.

Intohimoni on auttaa sinunkaltaisia ihmisiä eroon stressistä ja tunnelukoista kohti huippuhyvinvointia ja parempaa elämää.Tule mukaan matkaani nyt.. Alku matkalle on täysin riskitöntä eikä maksa sinulle mitään!Mm. he ovat muuttaneet elämäänsä kanssani EFT:n avulla:

"EFT:n ja Matin avulla olen saanut itsetuntoani kohotettua, antanut anteeksi ja päässyt tunnelukoistani. Voin todella suositella! EFT ja valmennuksen avulla olen todella saanut itsetuntoa, rohkeutta ja itseni arvostamista. Kiitos!"
Minna Kiuru
"Kurssin avulla olen saanut auki tunnejumejani ja pystynyt käsittelemään vaikeitakin tunteita kuten syyllisyyttä, vihaa ja häpeää. Uskallan ottaa muuttunutta tilannettani nyt lempeämmin vastaan ja rohkenen päästä entiseen takertumisesta irti. Luotan enemmän itseeni ja siihen että elämä kantaa! Osaan käsitellä epävarmuuden ja pelon tunteitani rakentavammin ja elämääni on tullut iloa, vapautta ja rentoutta. Lämmin kiitos!
Anu Ruotsalainen

jos et vielä tunne EFT:tä niin Katsopa esittelyvideo

muutamia EFT-hoitoa saaneiden kokemuksia:

"Olen saanut ohjelman webinäärien ja EFT:n myötä kokonaan uuden elämän itselleni. Muutos on ollut todella merkittävä. Läheiseni ja ystäväni ovat hämmästelleetkin mitä minulle on tapahtunut. Koen nykyään nauttivani enemmän elämästäni ja eläväni hetkessä. Yöunet ovat siinä sivussa parantuneet levollisiksi ja sikeiksi. Pidän todella arvokkaana tätä ohjelmaa. Tämän paketin avulla olen saanut apua tunnelukkoihin ja niistä vapautumalla konkreettista muutosta elämääni sekä tasaista stressin hallintaa. En haluaisi palata elämässäni enää takaisinpäin niin uskomattoman matkan olen saanut tehdä. Voin lämpimästi suositella! Kiitos kaunis! On suuri ilo löytää EFT ja sen mukanaan tuoma uusi onnellisempi, tasapainoisempi elämä. Sanattoman kiitollisena löydöstä” Suurperheen äiti Carita Parhiala
suurperheenäiti carita parhiala
"”Ennen EFT-hoidon saamista en ollut huolehtinut itsestäni enkä arvostanut itseäni ja olin jatkuvasti stressaantunut. Uhrauduin aina muiden puolesta ja väsytin itseni. EFT-taputteluhoitojen jälkeen itsetuntoni on vahvistunut huomattavasti. Muutkin huomaavat sen. Olin anteeks Nieminen ja nyt olen rinta rottingilla kulkeva itseäni rakastava ihminen. Elämäniloni on palautunut ja olen ruvennut laihtumaankin jo monta kiloa”. 
hilkka
"”Aikaisemmin koin arvottomuutta ja merkityksettömyyttä sanoissani ja teoissani. Nyt valmennuksen ansiosta voin paremmin ilmaista itseäni ilman syyllisyyttä ja arvostan itseäni ja tarpeitani. Olen saavuttanut elintapoihini hallinnan tunteen ja luotan itseeni ja
intuitiooni valinnoissani. Pystyn elämään hetkessä paremmin ilman
murehtimista.” 
mervi 61v.

lisätietoja EFT metodista:

EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka, joka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn. 

Olen itse tehdyn ja kouluttanut EFT-terapia työtä viimeiset 6 vuotta saanut pysyviä apua asiakkaille mm. krooniseen stressiin, traumoihin, pelkoihin, riippuvuuksiin, tunnelukkoihin, fyysisiin vaivoihin ja kipuhin, pari- ja ihmissuhdeongelmiin.

Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

EFT Tappingissa, kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla, voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Kuitenkin, jotta EFT toimii, meidän tulee olla läsnä itsellemme ja tuntemuksillemme. Läsnä oleminen tarkoittaa kehotietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja itsensä kuuntelua.

EFT-hoito auttaa stressin, ahdistuksen ja masennustilojen hoidossa jo yhdellä hoidolla. Näyttävimpiä tuloksia on saatu mm. sotaveteraanien hoidossa (sotatraumojen neutralointi), fobioiden, kroonisen kivun, paniikkihäiriöiden ja addiktioiden hoidossa niin lapsille kuin aikuisillekin. Listaa voisi jatkaa pitkään. Yleisin tulos: stressin lieveneminen ja uuden luonnollisemman ajattelun palautuminen ja monella postiivinen elämän muutos.

Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä?

EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 6 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista.

Millaisia tuloksia EFT-hoidolla on saatu fyysiseen vaivoihin?

Hyvin monien ihmisten sairauskierteen on alkaneet traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saamaan monesti erittäin hyviä tuloksia myös fyysiseen terveyteen palautumiseen. Yhdessä Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoidon kanssa monesti lähes kaikki fyysiset oireet on pysty hoitamaan pois pysyvästi. 

Miten EFT-itsehoito toimii ja miten voin oppia sen helposti?

EFT itsetaputtelulla voidaan tarpeen mukaan hoitaa häiritseviä tunteita, motivaatiojarruja, fyysisiä vaivoja. Itse käytän tekniikka päivittäin arjen stressinhallinnassa kuten yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

EFT-hoitoa (Emotional Freedom Techniques) on tehty ympäri maailmaa merkittävin tuloksin jo 80-luvulta asti ja tekniikka on levinnyt laajasti. EFT-terapeutteja on maailmalla jo tuhansia ja menetelmää käytetään jopa monissa sairaaloissa muun hoidon tukena. Suomessa menetelmä on vielä melko tuntematon, mutta on yleistymässä hyvää vauhtia.

1. EFT:N VAIKUTUS SOLUTASOLLE ASTI

Mikroskooppisissa testeissä tutkittiin EFT:n vaikutusta koehenkilöiden punaisiin verisoluihin, 

jotka olivat epäterveessä tilassa. Testissä testattiin EFT-hoidon vaikutusta ennen ja jälkeen. 

Testeissä saatiin 5 minuutin EFT-hoidolla merkittävä muutos punaisten verisolujen tilaan, 

eli punaverisolujen tila muuttui normaaliksi, terveeksi verentilaksi.

 
 2. LAAJA VERTAILUTUTKIMUS EFT-HOIDON TEHOSTA YLEISEEN AHDISTUKSEEN VERRATTUNA PERINTEISEEN PSYKOTERAPIAAN

Neljä vuotta kestäneessä, yleistä ahdistusta tutkineessa kaksoissokkotutkimuksessa EFT-hoidoista saatiin tulos, jonka mukaan hoidot olivat tilastollisesti merkittävästi perinteistä psykoterapian ja lääkityksen yhdistelmää tehokkaampia.

Tutkimus, joka tehtiin 29 000 koehenkilölle Argentiinassa ja Uruguayssa, osoitti että:

– 76 % EFT:llä hoidetuista koki tulleensa kokonaan autetuksi, ja 90 % hoidettavista koki saaneensa EFT:stä jossain määrin apua.
– Perinteisten menetelmien (kognitiivinen käyttäytymisterapia yhdistettynä lääkitykseen) vertailuryhmästä 51 % sai jotain apua ja 51 % koki tulleensa kokonaan autetuksi.
– EFT-hoitoja tarvittiin keskimäärin 3 istuntoa, vertailuryhmässä 15.
– EFT:llä hoidettu vaiva uusiutui huomattavasti harvemmin.
– EFT:stä ei todettu aiheutuvan sivuvaikutuksia.
(Todettiin, että perinteisin menetelmin hoituivat paremmin vain psykoosit, maanis-depressiivinen mielialahäiriö, dementia, retardaatio ja krooninen väsymys.

3. EEG KUVANTAMISTUTKIMUS YLEISEN 

AHDISTUKSEN HOIDOSTA EFT:LLÄ

Yläpuolella kuva EEG-aivosähkökuvat EFT-hoitojen välillä.

1. Normaali aivojen tila, ei ahdistusta
2. EEG-kuva ahdistuneen koehenkilön aivoista ennen EFT hoitoa
3. Kuva 4 naputtelukierroksen jälkeen
4. Kuva 8 naputtelukierroksen jälkeen
5. Kuva 12 naputtelukierroksen jälkeen

Harvardin yliopistossa tehty tutkimus, jossa tutkittiin EFT-hoidon vaikutusta aivojen EEG-käyriin, 

osoittaa että yleisen ahdistuksen hoidossa tapahtuu aivoissa samantapaista muutosta mitä 

tutkimuksissa on havaittu kognitiivisen käyttämisterapian ja lääkityksen vaikutuksesta, mutta 

paljon nopeammin. Kuvassa näkyy, miten alueet, jotka aktivoituvat kun koehenkilö tuntee pelkoa ja 

kipua, rauhoittuvat ja ahdistus lievittyy.

4. Tutkimus EFT:n vaikutuksesta ahdistukseen, 

masennukseen, stressiin ja kortisolitasoihin

Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 

koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, 

että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista 

keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. 

Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45  kyselytutkimuksella.

Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
– tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
– depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
– yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
– kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä 

psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa 

tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen 

vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: 

www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

Haluat varmaan kuulla myös aikaisempien MATKA TASAPAINOON -kurssilaisten palautteita. Tässä muutama:

Pääset mukaan tutustumaan ohjelmaan ilmaiseksi. Jatko tyytyväisyystakuulla verkossa

2 viikon kokeilujakso- nyt 0€ (Norm. 20€)

 • Kartoita tilannettasi tunneylipainokartoituksen avulla
 • Vapaudu ja kokeile EFT-stressinpoistoa
 • Rentoudu suggestion avulla parempaan hyvinvointiin.
 • Osallistu ylipainosta vapautumista jarruttavien tekjijöiden luennolle

MATKA TASAPAINOON verkko-valmennus nyt 59€/kk (ovh 85€)

kuukaudessa.
6 kuukauden ajan laskulla

 • Rentouttavat iltasuggestiot juuri uusiin omaksuttaviin osa-alueisiin
 • 45 minuutin henkilökohtainen lähtotavoite keskustelu ja henkillökohtaisten jarrujen poistohoito verkon välityksellä
 • Teemoittainen live/tallenne yksilöllinen EFT ryhmähoito kuukauden teeman hoitoon
 • Ryhmän tuki ohjelman suljetussa Facebook-ryhmässä


MATKA TASAPAINOON-painonhallintaohjelmalla pääset eroon mm.:


Tervetuloa mukaan! Ilmainen 2 viikon tutustumis/kokeilujakso alkaa 1.6. verkossa suljetussa Facebook ryhmässämme. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla yhteydenottolomakkeella ja kutsun sinut mukaan ryhmäämme.

YHTEYDENOTTOLOMAKE