Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

Kukoistava nainen-viikonloppuretriitti

Haluatko voimaantua hyvässä seurassa rentouttavassa mökkiympäristössä yhdessä löytäen uutta voimaa naiseuteesi ja luovuuteesi?

Kukoistava nainen-viikonloppuretriitiltä pääset vapaaksi rajoituksista uuteen naiselliseen luovuuteen syyskuussa 2.9.-4.9.2022 Tottijärven Lepoparkissa. llmoittaudu pian!

Jos Sinä kaipaat jotain erityistä kokemusta, stressistä vapautumista, haastavan ajan selättämistä loppukesän järvimaisemaa saunoineen hyvällä seuralla varustettuna ilmoittaudu mukaan pe-su Kukoistava nainen-retriittiin ja pääsemme eheytymään yhdessä Nokian Tottijärvellä Pyhäjärven rannalla mahtavissa puitteissa..

Puoli tuntia Tampereelta Nokian Tottijärvellä sijaitsee upea retriittipaikkamme Lepoparkki. Aivan ihana luonnonläheinen paikka, jossa sinulle käytössä kivat koulutustilat, saunat, toimivat majoitukset, ruokailut joiden puitteissa tulemme viihtymään ikimuistoisesti yhdessä. Aivan mahtavaa.. Kaikki kohtuulliseen hintaan vielä.. Tuu mukaan..

Mitäs me tuolla Naisten vapautumisen retriitillä tehdään?

Saunotaan, grillataan ja syödään hyvin, katsellaan järveä, taputellaan yhdessä alitajuntamme ja kehoon kertyneitä stressejä pois, tehdään luovaa tunnemaalausta ja unelmien aarrekarttoja, herätetään uinuva naisellisuus Päivin voimavaravalmennuksilla, ulkoillaan luonnossa, nauretaan, rentoudutaan ja puhutaan ja oivalletaan syvällisiä.

Mitä retriitti sinulle antaa?

Kukoista nainen-retriitti auttaa sinua vapautumaan vahvaa itseluottamusta ja itsesi hyväksymistä hairitsevistä lukoista ja estoista. Tulet löytämään itsesi uusia luovia ja naisellisia puolia, joissa vahvistut sekä Matin EFT tunteiden vapautusharjoitteiden, että Co-Rentovoimavarakouluttaja Päivin avulla hyvässä seurassa.

Mistä prosesseista retriitti koostuu?

Kukoistava nainen-retriitti koostuu sekä EFT-tunnetyöskentelystä, että luovutta ja naiseutta aktivoivista taide- ja mielikuva ja avaavista voimavaraharjoitteista. Valmentajina toimii EFT-tunnetasapaino- ja kokonaisvaltaisen terveyden valmentaja Matti Rautajoki ja Lepoparkin emäntä Co-Rento-voimavarakouluttaja Päivi Honkala

Alustava retriittiohjelma

Alustava ohjelma (oikeudet muutoksiin pidetään)
PERJANTAI
16.00-17.00            Saapuminen Lepoparkkiin, tervetulodrinkit ja kahvit ja majoittuminen
17.30-18.30            Vapaata seurustelua ja rentouttavat arjen EFT stressinpoistot ja suggestio ja voimavara harjoitukset ja retriitin rauhaan laskeutuminen
18.30-20.30            Saunomista ja grillaamista eli iltaruoka järven rannalla
LAUANTAI
8.00-9.00               Aamiainen
8.30-9.30               Vapaata toimintaa (lenkkeilyä yms..)
9.30-11.45            EFT tunteiden vapautus harjoituksia kehohyväksyntään ja itsetuntoon. Naiseuden voimallinen tunnemaalaaus matka

12.00-13.00            Lounas
14.30-16.00            Elämänvärien löytäminen ja chakrat ja niiden vapauttaminen
16.00-17.00           Löydetään naisellisuuden rohkeus muusiikin ja kehon liikkeen kautta
17.00-18.00           Ruokailu ja kahvit
18.30- 19.45           Itseilmaisun vapauttamista. Improvisaatioharjoitusta ja esiintymisharjoitteita.
20.00-23.00            Saunomista ja yhdessäoloa luonnossa muurinpohjaletut ja iltapala. Karaokea toiveiden mukaan.
SUNNUNTAI
8.00-9.00              Aamiainen
8.30-9.30               Vapaata toiminta (lenkkeilyä yms..)

9.30-11.45       Itseilmaisun harjoituksia, EFT tunnelukkojen ja estojen purkua

12.00                           Huoneiden luovutus
12.15-13.00            Harjoituksia, Tunnelukkojen purkua ja vapautumista naiseuden estoista

12.00-13.00        Lounas

13.00-15.00        Mediaatio umelmien tulevaisuudesta, josta aarrekartta ja sen jakaminen

14.15-15.15        Parhaat vinkit hyvinvointiin ja ravitsemukseen

15.15-16.00        Loppukahvit

16.00                           Retriitti päättyy. Kotiinlähtö ja hyvästelyt

Pääset mukaan ilmoittautumalla yhteydenottolomakkeen kautta.

Eli tule mukaan Kukoistava nainen-retriittiin pe 2.9.-su 4.9. Tottijärvelle Lepoparkissa osoitteessa Niinimäentie 15, Nokia Lisätietoja paikasta www.lepoparkki.fi

Ilmoittaudu pian! Retriitti toteutuu min. 6 ilmoittautuneella, mutta mukaan mahtuu vielä muutama eli majoitustilaa löytyy tarpeen mukaan lisää. Tällä hetkellä 6 ilmoittautunutta. Ilmoittaudu allaolevalla ilmoittautumislomakkeella tai soita kysy lisää numerostani 044-7279498.

Ilmoita alle otatko paketin majoituksella vai ilman ja laskun 1.ssä 350€/395€ erässä vai 2. 175€/187,50€ erässä? Ilmoita myös ruokarajoituksesi. Ruokailut gluteiinittomat ja kasvipainotteiset, joista edelliset osallistujat antoivat kiitosta 🙂

Tulethan mukaan loppukesän retriittiin? Laita vaan tietosi ja pääset mukaan!!

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE

  Mitäs osallistujani ovat sanoneet palautteiksi?

  Retriitin osallistujien palautteita:

  ” Retriittipaikka oli tunnelmaltaan ihanan lämminhenkinen. Sai tosiaan tuntea olevansa tervetullut. Ruoka oli hyvää ja muutenkin kaikki toimi ja välittyi tunne, että he tekevät sitä työtä sydämellään. Sain retriitiltä apua stressiin ja ahdistukseen EFT:llä tunnelukkoja vapauttamalla. Matti, sun rauhallinen tapa suhtautua asioihin ja erilaisiin ihmisiin tasavertaisiesti on myös asia joka vahvistaa porukassa yhteishenkeä ja luottamusta. Iso kiitos retriitistä sulle ja Lepoparkin väelle. Turvallinen, rento ilmapiiri hyvässä porukassa mahdollisti kannattelevien kokemusten saamisen myös vertaistuen muodossa. Tunsin tulleeni nähdyksi, kuulluksi ja autetuksi. Kiitos! ”  Mirkku

  ” Kiitos parahin Matti ja Päivi järjestämästänne todelle havahduttavasta kurssista! Pari päivää on mennyt retriitin jälkeen ”laskeutumiseen” omaan arkeeni, joka tuntuu joka suhteessa valoisammalta. Negatiivisia muistoja tai asioita eipä tule mieleen, vaikka kurssilla tuli. Luulin jo jotenkin ”käsitelleeni” ne ja antaneen ne muille ja itselleni anteeksi. Nyt sain kuitenkin ”suuremman” ymmärryksen, lähes kaikkeen… kiitos. ” Erja
   

  ” Kyllä sanallisten tunne-patoluukkujen avauduttua alkoi avautumaan asioita ja tunne yhteyksiä muuhunkin. Kyllä meistä kaikista pidettiin kaikilta osin hyvin rakastava huoli.💖❣️

   Kympin viikonloppu ” Seija

  ”Hei 🙋Matti. 

  Hyvä tunne jäi retriitistä. En tiedä mistä koostuu lisääntynyt itse luottamukseni, rohkeuteni ja eteenpäin menemisen meininki. Nyt alkaa tapahtua! Näin olen aikaisemminkin ollut, puuskittain… Mutta nyt uusi aika. Loit luottamuksen, vapaan ilmapiirin. Kiitos!”
  Helena

  Mitä kaikenkattava hyvinvointiviikonloppu pitää sisällään?

  Osallistumiseen on kaksi vaihtoehtoa: Täyshoitopaketti ilman majoitusta yhteensä 350€ myös asuntoauto/vaunu mahdollisuus. tai Täyshoitopaketti majoituksella yhteensä 395€.

  Retriitti kokonaisuuteen kuuluu:

   • kahden yön mökkimajoituksen (parivuodetta ja erillissänkyä, puhtaine petivaatteineen saunamökin yläkerrassa.

   • vapaan saunan käytön

   • kaikki ruokailut perjantaista sunnuntaihin, (aamupalat, lounaat, kahvitukset ja illalliset)

   • retriitin ohjattuun sisältöön osallistumiset

  Maksu retriitistä hoidetaan etukäteen. Ilmoittautuessa saat varauslaskun joko kertamaksulla tai kahdessa erässä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä yhteydenottolomakkeelle.

  Kysymme sähköpostitse sinulta myös erikseen retriittiin liittyviä toiveita, esim. majoitukseen, huonekaveri toiveeseen ja ruokavalioon liittyen.

  Mikäli perut kurssin 15 päivää ennen kurssin alkamista, veloitamme puolet kurssin hinnasta, 197,50 euroa. Jos perut 14 päivää ennen kurssin alkamista tai jätät saapumatta retriitille, veloitamme koko kurssimaksun. Lääkärintodistuksella veloitamme vain toimistokulun 60€. Esteen sattuessa kurssin voi lisämaksutta luovuttaa toiselle henkilölle.

  Millaisia muutoksia henkiseen hyvinvointiin saadaan EFT-tunnetyöskentelyllä retriitissä?

  Pääset mukaan ilmoittautumalla yhteydenottolomakkeen kautta.

  Eli pe 2.9.-su 4.9. Tottijärvellä Lepoparkissa osoitteessa Niinimäentie 15, Nokia. Lisätietoja paikasta www.lepoparkki.fi

  Ilmoittaudu pian! Retriitti toteutuu min. 6 ilmoittautuneella, mutta mukaan mahtuu vielä muutama ja lisämajoitustakin saadaan tarvittaessa. Ilmoittaudu allaolevalla ilmoittautumislomakkeella tai soita kysy lisää numerostani 044-7279498.

  Ilmoita alle otatko paketin majoituksella vai ilman ja laskun 1.ssä 350€/395€ erässä vai 2. 165€/197,50€ erässä? Ilmoita myös ruokarajoituksesi. Ruokailut pääsääntöisesti gluteiiniton ja kasvispainoitteinen.

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE