Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

kaupunkiretriittiEFT-tunteidenvapautusretriitin jälkeen olet löytänyt avaimet pysyvään hyvään oloon ja stressinhallintaan sekä päässyt sinuiksi menneisyyden, kehosi, persoonasi ja ihmissuhteidesi kanssa ja pystyt nauttimaan elämästä täysin eheytyneen uudistuneena.

Halusitko kerran kuussa vapaapäivän itsellesi, jolloin vain purat itsestäsi kaikkea turhaa, kielteistä stressiä, viihdyt hyvässä seurassa nauraen ja rentoutuen.. Sielusi kaipaisi varmaan samanhenkisiä ihmisiä ympärillesi ja kroonisesta stressistä ja tunnelukoista vapautumista eikö vaan?


Pystyt muuttamaan elämääsi nautinnollisemmaksi kun poistat kehoosi ja alitajuntaasi kansaantuneet häiritsevät muistot, tunteet, tunnelukot ja stressin. Tehdään se miellyttävästi tunteidenvapautus-retriitillä yhdessä samalla rentoutuen.

Stressi ja kehoomme jääneet haitalliset tunnelukot häiritsevät todellista hyvinvointamme aivan turhaan. Haluan sinun tietävän, että tietoisella ja systemaattisella tunnetyöskentelyllä voit poistaa lukkosi ja stressisi ja päästä sinuiksi itsesi kanssa yhdessä EFT Tapping tunteidenvapautus ryhmähoitopäivien avulla Löydä elämänilosi-retriitillä Tampereella.

Retriitti järjestettiin keväällä 2020 ja 2022 ja osallistujat kertovat edelleen kuinka heidän elämänlaatunsa on parantunut, olonsa keventynyt ja kehonsa on voinut paremmin.

Tunteidenvapautus-retriitin vetäjänä toimii EFT-tunnetasapaino- ja kokonaisvaltaisen terveydenvalmentaja Matti Rautajoki

Hei! Olen Matti Rautajoki. koulukäisten lasten isä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin yrittäjä viimeisen 10 vuotta olen hoitanut erilaisten ihmisten terveyttä ja hyvinvointia paremmaksi. Vastaanottoni/kurssipaikkani on Tampereella Hatanpään Teollisuustalossa Hatanpään valtatie 34 D. 

Missioni on auttaa suomalaisia naisia ja miehiä löytämään perinteistä tehokkaammat keinot vapautua stressistä ja kehon vaivoista helposti ja miellyttävästi. 

Nyt haluan auttaa sinua muuttamaan elämääsi paremmaksi yhdessä retriitillä ohjattujen EFT tunteidenvapautus harjoitteiden, rentoututtavien äänimalja- ja suggestioharjoituksien avulla 6:n kuukauden aikana kerran kuussa klo 10-16 Ryhmäpäiviä on kaksi vaihtoehtoa

 Seuraava retriitti ryhmä alkaa joulukuussa 2022  TORSTAISIN lähtien klo 10-16 seuraavina päivinä: 15.12., 19.1., 16.2., 16.3., 20.4. ja 11.5.2023

Retriitti on ollut suosittu. Vuonna 2020 ja 2022 pidetyn retriitin palautteet olivat kiitettäviä. Osallistujien elämä on muuttunut paremmaksi. Hinta retriittikurssipäivää kohden on 90€/kk, jonka voit maksaa päivän jälkeen osissa kortilla tai käteisellä. Molempiin ryhmiin mahtuu 7 ensimmäistä. Ilmoittaudu pian.


Tunteidenvapautus-retriitin harjoitukset koostuvat: 1. ohjatuista EFT Tapping harjoituksista, 2. äänimalja rentoutuksista sekä 3. suggestiorentoutus- ja mielikuvaharjoituksista


kun tulet mukaan tunteidenvapautus kurssille saat vähintään nämä muutokset:

paremman itseluottamuksen

Tunnetyöskentelyn ja syvärentoutusharjoituksien avulla pääset peloistasi ja rajoittavista uskomuksistasi.

Kykyä vapaampaan ilmaisuun

Harjoitusten seurauksena saat varmemman kyvyn näyttää tunteesi ja uskallat loistaa.

saat rentoa sosiaalisuutta

Löydät tien sinuiksi itsesi oman erilaisuutesi ja herkkyytesi kanssa ja vapaudut sosiaalisista jännitteistä.

hoidettua kaikki tunnelukkosi

Tulet tietoiseksi tunnelukoistasi eli rajoittavistasta uskomuksista suhteessa itseesi, historiaasi ja muihin ihmisiin ja vapaudut niiden voimasta.

rohkeutta muutoksiisi

Sisälläsi on unelmia ja haaveita, jotka kaipaavat sisäistä rohkeuttasi tehdä muutoksia. Kurssi auttaa sinua työstämään haaveitasi todeksi.

kavereita ja irtiottoa arjesta

Tule mukaan kannustavien ja samanhenkisten ihmisten mukavaan porukkaan saamaan iloa ja irtiottoa arkeesi kerran kuussa 6:n kk:n ajan.

Tässä muutaman asiakkaani palautteita:

"Kurssi ja EFT on ollut kuin pelastusköysi, jonka avulla olen selviytynyt eteenpäin. Mikä parasta olen löytänyt uusia todellisia ystäviä, joilta olen saanut apua ja tukea. Tuntuu, että nyt vaan kaikki alkaa järjestymään. Sydämen pohjasta kiitos sinulle Matti, olet muuttanut koko elämäni."
Minna Kiuru
"Kurssin ja EFT tunnetyöskentelyn avulla olen saanut kokonaan uuden elämän itsellesi. Muutos on ollut todella merkittävä. Läheiseni ja ystäväni ovat ihmetelleen mitä minulle on tapahtunut. Olen saanut muutosta tunnelukkoihini ja stressinhallintaani. Koen nykyään enemmän nauttivani elämästäni ja eläväni hetkessä. Kiitos kaunis. Voin suositella lämpimästi."
Carita Parhiala


Katso 9 min. video EFT menetelmästä, jolla muutosprosessi toteutetaan


Millaiset retriitin 6 kurssipäivää ovat ja mitä sisältöosiota on tiedossa?
1. kuukausi

Valmiina hyvään oloon

 • Tavoitteet hyvään elämään
 • Positivisen elämän rajoittavien uskomusten hoitaminen ja stressinpoisto
 • EFT itsehoidon opetus arjen tunteiden ja vaivojen hoitoon
 • Syvärentotus- ja mielikuvaharjoituksia (äänimalja- ja suggestiot)
2.kuukausi

Negatiivisuudesta anteeksiantoon ja iloon

 • Menneisyyden taakoista vapautuminen ja anteeksianto
 • Negatiivisuutta aiheuttavien tunnelukkojen hoito (pessimistisyys ja rankaisevuus) ja stressinhoito
 • Syvärentotus- ja mielikuvaharjoituksia (äänimalja- ja suggestiot)
3.kuukausi

Uskalla ilmaista itseäsi vapaasti

 • Syyllisyydestä ja häpeästä vapautuminen
 • Vapaata itseilmaisua jarruttavien tunnelukkojen kuten: emotionaalinen estyneisyys, hyväksynnän haku
 • Syvärentoutus- ja mielikuvaharjoituksia (äänimalja- ja suggestiot)
4.kuukausi

Turvallisuuden tunteeseen

 • Valmiina tuntemaan selkeyttä ja rauhaa.
 • Turvallisuuden tunnetta jarruttavien uskomusten ja tunnelukkojen hoito (hylkääminen, kaltoinkohtelu, ulkopuolisuus ja suojattomuus)
 • Syvärentoutus- ja mielikuvaharjoituksia (äänimalja- ja suggestiot)
5.kuukausi

Itseluottamukseen ja omaan potentiaaliin

 • Valmiina rakastamaan itseäsi ja luottamaan itseen ja intuitioon
 • Itseluottamusta jarruttavien tunnelukkojen hoito (alistuminen, riippuvuus, kietoutuneisuus)
 • Syvärentoutus- ja mielikuvaharjoituksia (äänimalja- ja suggestiot) sekä  muutosprosessin reflektointia
6.kuukausi

Uskalla loistaa vapaasti

 • Loistamista jarruttavien tekijöiden ja loppujen tunnelukkojen hoito
 • Syvärentouts- ja mielikuvaharjoituksia (äänimalja- ja suggestiot)
 • Kurssin aikaisen muutoksen ja tavoitteiden reflektointi ja ratkaisukeskeiset harjoitukset tulevaisuus

Näitä muutoksia on tapahtunut satoja viimeisen 9 vuoden EFT-terapeutin/kouluttajan urallani. Nyt sinullakin on nyt mahdollisuus saavuttaa uudenlainen sisäinen rauhantila ja päästä irti heikosta minäkuvasta uuteen iloisen ja nautinnollisen rohkeaan energiaan yhdessä hyvässä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Tämä muutos onnistuu tämän tunteidenvapautus-retriitin avulla ilman isoja majoitus- ja ruokailu yms. kuluja ja pääset helposti mukaan.

Sinä ansaitset muutoksen ja vapauden stressistä, joka näkyy ja tuntuu ja pysyy!

Ilmoittaudu ajoissa kurssille allaolevan ilmoittautumislomakkeella! Eli kerran kuussa Hatanpään valtatie 34 d Hataanpään Teollisuustalossa Tampereella klo 10-16 Hinta 90€/kk/kerta, jonka voit maksaa siis osissa kunkin päivän jälkeen kortilla tai käteisellä. Ilmoitat vain kumpaan ryhmään tulet mukaan A vai B ryhmään?


Varaa paikkasi tunteidenvapautus-retriitille ilmoittautumislomakkeella nyt kun paikkoja on vielä vapaana tai soita 0447279498 tai kirjoita email: rautajokimatti@gmail.com ja kysy askarruttavat asiasi minulta.

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE


  Millaisia kokemuksia asiakkaat ovat saaneet EFT-tunnetyöskentelystä:


  Nyt on sinun hetkesi tarttua mahdollisuuteen löytää sisäinen rauhasi ja vapautesi kaikista tunnelukoista ja stressistä. Varaa paikkasi kurssille ilmoittautumislomakkeella nyt kun tilaa on.

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE

   Haluatko kysyä vielä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen rautajokimatti@gmail.com, vastaan sinulle erittäin mielelläni.