Saavuta tasapaino kanssani kokonaisvaltaisesti !

Kiinalainen lääketiede ja tehokkaimmat tunteiden vapautusmetodit

k-piikkihuijaus

Tervetuloa totuuden paljastussivulle. Miten tämä tieto liittyy kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseeni? Liittyy sillä lailla, että piikkien ottamisella on suurin vaikutus meihin ja totuus pitää paljastaa.. Sivulta pääset katsomaan tiedot, mitä on ollut Facebook-sivuillani. Jos tiedonlevitys estetään ihmisten pelastamiseksi onpahan täällä turvassa... Tervetuloa peremmälle!

Paljastus 1676 k-rokotekuolemasta STM ylilääkäriltä. Huijaus paljastuu..
 
Tämä on venäläistä rulettia.. Haluatko olla mukana? Minä en. ⁠
Eu:n”pakkorokotus” kortissa oli 8 kohtaa kuin näin siitä kuvan..⁠
– Euroopan lääkevirastoon EMA:an oli 9.10.21 mennessä ilmoitettu yli 2,5 miljoonaa k-piikkien haittavaikutusta ja 27 247 piikkikuolemaa, joka on prosenttuaalisesti 1,1%.
Lähipiirissäni ja asiakkaideni lähipiirissä on monia kuollu, joita ei ole ymmärertty piikkien aiheuttamaksi..⁠
Onko sinun lähipiirissä jo?⁠
STM:n ylilääkäri paljasti viralliseen tietoon nähden ristiriitaisen tiedon rokotekuolemista seuraavassa lehtihaastattelussa, että kyle ei ole vain muutamista vaan 1. piikin jälkeen 1676 kuolemaa..
Nähtäväksi ja jaettavaksi, voit itse lukea täältä:
(Ylilääkäri kirjoittaa, että aiheesta ei tarvitse olla huolissaan. Huh huh..)
Sitten vielä: Läheskään kaikkia haittavaikutuksia ei ilmoiteta. Harvardin yliopistossa vuonna 2010 tehdyn tutkimuksen mukaan alle 1 % injektiovahingoista tulee tietoon, niin voi miettiä mikä on todellinen luku.
Lisätietoja piikkihaitoista Olli Postin sivuilta: https://olliposti.fi/k-piikit/
– Niin kuin Taivas sylissäni lauluvideossa kerroin on Koronakuoleman ennen piikkejä kahdessa vuodessa olleet noin 1200 henkeä, kun normaalisti influessaan on kuollut vuosittain noin 1700 henkeä-2000 henkeä..
– Piikkien jälkeen haittavaikutukset ja kuolemat ovat lisääntyneet patologien tutkimuksien mukaan 9,6%.. Laitan tästä lähiaikoina selvityksen.
– Hallituksemme, STM ja THL antaa ymmärtää, että rokottamattomat kuolevat, mutta virallisten tietojen mukaan Rokotettu on rokottamaton 3 viikkoa piikin jälkeen vääristyy tulokset täysin.
-Kysymys ei harhaanjohdetusti ole rokottamattomien pandemiasta, vaikka niin selitetään vaan agenda on muuta..
Kandee miettiä mikä on ”terveysturvallista” ihan vain sinua ajatellen..
Myöhemmin julkaisen tähän huijaukseen liittyen tietoa, joissa Bill Gates, Fauci ja rokotevalmistajat on haastettu oikeuteen kansanmurhasta
 
Valoon päin ja totuus yhdessä esiin ja maailmasta tulee parempi paikka!

Koronarokotteen kehittäjä varoittaa ihmisiä -piikkin pysyvistä haitoista!!!!

Koronarokoteteknologian kehittäjä Malone varoittaa kaikkia antamasta piikkiä lapsilleen ja itselleen, koska se aiheuttaa pysyviä vaurioita. Eliitti on käyttänyt hänen keksintöön kansanmurhan biologisena aseena.

Hänen sivunsa löydät täältä: https://www.rwmalonemd.com/

Tässä Youtubesta sensuroitu toinen (katsojia oli 18000) Kansanmurhan paljastusvideo, jossa lopussa Valoon päin lauluni.

Koronan taustalla on huijaus ihmiskuntaa vastaan, josta Samuli Perälä puhuu.. Tämä on sinulle, joka olet jo herännyt todellisuuteen..

Fiksumpaa hoitoa koronaan ivermektiinistä?
 
Hyviä tuloksia ivermektiini hoidosta Intiassa ja maailmalla ja alla sitten Ylen juttu.
HOITO:
”Intian Uttar Pradesh osavaltiossa 230 milj. asukasta ja 5% rokotettu, sillä siellä oli n. 35000 tapausta toukokuun alussa ja heinäkuun alussa 170. Nyt on 23 ja kuolemia 0.
Miksi näin tapahtui, siellä jaettiin touko-kesäkuussa 3 euron pakkaus ovelta ovelle. Pakkaus sisälsi: parasetamolitabletit [tylenoli], C-vitamiini, monivitamiini, sinkki, D3-vitamiini, ivermektiini 12 mg [määrä 10 tablettia], doksisykliini 100 mg [määrä 10 tablettia]. Lisäksi perheelle annettiin kasvonaamareita, desinfiointiaine, käsineet ja alkoholipyyhkeet, digitaalinen lämpömittari ja pulssioksimetri (veren happitasomittari)
Tietenkin sitä paheksuttiin ”hevosen madotukseksi”. Aluksi WHO kehui taudin taltuttamista, mutta ei maininnut sanallaan millä keinoilla se oli tehty, koska ei halua jarruttaa ihmisten rokottamista ja pandemian jatkamista..
 
Mites sitten meillä Suomessa suhtaudutaan?
”Suomessa ivermektiini on mustamaalattu samalla tavalla kuin muuallakin maailmassa. Jopa Apteekkari- lehti teki artikkelin, jossa mainittiin, että lääkkeen määräämistä valvotaan tarkalla silmällä.
Yksi henkilö soitti Apteekkari-lehdessä esiintyneelle Fimean ylifarmaseutille asiasta ja hän ohjasi soittajan Fimean ylilääkärille, joka oli tietoinen ivermektiinin käytöstä Intiassa ja myös sen hyvistä tuloksista.
Syvän huokauksen jälkeen hän sanoi, että Suomi noudattaa WHO:n ja EMA:n määräyksiä.”
”WHO, EMA, CDC, THL, Fimea ja kaikki muutkin länsimaiset virastot ovat olleet tietoisina 3C-like protease (3CLPRO) estäjän toimivuudesta koronaan ja estäneet tarkoituksella sen käytön tai sitten sokeasti noudattaneet, mitä ylempi virasto määrää.
Tässä kaikessa näkyy tämä huijaus, että kaikki päätökset Suomeenkin tulevat 1% maailman rikkaimmilta päättäjiltä, jotka eivät ajattele ihmisen terveyttä vaan vain rahaa ja valtaa..
Mutta hyviä hoitokeinoja on siis olemassa..
Katso miten Bill Gates vain nauraa manipuloidessaan maapallon kansaa
Hänen yhtiönsä jokaa saa 20 kertaisen tuoton sijoitetuilleen pääomille myrkyttämällä lapsiamme nauraa vain päälle..
 
Hän on siis saanut tuomion Eliitin lapsikaupasta, mutta kansanmurhasta ei ole vielä oikeudenkäyntejä käyty.
 
Onneksi häntä ja koroteevalmistajia kohtaan ollaan nostamassa syytteitä kansanmurhasta…
Mutta teille suomalaisille sanon vain.. Pysykää piikeistä kaukana, elkääkä antako niitä lapsillenne!!!!! Ne eivät suojele ketään. Vai onko altistukset mielestäsi lähteneet piikkien ja passien seurauksena laskuun?
Koronassa ei kyse viruksesta vaan sen taustalla on kansanmurhan yritys.. Ja tuosta on kanteita tuomioistuimissa Rokotevalmistajia, Bill Gatesia ja terveyspäättäjiä kohtaan.
 
Katsotko sinäkin vain sivusta kun Suomi ja ihmiset murhataan ”näillä virallisilla toimimattomilla keinoilla” ?
 
Tämä hoitajienpakkorokotus ajojahti ja piikitettyjen kansanmurha on vain alkua.. Nyt pakko kaikkien herätä!!!! Näitä rokotettujen kuolemia alkaa tulee lähipiirissä vastaan jatkuvalla syötöllä!!!!
 
Kun kaikki hoitajat (jotka hoitajiksi jäävät) on pakotettu, siirtyy pakko muille aloille. Passipakko laajenee koska tavoitteena ei ole taudin rajoittaminen vaan kontrolli. Digitaalinen henkilöllisyys eli digilompakko.
 
Mä en tule koskaan suostumaan tähän. Pakko tässä elämässä ei pitäisi olla kuin kuolla. Jokainen saa päättää vapaasti itse, mitä keholleen tekee. Mitä ajattelee. Mitä mieltä on. Mitä puhuu. Miten tienaa elantonsa. Vapaus on mulle todella tärkeää, enkä suostu elämään maailmassa, jossa sä saat oikeutuksen olla olemassa vain jos olet tehnyt kuten valtio tahtoo.
 
Kuten sanoin, tää on vain alkua. Tässä ei ole kyse pelkästä k-taudista vaan paljon isommasta. Ihmisoikeuksista. Siksi jaan paljastuksia ja pyydän teidät mukaan vastarintaan meitä polkevaa vastaan. Tää koskee meitä kaikkia, joten toivon, että lähdet jakamaan totuutta eteenpäin. Ja meidän kaikkien vapautta. Tämä on nyt se pikkurilli, jonka jälkeen lähtee koko käsi. Jos me ei yhdessä tehdä jotain. Kaikella rakkaudella siis. Peace and love. 🧡❤️💚🙏🏻✌️
Totuuden ja terveytemme puolesta

Sote-alan kriisi ja Suomen Koronabudjetit kankkulan kaivoon

Nyt kun nähtiin päättäjien kyvyttömyys pelastaa Suomea sote-asioissa niin voidaan kriittisesti tarkastella myös Suomen coronabudjetti ja mitä sillä saavutettiin.

Suomessa on käytetty moninaisiin C19’sta -toimiin 21 kk aikana 40 miljardia euroa [ 40.000 miljoonaa € ]
– Tautiin kuoli 2020 vuonna 558 henkilöä ja rahaa meni 20 miljardia.
( lisäys tekstiin : 42 heistä oli alle 65 v keski- ikä 85. Ja 2017 kausilenssu tappoi vuodessa 1700 henkeä)
• 40 miljardilla olisi voitu rakennetaa 10 uutta sairaalaa ja palkata 25 000 uutta hoitohenkilöä tuplapalkalla.

Oikein budjetoituna olisi riittävä määrä tehohoito paikkoja sekä hoitohenkilökuntaa ja hoitoa tarvitsevat ihmiset pääsisivät ajoissa hoitoon ja leikkauksiin. Lääketiedettä ja tutkimusta olisi voinut rahoittaa runsain määrin.

Mutta hallituksen päätös olikin..
– tehohoitopaikkojen määrä on laskenut ja henkilöstöpolitiikka on hoidettu niin surkeasti että hoitajia irtisanotaan/irtisanoutuu ja hoitohenkilökunnasta on huutava pula. Koko terveydenhuoltojärjestelmä on vaakalaudalla.

• 2016 tehohoidossa oli parhaimmillaan influenssan vuoksi 100 henkilöä kerralla ja kukaan ei puhunut terveydenhuollon romahtamisesta. Lisäbudjettia ei ollut ja kaikki hoidettiin.

Nyt 50 henkilöä teholla ”on liikaa” ja 40.000 miljoonaa euroa ei riitä mihinkään.

Mihin tämä valtava määrä (sinunkin) rahaa sitten on käytetty?!

Vuonna 2020
• Yritystiet olivat suurin menoerä 2.5 miljardia
• Finnairin pääomitus nieli 0,7 miljardia

• Suurin potti, 800 miljoonaa euroa, tuli jaettavaksi Business Finlandille joka suuntasi tuen yritysten kehittämishankkeisiin!?

• Ihmetystä herättää miksi jaetaan innovaatiotukea, kun yrityksiin oli iskemässä akuutti rahapula ja niiden olisi pitänyt saada rahaa mm. vuokrien ja palkkojen maksuun jotta olisivat voineet pysyä pystyssä.

• Pienen yrityksen tuki jos sellaisen edes onnistui saamaan oli säälittävä 2000 euroa!
• Suurimmat 100 000 euron tuet menivät vääriin osoitteisiin, hyvin pärjääville yrityksille tai jopa huijareille.

• Suojavarusteet, piikkihankinnat ja testaus veivät 2020 Vuonna 770 miljoonaa.
• Testaukseen on mennyt 2 miljardia.

Eli 40 miljardia on mennyt…

Mitä tällä kaikella on saatu aikaan?
Tehohoitopaikkoja on vähemmän kuin koskaan, tartunamäärät ovat huipussaan, piikit eivät tehoa, terveydenhuolto on romahtamassa, yritykset suljetaan jälleen.

Jos olisi sijoitettu rahaa siihen että pystytään hoitamaan oikeasti sairaat ja eletty kuten aiempien influenssa kausien aikana, pysytty kotona jos on flunssan oireita ja muuten jatkettu normaalia elämää kaikki olisi hyvin ja ei tarvitsisi painaa hätäjarrua.

Ehkäpä hallitukselle ei ole tärkeä, miten ne 40 miljardia käytettiin kaikkeen tieteellisen näytön mukaan turhaan, vaan se, keiden taskuihin ne 40 miljardia katosivat? Olisivatkohan nekin rahat menneet eu:lle ja sieltä eliitille?

Rokottamisessa on kyse kansanmurhasta 💉💀
 
VKK:n puheenjohtaja Ano Turtiainen lateli 20.12.2021 jälleen kerran suorat totuuden sanat totuudellisesti Arkadianmäellä, kun eduskunta jatkoi hallituksen esityksen käsittelyä tartuntatautilain väliaikaisesta muuttamisesta. Ano arveli, että kenties terveydenhuollon voisi olla parempi jopa romahtaakin sen seurauksena, jos tämä pakkorokotus esitys mennään nyt hyväksymään. Kun kollegojen ymmärrys ei näytä muuten riittävän tämän hulluuden lopettamiseen. Ano lainasi puheensa loppuun Jeesuksen sanoja Raamatusta, jotka osoitettiin laittomuuden tekijöille, joita Herra ei ollut koskaan tuntenut.
 
”Pakko kysyä teiltä jokaiselta näiden rokotteiden puolesta puhujalta: Miksi te ette ole puoltaneet esityksiäni, joissa vaadin näiden rokoteaineiden sisältöjen tutkimista? Miksi? Siis miksi?
 
Toissa viikolla mainitsin täällä salissa sanan ”kansanmurha”, ja sitäkin on täällä pöyristelty. Mitä muuta se on kuin kansanmurha, jos ihmisiä rokotetaan pakolla ja samaan aikaan sairaalat täyttyvät rokotehaittapotilaista ja valtavasti noussut ylikuolleisuus täyttää ruumishuoneet?
 
Epäjumalienne palvominen on jo sillä tasolla, että te ette pelkästään pilkkaa perustuslakiamme vaan te yritätte kävellä jo Jumalankin lakien yli. Siksi useimpien rakkaus on kylmentynyt. Tähän hetkeen osuvat hyvin myös Jeesuksen sanat: ”Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.”
 
Tässä on Ano Turtiaisen koko puheenvuoro kirjallisessa muodossa:
”Arvoisa puhemies ja hyvät kollegat. Tein vuoden alkupuolella toimenpidealoitteen ja jätin sen 2. päivä helmikuuta eduskunnalle käsiteltäväksi. Aloitteessa ehdotin, että hallitus ryhtyy toimenpiteisiin tartuntatautilain ja erityisesti sen 48 §:n selkeyttämiseksi niin, että pakkorokotuksia ei kansalaisille eikä terveydenhoitohenkilökunnalle suoriteta sen perusteella eikä myöskään minkään muunkaan lain, esimerkiksi valmiuslain, perusteella. Siis jätin tuon aloitteen eduskunnalle yli kymmenen kuukautta sitten, ja vasta nyt toissa viikolla aloitteeni otettiin käsittelyyn ja juuri tämän hallituksen mielettömän pakkorokotusesityksen yhteydessä. Tietenkin sote-valiokunta tyrmäsi aloitteeni, mutta mitä muuta siltä olisi odottanut, sillä koko valiokuntahan koostuu edustajista, jotka ovat lobanneet näitä piikityksiä.
Siksi esitänkin nyt, että eduskunta hyväksyy toimenpidealoitteeni 5/2021.
 
Myöskään perustuslakivaliokunta ei nähnyt tässä hallituksen esityksessä mitään ongelmaa, eli jopa tämän talon tärkeimmän valiokunnan jäsenille sote-henkilökunnan rokottaminen pakolla on vain läpihuutojuttu. Pakko kysyä teiltä jokaiselta näiden rokotteiden puolesta puhujalta: Miksi te ette ole puoltaneet esityksiäni, joissa vaadin näiden rokoteaineiden sisältöjen tutkimista? Miksi? Siis miksi?
 
Hyvät kollegat, minä olen miettinyt, milloin tämä läsnämme oleva hulluus loppuu ja mikä on se asia, joka pakottaisi tämän hulluuden lopettamaan. Oletteko te miettineet? Voi hyvinkin olla, että koko terveydenhuolto romahtaa tästä maasta, ja se voi, hyvät kollegat, tapahtua juuri nyt, jos te hyväksytte tämän hallituksen esityksen. Ehkä hyvä niin. Ehkä se pakottaa meidät toimimaan, sillä teillä ei ymmärrys muuten riitä lopettamaan tätä hulluutta. Tämä selvisi minulle täällä tänään, kun kuuntelin teidän puheitanne edellisessä istunnossa.
 
Lisäksi te olette jo niin syvällä tämän maan korruptiossa, että teillä ei ole enää paluuta totuuden tielle, ennen kuin te totaalisesti avaatte sydämenne hyvälle ja siten irtaudutte kaikesta siitä, mitä te nyt edustatte. Jos te ette palaa noudattamaan perustuslakia, niin se päivä on lähempänä kuin uskottekaan, kun kansa ottaa sen vallan, joka sille kuuluu. [Mika Niikko: Vaaleissa vai missä?] Te ette pakolla tätä kansaa ohjaile. Kenenkään ei pidä noudattaa perustuslakimme vastaisia lakeja tai säädöksiä, joista tämä hallituksen esitys on räikeä esimerkki.
 
Olen maininnut tässä salissa jo monta kertaa, että tätä maata johdetaan sen ulkopuolelta. Miten muuten te selitätte sen, että tässä maassa toteutetaan parhaillaan täysin samaa hulluutta kuin mitä koko maailmassa? Kysymys on siis maanpetoksesta. Teitä kaikkia johdetaan ulkoa, vai väitättekö, että median lietsoma perusteeton pelkoporno ei muka ohjaisi teitä?
Toissa viikolla mainitsin täällä salissa sanan ”kansanmurha”, ja sitäkin on täällä pöyristelty. Mitä muuta se on kuin kansanmurha, jos ihmisiä rokotetaan pakolla ja samaan aikaan sairaalat täyttyvät rokotehaittapotilaista ja valtavasti noussut ylikuolleisuus täyttää ruumishuoneet? Kertokaa, pöyristelijät, mitä muuta se on. Minä veikkaan, ettei mene kauaa siihen, kun maanpetokseen ja kansanmurhaan syyllistyneet luikkivat pakoon tästä maasta. Jo 80-luvulla käveltiin perustuslakimme yli silloisten puliveivareiden toimesta, ja siksi laittomuus on päässyt täällä valtaan. Hyvät kollegat, te jatkatte edelleen tuota laitonta veivaamista.
 
Epäjumalienne palvominen on jo sillä tasolla, että te ette pelkästään pilkkaa perustuslakiamme vaan te yritätte kävellä jo Jumalankin lakien yli. Siksi useimpien rakkaus on kylmentynyt. Tähän hetkeen osuvat hyvin myös Jeesuksen sanat: ”Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.”
Arvoisa puhemies. Kaiken tämän laittomuuden keskellä toivotan silti oikein hyvää joulua ja Jumalan siunausta kaikille. Kiitos.”
 
VKK puolueen kotisivut: www.valtakuuluukansalle.fi
Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista: https://t.me/RapsodiaUutiskanava
 

Todelliset tiedot k-piikkien haitoista ja kuolemista löytyvät patologi Seppo Sutisen raportista!

Koronarokote on hengenvaarallinen!!!

Patologien kansainvälisen konferenssin yhteenveto koronarokotteen vaarallisuudesta!! Jos sinun tai lapsesi terveys ja henki on tärkeä tutki ja jaa tämä raportti, johon voi tutustua Ossi Tiihosen sivuilta Patologi Professori Seppo Sutisen raporttiin: https://www.ossitiihonen.com/wp-content/uploads/2021/12/Berliini-4.12.21-tiivistema-2.pdf?fbclid=IwAR2pAghNLETla9O_AE7i4oF1tgJttm-r9XrU52lPqITv63N7MZtT_0p0VJg
 
Loppupäätelmä:
– 15 kertainen riski kuolla rokotteeseen kuin infektioon
– 10-60 kertainen riski vakaviin haittoihin suhteessa muihin rokotteisiin
– Tartunnan saaneet rokotetut levittävät vähintään yhtä paljon covidia kuin rokottamattomat (Ei ole siis kyse rokottamattomien pandemiasta, jolloin toimet ovat peruustettomia)
!!!!! Nyt ennen tammikuuta kun 5-11-vuotiaita aloitetaan pikiittään vanhempien pitää laittaa rokotekielto kouluterveydenhoitajille !!!!!, sillä lapsille tämä ei ole sen terveellisempi, tod.näk. vaarallisempi…
Jos sinä haluat plandemian päättyvän tutustu ja jaa tietoa eteenpäin läheisille niin voimme välttää kansanmurhaa..
Karita Aaltosen seinältä ajateltavaa..
”Hyvä Hallitus, tarvisin vähän jeesiä.
Oisko teillä mitään parempaa vastausta kun sellainen perus: ”olen pahoillani” ….se kun kuulostaa omaan korvaan vähän pliisulta?
Mitä sanon kaverini 16vuotiaalle tytölle joka meni ottaan ekan rokotteen (koska ei pääse enää mihinkään) ja ei ole sen jälkeen pystynyt nukkumaan kun on niin kovat rytmihäiriöt öisin?
Mitä sanon muutama päivä sitten nuoren naisen vanhemmille joiden ainoa lapsi kuoli rokotteen oton jälkeen seuraavana yönä? Täysin terve nuori nainen.
Mitä sanon tälle yhdelle nuorelle naiselle jonka alavatsakivut ovat niin valtavat että ei ole rokotteen jälkeen pystynyt käymään koulussa?
Mitä sanon tälle nuorelle aikuiselle joka kouristelee sairaalassa jo ties kuinka monetta päivää?
Mitä sanon ystävälleni joka joutui Acutaan kakkosen jälkeen koska ei pystynyt enää hengittään… ?
Mitä sanon tälle urheilija nuorelle joka sai kakkosen jälkeen jääkiekkoharjoituksissa sydänkohtauksen?
Mitä sanon tälle nuorelle naiselle joka oksentaa verta? Edit: hän kuoli tänä aamuna.
Tai tälle nuorelle miehelle joka rokotteen jälkeen menetti tajuntansa kylpyhuoneessaan?
Entä tälle joka sai keuhkoveritulpan… edelleen teholla?
… tässä ihan siis muutama esimerkki.
Vai menikö se niin että tästä ei saanut puhua kun rokote on täysin turvallinen? ”
(meille on uskoteltu, et oireet johtu koronasta, ihmiset kärsivät roketehaitoista ja kuolleisuus on noussut vasta piikkien jälkeen)
Mikäli haluat plandemian loppuvan jaa rohkeasti tietoa tutuille 🙂