Matin EFT-verkko/liveterapia

Hei! Olen EFT-trauma- tunnelukkoterapeutti Matti Rautajoki. Olen hoitanut hyvin tuloksin suomalaisten henkisiä ja fyysisiä kipuja kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla ja EFT metodillani vuodesta 2012 lähtien. Nyt haluan auttaa sinua.

- Onko Sinulla stressiä ja menneisyyden taakkoja?

- Oletko löytänyt vielä "ongelmiesi" taustalta tunnelukkoja, mutta et ole vielä löytänyt keinoa päästä niistä?

Ei hätää.. Lue sivu loppuun ja läpimurto hyvään oloon voi olla sinunkin elämääsi..

Sinä ja muut suomalaiset haluavat elää henkisesti hyvää ja ahdistuksesta vapaata elämää. Eikö vain?, silti moni ei voi niin hyvin kuin haluaisi..

Suomessa yleisesti ajatellaan, että stressiä, traumoja ja tunnelukkoja ei voida poistaa..

Haluan auttaa Sinua ja oikaista tuon väärän päätelmän, kertomalla tehokkaaksi todetusta vaihtoehtoisesta keinosta vapautua mieleen, kehoon ja alitajuntaan jääneistä häiritsevistä tunteista ja ajatuksista jopa minuuteista ja mahdollisuudesta syvempään muutokseen EFT:llä ja Löydä elämän ilosi-hoito-ohjelmallani ilman vuosien terapioita.

Hoito toimii paremmin kuin uskoisi, siksi Sinun kannattaa ensin kokeilla sitä:

Katso 5 min:n videoni testataksesi hoitoa stressiisi ja Pekan kokemus traumoihin ja huomaat eron olossasi.

"EFT:n ja Matin avulla olen pystynyt rakentamaan, en vain uutta mieltä ja kehoa, vaan koko uutta minää! Matin empatia ja läsnäolo etähoidossa oli niin luontevaa ihan kuin olisimme tehneet hoitoa livenä vain kaksin luottamuksella."
Anu Ruotsalainen

Tämä EFT-terapia on Sinua varten mikäli:

 • haluat selkeyttä elämääsi ja vapautua kuormittavasta stressistä
 • haluat sinuitsi itsesi, menneisyytesi tai kehosi kanssa
 • haluat lisää itseluottamusta ja -varmuutta
 • haluat lisää henkistä ja fyysistä hyvinvointia
 • haluat lisää itsetuntemusta ja sujuvuutta ihmissuhteisiisi
Suurinosa asiakkaistani ovat saaneet enemmän kuin ovat odottaneet.

Matin EFT-verkko/liveterapia

Haluisitko voida paremmin vähemmällä stressillä, tunnelukoilla ja psykosomaattisilla vaivoilla ja tulla paremmin toimeen itsesi ja ympärillä olevien ihmisten kanssa?

Mikäli muutos lyhyessäkin ajassa kiinnostaa sinua, lue sivu loppuun ja varaa 1. kokeiluhoito..


Et ehkä ole törmännyt sen verran tehokkaaseen mielen ja kehon hoitotekniikkaan, joka toimii välittömästi. Nyt se on ulottuvillasi, joten luepa loppuun asti lue miksi EFT toimii paremmin kuin muut keinot ja vaikuttaa myös kehon terveyteen..

Seuraavaksi kerron Sinulle 3 painavaa syytä miksi psyykkisen avun etsijän kannattaa valita tehokkaampi EFT-terapia ja miksi perinteinen keskusteluterapia ei tuo tehokkaita muutoksia, kuten EFT-kehollinen terapia

1. Kaikissa häiritsevissä ajatus- ja tunnetiloissa aivojen pelkokeskuksen mantelitumake on hälyytystilassa, siksi tarvitset muutoksen myös alitajuntaasi

Verkon välityksellä pidettävän EFT-terapiasession aikana virittäydymme juuri Sinua häiritseviin haasteisiisi, muistoihisi ja tunnelukkoihisi samalla ohjauksen avustuksella tehden EFT itsehoitoa, jonka seurauksena aivojesi mantelitumake saa rauhoittavan viestin. Tämän seurauksena keho ja kehon stressireaktiot rauhoittuvat, negatiiviset tunteet neutraloituvat ja luonnollinen ajattelu- ja ongelman ratkaisukyky palautuu. Hoito toimii moniin ongelmiin väittömin vaikutuksin.

2. Ristiriitaiset ja käsittelemättömät tunteemme ovat jääneet kehoomme, siksi tarvitset pysyviin muutoksiin kehollisen tekniikan

Viereisessä kuvassa Aalto-Yliopiston tutkimuksessa voitiin todentaa tunteiden kerääntyvään kehoomme. Ehkä olet kokenutkin joskus ahdistusta rinnassasi tai päänsärkyä kun oikein ottaa päähän. Kehomme ja mielelle toimivat yhdessä. EFT toimii, oli kehoosi jäänyt sitten traumoja, rajoittavia uskomuksia itsestäsi tai vain mietoa epävarmuutta vaikka raha-asioista olipa tilanteesi tai läheisesi tilanne mikä tahansa.

3. Myös tutkimukset tukevat EFT:n tehoa. 29000 koehenkilöllä
EFT oli 5 kertaa perinteistä keskusteluterapiaa tehokkaampaa

Maailmalla jo yli 6 miljoonaa ihmistä käyttää EFT itsehoitona stressiin ja on käytössä monissa sairaaloissa täydentävänä hoitomuotona. Hoidolla on saatu merkittäviä vaikutuksia mm. kortisolitasoihin, sotaveteraanien post-traumaattisiin stressihäiriöihin sekä syömishäiriöihin. Tekniikka on käytetty tekokkaasti myös liiketoiminnan- ja urheilun mentaalivalmennukseen. Lisää tutkimusnäyttöä löytyy myöhemmin sivulla.


EFT-hoidosta on Sinulle merkittävää apua jos haluat:

 • voida paremmin työssäsi
 • kohentaa itsetuntoasi paremmaksi
 • vapautua vanhoista ikävistä muistoista anteeksiantoon ja hyväksyntään
 • päästä eroon mistä tahansa peloista
 • elämänilosi on kateissa, tai olet kriisi-tai risteysvaiheessa elämässäsi
 • vapautua masennuksesta, ahdistuksesta tai mielialan vaihteluista
 • hyväksyä kehosi tai haluat laihtua, mutta se on ollut vaikeaa
 • apua lasten ja nuorten asioihin
 • vapautua tupakasta, syömisriippuvuudesta tai muista päihteistä tai muista häiritsevistä tavoista
 • päästä eroon haitallisista uskomuksista
 • saavuttaa postiivisemman elämänasenteen
 • päästä eroon kaikista tunnelukoista
 • parannusta parisuhteeseesi tai seksielämääsi
 • eroon murehtimisesta, uhrautumisesta, ankaruudesta ja vaatimuksista rentouteen
 • onnistua tavoitteissasi paremmalla asenteella


Se miten EFT Tapping hoidolla voidaan saada aikaan muutamissa minuuteissa muutos mihin tahansa tunnehaavaan stressistä traumaan aukeaa sinulle helpommin seuraavan 2 min. 10:n voimakkuisen ahdistuksen näytehoitovideon avulla.

pystyn auttamaan sinun hyvinvointisi uudelle tasolle

Kun haluat helpotusta ja muutosta jopa minuuteissa muistoihisi, stressiisi, ahdistukseesi, pelkoihisi, tunnelukkoihisi, elintapoihisi tai matalaan mieleesi.

Samalla saat apua myös fyysisiin vaivoihisi -20% tarjouskokeilun kautta.


Varaa 1. 1,5h:n kokeiluhoito -20% alenennuksella 69€ (norm. 87€) tai 1h:n 49€(norm. 62€) tai kysy voinko olla avuksi tilanteessasi yhteydenottolomakkeella

  YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE


  EFT toimii vaikuttavammin kuin muut metodit vaikkei uskoisikaan


  Olet ehkä etsinyt keinoja vaikuttaa stressiin ja haasteisiisi ja ehkä heikkoon itsetuntoon, mutta alitajunta on sabotoinut onnellisuuttasi. Nyt löytyy vihdoin keinot ja apu, jolla sinäkin pystyt uudelleenohjelmoimaan itsesi vahvemmaksi ja stressivapaammaksi helposti ja edullisesti. Olen viimeisen 10 vuoden aikana auttanut reilua tuhatta ihmistä voimaan paremmin niin psyykkisesti kuin fyysisesti ja haluan vilpittömästi auttaa Sinuakin joko Tampereen vastaanotollani tai verkkovälitteisesti kohdaten videoitse.

  Hei, olen Matti Rautajoki, EFT trauma- ja tunnelukkoterapeutti 

  Autan tavallisia suomalaisia naisia ja miehiä pääsemään eroon turhasta ja kuormittavasta stresseistä, heikosta itsetunnosta ja tunnelukoista, jotta he voivat nauttia elämästä, kuten siitä kuuluukin nauttia.

  Jos sinun unelmasi on päästä eroon näistä, arkeasi kuormittavista ja ahdistusta tuovista asioista:

  • vaikeudesta hyväksyä ja käsitellä menneitä loukkauksia, pettymyksiä ja päästää irti
  • kiireen tunteesta ja vaikeuksia rentoutua ja nauttia elämästä ilman stressiä
  • epävarmuus ja häpeä omaan itseesi ja kehoon liittyen
  • omaa hyvinvointia sabotoivia asioita kuten tunnesyöminen yms..
  • pitäisi sitä ja pitäisi tätä ajatukset ja vaatimukset
  • turvattomuus ja pelot 
  • itsekriittisyys ja negatiivisuus
  • tulevaisuus ja toimeentulohuolet

  hyödyt todella paljon tästä verkkoterapiasta.

  Mihin kaikkeen EFT sitten auttaa?


  Tekniikka on ainut, jolla pääset eroon tunnelukoista. Testaa lukkosi 🙂

  Kuvakkeista näet, että yhden hoidonkin aikana keritään tehokkaasti hoitamaan kehoon jääneitä tunnekasaumia kuten: traumoja, häiritseviä pelkoja ja stressiä pois. Voimme auttaa sinua myös eroon addiktiosta ja päihteiden riippuvuuksista. Ongelmia meidän aikuisten elämään aiheuttavat tunnelukot. Ne ovat kuten esim. pessimistisyys haitallisia opittuja käyttäytymis- ja ajattelumalleja. Keksintöni pohjalta olen oppinut ja opettanut EFT oppilaitani pääsemään eroon kaikista 18:sta tunnelukosta, joita meillä kaikilla on. Voit testata tunnelukkosi tunnelukkotestillä tästä

  Kysymyksiä ja lisätietoja
  EFT-terapiasta

  EFT eli Emotional Freedom Techniques eli suomeksi tunteiden vapautustekniikka on kehollinen NLP stressinhoitotekniikka tunteiden ja vaivojen hoitoon. Tekniikka on yhdistelmä vanhaa kiinalaista lääketiedettä ja modernia psykologiaa. Tekniikan on kehittänyt amerikkalainen Gary Graig ja sen käytössä yli 6 miljoonalla ihmisellä ympäri maailmaa.

  EFT on sekä itsehoitoon että terapeuttiseen käyttöön suunniteltu tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, jossa energia- ja meridiaanioppia yhdistetään kehotietoiseen, hyväksyvään läsnäoloon sekä terapeuttiseen työskentelyyn. 

  Olen itse tehdyn ja kouluttanut EFT-terapia työtä viimeiset 9 vuotta saanut pysyviä apua asiakkaille 3-5 hoidolla mm. krooniseen stressiin, traumoihin, pelkoihin, riippuvuuksiin, tunnelukkoihin, fyysisiin vaivoihin ja kipuhin, pari- ja ihmissuhdeongelmiin.

  Mikä tahansa negatiivinen olotila meillä onkaan, aivojemme pelkokeskus aktivoituu mantelitumakkeessa. Akupunktiopistestimuloinnin on tutkitusti todettu vapauttavan juuri aivojen pelkokeskuksen ”hätätilareagointia” ja sitä kautta stressiä. EFT-akupiste taputtelulla tämä mantelitummakkeen stressireaktio rauhoittuu välittömästi ja stressi poistuu.

  EFT Tappingissa, kehossa olevien meridiaanien tiettyjä päätepisteitä stimuloimalla, voimme vapauttaa jumittavan tunteen, joka liittyy senhetkiseen olotilaamme. Kuitenkin, jotta EFT toimii, meidän tulee olla läsnä itsellemme ja tuntemuksillemme. Läsnä oleminen tarkoittaa kehotietoista, hyväksyvää läsnäoloa ja itsensä kuuntelua.

  EFT-hoito auttaa stressin, ahdistuksen ja masennustilojen hoidossa jo yhdellä hoidolla. Näyttävimpiä tuloksia on saatu mm. sotaveteraanien hoidossa (sotatraumojen neutralointi), fobioiden, kroonisen kivun, paniikkihäiriöiden ja addiktioiden hoidossa niin lapsille kuin aikuisillekin. Listaa voisi jatkaa pitkään. Yleisin tulos: stressin lieveneminen ja uuden luonnollisemman ajattelun palautuminen ja monella postiivinen elämän muutos.

  Onko EFT-hoidon tulokset pysyviä?

  EFT-hoidon tulokset kansainvälisten tutkimusten sekä omien 7 vuoden hoitokokemusteni mukaan on, että yleensä tulokset ovat pysyviä. Koska hoidon tarkoituksena on hoitaa esim. riippuvuuksien ja stressin taustalla olevat kokemukset ja häiritsevää käyttäytymistä aiheuttavat tunnelukot pois, muttuu käyttäytyminen pysyvästi suurimmalla osalla hoidettavista.

  Millaisia tuloksia EFT-hoidolla on saatu fyysiseen vaivoihin?

  Hyvin monien ihmisten sairauskierteen on alkaneet traumaattisista tai voimakkaista stressaavista kokemuksista aiheuttaen pysyviä psyykkisiä ongelmia. Hoitamalla sekä kehollisia oireita kuten kipuja ja fyysisiä oireita ja kehoon jääneitä traumaattisia kokemuksia saamaan monesti erittäin hyviä tuloksia myös fyysiseen terveyteen palautumiseen. Yhdessä Kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoidon kanssa monesti lähes kaikki fyysiset oireet on pysty hoitamaan pois pysyvästi.

  Miten EFT-itsehoito toimii ja miten voin oppia sen helposti?

  EFT itsetaputtelulla voidaan tarpeen mukaan hoitaa häiritseviä tunteita, motivaatiojarruja, fyysisiä vaivoja. Itse käytän tekniikka päivittäin arjen stressinhallinnassa kuten yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Henkilökohtaisen hoito-ohjelman aikana opetan myös itsehoidon käytön jatkoa varten.

  EFT-hoitoa (Emotional Freedom Techniques) on tehty ympäri maailmaa merkittävin tuloksin jo 80-luvulta asti ja tekniikka on levinnyt laajasti. EFT-terapeutteja on maailmalla jo tuhansia ja menetelmää käytetään jopa monissa sairaaloissa muun hoidon tukena. Suomessa menetelmä on vielä melko tuntematon, mutta on yleistymässä hyvää vauhtia.

  1. EFT:N VAIKUTUS SOLUTASOLLE ASTI

  Mikroskooppisissa testeissä tutkittiin EFT:n vaikutusta koehenkilöiden punaisiin verisoluihin, 

  jotka olivat epäterveessä tilassa. Testissä testattiin EFT-hoidon vaikutusta ennen ja jälkeen. 

  Testeissä saatiin 5 minuutin EFT-hoidolla merkittävä muutos punaisten verisolujen tilaan, 

  eli punaverisolujen tila muuttui normaaliksi, terveeksi verentilaksi.

   
   2. LAAJA VERTAILUTUTKIMUS EFT-HOIDON TEHOSTA YLEISEEN AHDISTUKSEEN VERRATTUNA PERINTEISEEN PSYKOTERAPIAAN

  Neljä vuotta kestäneessä, yleistä ahdistusta tutkineessa kaksoissokkotutkimuksessa EFT-hoidoista saatiin tulos, jonka mukaan hoidot olivat tilastollisesti merkittävästi perinteistä psykoterapian ja lääkityksen yhdistelmää tehokkaampia.

  Tutkimus, joka tehtiin 29 000 koehenkilölle Argentiinassa ja Uruguayssa, osoitti että:

  – 76 % EFT:llä hoidetuista koki tulleensa kokonaan autetuksi, ja 90 % hoidettavista koki saaneensa EFT:stä jossain määrin apua.
  – Perinteisten menetelmien (kognitiivinen käyttäytymisterapia yhdistettynä lääkitykseen) vertailuryhmästä 51 % sai jotain apua ja 51 % koki tulleensa kokonaan autetuksi.
  – EFT-hoitoja tarvittiin keskimäärin 3 istuntoa, vertailuryhmässä 15.
  – EFT:llä hoidettu vaiva uusiutui huomattavasti harvemmin.
  – EFT:stä ei todettu aiheutuvan sivuvaikutuksia.
  (Todettiin, että perinteisin menetelmin hoituivat paremmin vain psykoosit, maanis-depressiivinen mielialahäiriö, dementia, retardaatio ja krooninen väsymys.

  3. EEG KUVANTAMISTUTKIMUS YLEISEN 

  AHDISTUKSEN HOIDOSTA EFT:LLÄ

  Yläpuolella kuva EEG-aivosähkökuvat EFT-hoitojen välillä.

  1. Normaali aivojen tila, ei ahdistusta
  2. EEG-kuva ahdistuneen koehenkilön aivoista ennen EFT hoitoa
  3. Kuva 4 naputtelukierroksen jälkeen
  4. Kuva 8 naputtelukierroksen jälkeen
  5. Kuva 12 naputtelukierroksen jälkeen

  Harvardin yliopistossa tehty tutkimus, jossa tutkittiin EFT-hoidon vaikutusta aivojen EEG-käyriin, 

  osoittaa että yleisen ahdistuksen hoidossa tapahtuu aivoissa samantapaista muutosta mitä 

  tutkimuksissa on havaittu kognitiivisen käyttämisterapian ja lääkityksen vaikutuksesta, mutta 

  paljon nopeammin. Kuvassa näkyy, miten alueet, jotka aktivoituvat kun koehenkilö tuntee pelkoa ja 

  kipua, rauhoittuvat ja ahdistus lievittyy.

  4. Tutkimus EFT:n vaikutuksesta ahdistukseen, 

  masennukseen, stressiin ja kortisolitasoihin

  Tutkimuksessa selvitettiin psykologisen stressin ja elimistön kortisolitasojen vaihteluita 83 

  koehenkilöllä tunnin kestävän kokeen aikana. Ryhmä jaettiin satunnaisesti siten, 

  että osalle henkilöistä annettiin tunnin ajan EFT-käsittelyä, osalle annettiin psykoterapeuttista 

  keskustelutukea ja osa ei saanut mitään hoitoa tai tukea.

  Henkilöiden kortisolitaso mitattiin sylkitestillä juuri ennen koetta ja 30 minuuttia kokeen jälkeen. 

  Henkilöiden psykologista stressitasoa mitattiin SA-45  kyselytutkimuksella.

  Tutkimuksessa EFT-ryhmällä todettiin:
  – tilastollisesti merkittävää ahdistuksen vähenemistä (-58.34%, p<0.05)
  – depression vähenemistä (-49.33%, p<0.002)
  – yleisten stressioireitten vähenemistä (-50.5%, p<0.001).
  – kortisolitaso oli alentunut -24,39 %, joka on tilastollisesti merkittävä vähentyminen verrattuna sekä 

  psykoterapeuttista tukea saaneiden kortisolitason vähenemiseen -14,25 % sekä kokonaan ilman hoitoa 

  tai tukea jääneen ryhmän kortisolitason alenemiseen -14,44. EFT-ryhmän kortisolitason aleneminen 

  vastasi koetun psykologisen stressin alentumista.

  Hoitomuodon tehosta on tehty myös satoja tieteellisiä tutkimuksia, joita koottu seuraavalle sivulle.
  Klikkaa tästä katsoaksesi lisää tutkimuksia osoitteesta: 

  www.eftuniverse.com/research-and-studies/eft-research

  Millaisia tuloksia olen sitten saanut asiakkailleni vuosien varrella?
  Tässä palautteita:

  ” Olin valtavan ahdistunut, traumatiosoitunut ja masentunut. Elämä oli selviytymistä päivästä toiseen! Sain usein paniikkikohtauksia ja ambulanssia oli tilattava usein. Päivystys tui myös tutuksi. Ahdistuslääkkeet eivät auttaneet. Löysin sattumalta Matin internet-sivut ja päätin ottaa yhteyttä. Yhteydenoton jälkeen on elämäni muuttunut täysin!

  • Panikki- ja ahdistuskohtaukset ovat loppuneet
  • Ahdistuslääkkeet olen jättänyt pois kokonaan
  • Jatkuva päänsärkyä ei enään ole
  • Pakkoajatukset eivät häiritse
  • Trauman vuoksi tullut dissosiaatiohäiriö (epätodellinen olo) on korjaantunut lähes kokonaan
  • Koen itseni arvokkaaksi, kauniiksi ja riittäväksi
  • Riittämättömyyden tunne äitinä on helpottanut
  • Arvostan itseäni ja koen pystyväni mihin vaan!
  • Menneet asiat eivät häiritse minua
  • Olo on kekevyt ja rauhallinen!

  Kiitos Matti! Terveisin Sini 28 v.” 5:n etä EFT-hoidon jälkeen


  Viimeisen 9 vuotta olen saanut auttaa monia Liisin, Sinin, Minnan ja Paulan kaltaisia naisia, miehiä, lapsia, nuoria, urheilijoita ja pariskuntia vapaampaan elämään. Hoitojakson lisäksi olen opettanut heille EFT-itshoidon, joilla he pystyvät itse poistamaan tulevat mielen haasteet nopeasti ja helposti hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.


  Mitä 3-5:n hoidon Löydä elämänilosi hoito-ohjelmassa sitten hoidetaan?

  • arjen stressiä ja ahdistuksen tunteita juuri niiltä osa-aluilta, joita elämässä häiritsee toiveesi mukaan

  • menneisyyden taakkoja, kuten lapsuuden- ja nuoruuden haitallisia traumamuistoja

  • mahdollisia addiktiota ja riippuvuuksia

  • mahdollisia pelko- ja fobiatiloja

  • itsetunnon ja kehohyväksynnän rajoittavia uskomuksia päästen sinuiksi itsesi ja kehosi kanssa

  • tunnelukkojen hoito. Hoidetaan tunnelukkotestin pohjalta kaikkia tunnelukkoja niin, että ajattelu ja käyttäytyminen muuttuu pysyvästi

  • vapaaksi liiasta kiltteydestä ja itseilmaisun jarruista

  • parisuhteen ja perheen kemiaongelmien ja myös lasten tunteiden hoitoa

  • ratkaisukeskeisellä valmennuksella opitaan löytämään uutta toimivampaa tapaa ratkoa ongelmia ja saavuttaa uutta positiivista suunta tavoitteiden mukaiseen elämään

  Olen saanut EFT:n myötä kokonaan uuden elämän itselleni. Muutos on ollut todella merkittävä. Läheiseni ja ystäväni ovat hämmästelleetkin mitä minulle on tapahtunut. Koen nykyään nauttivani enemmän elämästäni ja eläväni hetkessä. Yöunet ovat siinä sivussa parantuneet levollisiksi ja sikeiksi. Pidän todella arvokkaana tätä ohjelmaa. Tämän paketin avulla olen saanut apua tunnelukkoihin ja niistä vapautumalla konkreettista muutosta elämääni sekä tasaista stressin hallintaa. On hienoa oppia tuntemaan enemmän itseään ja hoitamaan itseä. En haluaisi palata elämässäni enää takaisinpäin niin uskomattoman matkan olen saanut tehdä. Voin lämpimästi suositella! Kiitos kaunis! On suuri ilo löytää EFT ja sen mukanaan tuoma uusi onnellisempi, tasapainoisempi elämä. Sanattoman kiitollisena löydöstä” Suurperheen äiti Carita Parhiala

  Olen tällä hetkellä kotiäiti ja hoito on antanut enemmän ajanhallintaa ja energiaa lapsille kun stressi on laskenut. Olen iloisempi ja mieli on tyhjempi kaikista turhista muistoista ja asioista. Olen suositellut muillekin.” Hanna 33v.

  Olen joutunut kantamaan pitkään yksin vastuuta asioista ja olin todella uupunut. Hoito on tuonut energiatasoni takaisin. Olen nukkunut paremmin. Parisuhde stressaa vähemmän. Hoito on tuonut mielenrauhaa, enemmän aikaa harrastukselleni ja itsetuntoni on palannut aikaisemmalle hyvälle tasolle. Minulla ei ole enää ahdistusta eikä matalamielisyyttä ja olen iloisempi.”Helvi 49v.

   

  Listaan vielä asioita vuosien varrelta ongelmista, joita olen saanut poistettua: lukihäiriön yhdellä hoidolla, adhd:n, jäätelöaddiktion, päihdeongelman, viini riippuvuuden, pariskunnan eroon tupakoinnista (1,5 askia päivässä) 40 vuoden jälkeen, muutamalta lentopelon, lapset pelot mennä kouluun, koulukiusaamiskokemukset, seksuaalisten hyväksikäyttöjen jättämät traumat pois, lastenkodin lapsilta pois turvattomat muistot, posttraumaattiset stressioireet, siivousaddiktion/bakteerikammon, lentopelon, esiintymispelon, usealta kehon häpeämisongelmat, työpaikkakiusaamisen kokemukset ja pelot, isä-ja äitisuhdeongelmat ja useiden parisuhteiden pelastaminen hoitamalla tunnelukot pois. Lisäksi tunnelukkoja poistamalla olen vapauttanut ihmisiä mm. perfektionismistista, sosiaalisista peloista ja ulkopuolisuudesta, alistuvuudesta ja pelosta päästä eroon narsistisesta parisuhteesta ja painonhallintaan liittyen ongelmista eroon (tunnesyöminen ja kehohyväksyntä). Todella monelle olen palauttanut lapsuuden ja nuoruuden ikäviin kokemuksiin mielenrauhan ja anteeksiannon ja saanut monen itsetunnon takaisin.  

   

  Hyvän kuvan EFT Tappingistä saat katsomalla seuraavan suomeksi tekstityn kansainvälisen esittelyvideon, jossa mm. hämähäkkipelon hoitoesimerkki yms..

  Miksi sinun kannattaa kuunnella juuri minua?

  kuka olen ja miten autan?

  Olen Matti Rautajoki, 2 lapsisen perheen isä, kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, EFT-trauma- ja tunnelukkoterapeutti ja olen kouluttanut Suomeen yli 150 EFT-hoitajaa. Olen itse erikoistunut sekä kehon että mielen kipujen hoitoon ja olen auttanut satoja ihmisiä palauttamaan elämäniloaan takaisin muutamien (3-5) EFT-hoitojen avulla joko livenä Tampereen vastaanotollani tai verkkovälitteisesti messengervideopuhelua ohjattua itsehoitoa hyödyntäen.

  9 vuotta sitten aloin käyttää opettamaani tekniikkaa päivittäin – ensin itselleni ja sen jälkeen asiakkailleni. 

  missioni auttaa:

  Minun mielestäni jokainen ansaitsee itsensä rakastamisen, hyväksymisen ja arvostuksen. 

  Missioni on tuoda tunnetuksi suomalaisille tehokkain työkalu mielen ja kehon hyvinvointiin, jotta voisimme vapautua onnellisuuden esteistä helposti ja miellyttävästi empaattisella otteella.

  lupaukseni sinulle:

  Lupaan, että saan muutosta oloosi ja todennäköisesti muutosta myös elämääsi. Sinun tarvitsee vain tehdä rohkea aloite eli yhteydenotto.

  (Alla testini EFT:n tehosta työhyvinvointiin)

  vastaanottoni tampereen keskustassa

  Vastaanottoni Nokian keskustan lä
  läheisyydessä kotonani
  Haapaveräjäntie 9, Nokia

  lähetä minulle sähköpostia tilanteestasi

  rautajokimatti@gmail.com

  Soita ja kerro tilanteesi niin mietitään mikä voisi olla sinulle hyväksi

  Soita numerooni:
  044-7279498


  Oletko kokenut asioita, joita on jäänyt alitajuntaasi ja kehoosi aiheuttaen mm. stressiä, ahdistusta, turvattomuutta, ihmissuhdeongelmia tai joitain psykosomaattia kehon vaivoja ja tunnelukkoja?


  No problem. Nämä kaikki on hoidettavissa muutamilla hoidoilla.

  Joten kysymys kuuluu? Haluatko jättää ne sisällesi loppuelämäksesi vai päivitetäänkö alitajuntasi edistämään hyvinvointiasi?


  Tämä kaikki on toiminut sadoille ihmisille noin reilun 80% tyytyväisyydellä, vaikka eivät olisi uskoneetkaan ja toimii myös Sinulla.

  Tahdotko päästä vapaaksi ja rennoksi uudelle tasolle hyvinvointisi kanssa?

  Paras aloitustapa liikkeellelähtöön Sinulle? Sinulla on 3 vaihtoehtoa..

  A) 1,5h 1. livehoito Tampereen keskustan vastaanotolla kokeilualennuksella 69€, (kun tehdään 3-5 hoitosarja, muuten 87€)

  B) 1,5h 1. etähoito esim. (watsupvideopuhelulla) videopuhelulla olitpa missäpäin tahansa 69€, (kun tehdään 3-5 hoitosarja, muuten hinta 87€)

  C) 60 min. etä tai livehoito 1. kerran (watsup-tai zoom) videopuhelulla tutustumistarjous 49€ (kun tehdään 3-5 hoitosarja, muuten 62€)

  Laita kysymyksesi tai palvelutilauksesi yhteydenottolomakkeelle
  tai soita 044-7279498 niin jutellaan tilanteestasi rauhassa

   YHTEYDENOTTO/ILMOITTAUTUMISLOMAKE